A Town Called Mercy

timetraveler900

New member
A Town Called Mercy

תקציר:

The Doctor gets a Stetson (and a gun!), and finds himself the reluctant sheriff of a Western town under siege by a relentless cyborg.

זמן שידור (שעון ישראל): 21:35
לא לשכוח לסמן
ו -
במידת הצורך

צפייה מהנה

so far

מאוד מרוצה, הפרקים כיפיים
גם אני שמתי לב לחזר של מוטיבים מסויימים (כמו לדוגמא המספר 11)
מחכה לראות את הפרק הבא אשר לצערי אני אצפה בו בצפייה ישירה

והיי, אני קוראת פה לאחרונה בסתר
התחלתי לצפות בעונות רק לאחרונה ואני
פה ושם מלקטת פרקים מועדפים להשלמה

limors2

Active member
או!

ככה עושים פרק סטאנדאלון!

למרות שרוב הפרק לא הרגיש לי דוקטור הו-אי במיוחד. אבל הוא היה טוב. הרבה יותר טוב משבוע שעבר.
וקרייטון מפארסקייפ!

רגעים מהנים במיוחד-
הדוקטור במבטא קאובוי מבקש תה חזק במיוחד, ושתשאיר את התיון בפנים

לסוס קוראים סוזן, והוא רוצה שהכומר יכבד את הבחירות שלו בחיים.
ההקלטה במנגנון ההשמדה העצמית בחללית מכריזה בגאווה שהיא "incinerating intruders for three centuries". הזכירה לי את הרובוט-פצצה מספינת החלל טיטניק

וקטע טוב שלא היה קומי-
הדוקטור בהתפרצות זעם רצחנית ולא אופיינית, ואיימי אומרת לו שזה מה שקורה לו כשהוא יותר מדי זמן לבד. אהבתי.

והטריילר לפרק הבא נראה מעולה.

Mar Garina

New member
לא רע בכלל!

* הקהל שואל את הדוקטור: "אתה חייזר?" (ציטוט מאוד לא מדוייק) הדוקטור: זה רלטיבי, אתם החייזרים בשבילי, אבל כנראה שזו שאלה רלטיבית ועבורכם התשובה היא כן, אני חייזר.

* איימי מסבירה לשריף "למעשה כיוונו למקסיקו בכלל" , הדוקטור נוזף ברורי: "זה מה שקורה כשמשאירים פירורי טוסט על הקונסולה" - גאוני.

* I speak horse - אמנם ממוחזר אבל עדיין מעולה.

* הסצנה של הכמעט-דו-קרב עם התושב המודאג הייתה עשויה מצויין לדעתי. וגם הסיום, כשהסצנה המותחת הסתיימה והוא מלמל משהו על "תנו לי דאלק כדי להפחיד אנשים" (לא הבנתי עד הסוף) ואח"כ חיוך מזוייף ולא קשור לאיימי ורורי (כפי שנהג הדוקטור ה- 9). אהבתי.

* עוד פעם שני דוקטורים - מצחיק!

* באופן כללי, אני חושב שהפרק כן העלה שאלות מורכבות למחשבה, באופן מוצלח (לא קיטשי וגם לא מעיק), וזה בדיוק עושה את ההבדל החשוב מהפרק הקודם, שהיה שטחי וילדותי לטעמי. הדוקטור-לא-הו אמר יפה שהיה הרבה יותר קל אם הוא היה רק המדען שפשע פשעים או רק זה שעזר לתושבים, אבל עצם זה שהוא שניהם ביחד מבלבלת.

ailag

New member
נקודה 4

הוא מדבר על כמה בני אדם מסוכנים ורצחנים כשהם מפחדים (כמו שלמדנו למשל במידנייט ובhungry earth / cold blood). את מה שהוא אומר אפשר לתרגם ל: להתמודד עם אנשים מפחדים? אני מעדיף כבר להתמודד עם דאלקים.

מוגלי7

New member
טוב באופן מפתיע

ציפיתי לפרק משעמם בטירוף וקיבלתי מנה גדושה באקשן ומתח ודרמה וצחוק וכיף. המערב הפרוע, על כל מאפייניו, היה עשוי מעולה לפי דעתי והטוויסט של המדע בידיוני רק חיזק אותו. והפרק הבא בכלל נראה וואו.

ailag

New member
נהניתי :)

אין לי יותר מדי מה לכתוב.. (אוח, הציטוט עם התה :) ) , כתבתי נקודות אקראיות בפייסבוק אבל אין בהן מספיק כדי להעלות גם פה.

אני לא מבינה למה אנשים פתאום חושבים שהדוקטור ה"11" כועס בפעם הראשונה אחרי שראו אותו זועם בצורה נהדרת כמה פעמים, אבל זה מצטרף לכל התהיה שלי על למה אנשים (בכל האינטרנטים שראיתי) חושבים שהוא מצחיק ומטופש כשבעצם הוא הרבה פעמים רציני בצורה תהומית והקטעים המצחיקים שלו לפעמים מחביאים אמיתות כואבות. אולי זה כי זה היה בולט במיוחד הפעם..

כי בכללי הוא בדמותו הנוכחית ילדותי

ילדותי זה גם מצחיק ומטופש...
הוא מתרוצץ ורץ ועושה מין תנועות כאלה מוזרות (למרות שהעונה קצת פחות?)
לא מבין בביגוד (פז, עניבת פרפר)
בהלם כל נשיקה או שמישהי מנסה להמרח עליו
יש לו רשימת חג מולד
מתלהב כמו ילד מהמון דברים
בהחלט מנסים ליצור דמות ילדותית
אז כשפתאום מתנהג כמו מבוגר אחראי (וכועס מאוד) זה מצליח להפתיע כי קל לשכוח שהוא כזה.
אבל בכללי דווקא נוצר לי הרושם שמשהו בו "התקלקל" החמלה שלו קצת OFF מאז תחילת העונה החדשה
וסף הסבלנות שלו גם כן

meilla

New member
המממ

הדוקטור ה10 אמר שני מילים בצרפתית לאורך כול סידרה ושהוא פגש מישהו ששמו מתחרז זה כאילו היה גן עדן עליי אדמות בשבילו.
ולא לדבר על הדרך המטופשת שהוא דיבר לרובוטים ("אתה כל כך סתום מארץ הסתומים וגם אבא שלך!" או לחילופין "הו אתה כל כך יפה,אני אומר לך את זה מכול הלב ואתה יכול לספור אותם.")

ה9 בפרק הראשון הסתובב עשרים פעם לאחור עד שהבין על מה רוז מדברת.
ואם אני לא טועה גם הוא עשה תנועות מוזרות , אני לא מבינה רק איך הם יותר טובות מהתנועות ה"ילדותיות" של ה11.

בקיצור הדוקטור מעולם לא היה כל כך רציני אבל כול אחד מהדוקטורים היה "לא רציני" בדרך אחרת.אז הוא ילדותי אז מה? לא יודעת מה הבעיה בזה ,זה מה שעושה אותו מיוחד.
יש בזה יתרונות רואים את הקשר שיש לדוקטור הזה עם ילדים.
וכול אחד מהדוקטורים שהוא היה צריך להיות רציני,אז שום דבר לא היה מונע ממנו להיות כזה.

meilla

New member
אגב אצל הדוקטור ה10

ראו שהוא הכי לא רציני בעונה השנייה ואחריה לאט לאט נהיה איזה עצבנות ורצינות ופחות בדיחות סביבו.

אולי זה גם מה שקורה עכשיו לדוקטור ה11.

הכיבשה

New member
התכונננו לחפירה...

כל הקונספט של הדוקטור זה כשהוא מסתובב לבד יותר מידיי הוא שוכח את האנושיות שלו.
ראו את זה גם בThe Runaway Bride בצורה מודגשת, ואפילו ב The End Of Time Part2 נתנו רמיזה על כך עם השיבוט.
בגלל זה תמיד חשוב שלדוקטור תהיה חברה, כדי שהוא לא ישכח את עצמו בכל ההרס.
חוץ מזה שמאז The End Of Time Pat ששם הם הוכיחו סופית שהדוקטור הופך את כל האנשים סביבו לנשק הם רק הולכים ומסלימים את זה. אם תשימו לב כל עונה הוא הופך למפחיד יותר. אצל הסייבר מן הוא נקרא the destroyer. אצל הדאלקים the predator. לאט לאט ומתחת ל]פני השטח הדוקטור הופך לאיש הרע שיכול בקלות לגייס צבא בהקשת אצבעות ולקחת את כל מה שיחפץ לעצמו.

סליחה על החפירה הארוכה.

ailag

New member
ילדותי אבל גם רציני

גם קודם, גם עכשיו. היתה המון רצינות שהתפספסה ועכשיו פתאום היא לא. אולי ההפסקה הזאת עשתה טוב לאנשים...

ailag

New member
ובקשר לפרק הבא (וזה לא ספוילר)

אני מנסה להתחמק מכל פיסת מידע על פרקים 4+5, אפילו תמונה הכי "לא מספיילרת" או תיאור ש"לא הורס כלום". (גם דברים ברמה של "זה מערבון" או דברים שהיו בטיזר), ממש לבוא "טאבולה ראסה".

אני יודעת שקשה להתחמק מלדבר תחת אייקון
על דברים שתכלס היו בטיזר, אבל אם אפשר להפריד את זה לאייקון ריבר או לציין את זה אשמח, תודה :)

בטח פייסבוק וטוויטר ידאגו להדליף מספיק :/

Lhuna1

New member
החלק הכי טוב בפרק לדעתי היה

הטריילר לפרק הבא

סתם... אבל באמת עוד פרק שלא נפלתי ממנו, למרות כל הקטעים המשעשעים (שכבר מניתם).
מצפה בקוצר רוח לפרק הבא.

OKDeSign

New member

השתעממתי רוב הפרק, לא יודעת למה ציפתי..
כן היו קטעים מצחיקים, כן הקטע עם החשמל מוזר יותר ויותר אבל הפרק היה מאוד מאוד סתמי וקלשאתי.

למעלה