ANTM19- ה ג מ ר

ANTM19- ה ג מ ר

ייישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!
לורה זכתה

אני כ"כ שמח!!!!
מהפריים הראשון שלה התאהבתי בה, והייתי בעדה,
ואני כל כך שמח שהיא זכתה בסוף

זה הזכיר לי ממש את עונה 16 כשבריטני זכתה שגם אהבתי אותה מהוידוי הראשון שלה!
האמת היתה לי הרגשה טובה לאורך הפרק, בייחוד כשהלך לה טוב בצילומים
ושמחתי שטיירה אמרה שהולכים לעשות ממוצע של כל העונה, כי ידעתי שזה ישחק לטובתה של לורה,
ומסתבר שגם השופטים (שהייתי בטוח שהם מעדיפים את קיארה יותר) העדיפו אותה,
והיא ניצחה בהפרש משמעותי!
לסיכום, לדעתי היתה אחלה עונה עם כמה מתמודדות טובות
שאומנם מבחינתי לורה הרבה מעליהן אבל מאוד נהניתי מהעונה

יאללה עונה 20!!!
מעניין מה טיירה מתכננת, ואם עדיין היא תתן לקהל להתערב...

Uri04

New member

עונה קורעת

הזכייה של לורה היתה צפוייה, ואני לא בטוח שהיא באמת מוצדקת, אבל! מה האלטרנטיבה? קיארה לא יודעת להצטלם ולילה היא קטסטרופה על המסלול. מקווה שלורה תשכיל לעשות עם עצמה משהו, למרות שהסיכויים לכך שלורה תהפוך לדוגמנית צמרת קלושים ביותר, וזה ממש לא משנה נכון?

רגעים קורעים:

קלי קאנט-רון והצלם הצרפתי רבים כמו שני ילדים קטנים באמצע הצילומים. אני מריח פיטורין של הקאטרון בקרוב ואני מחזיק אצבעות. היא ממש אישה רעה ובלתי נסבלת.

לורה בוכה 50 פעם במהלך הפרק, גם כשאין לה ממש סיבה לבכות

במסגרת הווידויים המרגשים של טיירה (מה נסגר עם זה העונה? טיירה מתכננת להסתלק מהעולם בקרוב אז היא מוציאה את השלדים מהארון?) טיירה מודה שזה היה רעיון גרוע בזמנו לפתח קריירה מוסיקלית, והיא מתכוונת לזוועה הזאת:
[URL='http://www.youtube.com/watch?v=hCKNVSSc6RA</a>']http://www.youtube.com/watch?v=hCKNVSSc6RA[/URL]

ויקטוריה בפרק המסכם: "I DON'T HAVE A PROBLEM WITH GAY MARRIAGE BUT A THREESOME WITH MY BROTHER???!"

הסוס שחירבן על לילה בזמן שהיא שחתה איתו בים והיא לא יכלה לשחות הצידה! (כולל סאונד-אפקט להמחשה)

התרסקויות של לילה על המסלול

טיירה נהיית הזויה יותר ויותר: "Reclaim your mortal smize"

הכוסון ההוא שנתן הערה ללילה דרך הסקייפ, ולא יכל שלא לפלרטט עם רוב על הדרך

עכשיו הבנתי שניאלץ להמתין עד סוף הקיץ לעונה הבאה, כי להפקה נגמר התקציב והם עוברים לעונה אחת בשנה. בינתיים אל תשכחו להתאמן על סמייזינג!

M o n t i

New member

כן כן,תודה לאל שלורה זכתה ולא הכדורסלן המאיים.
לא אמרו שעונה 20 הולכת להיות עירוב דוגמנים-דוגמניות?

maya567

New member

זה היה סופר קל להבין שלורה זוכה. היא היחידה שהיו לה וידויים פוסט-פיינל-ראנווי. לאחרות היו וידויים מהיום לפני (איחוד המשפחות) וקטעים שצילמו בראנווי עצמו (פלוס וידויים גנרים ממהלך העונה, שאי אפשר לדעת בוודאות מתי צולמו). לעומת זאת, לורה דיברה בגלוי על הפיינל ראנווי והתחושות שלה בפיינל ראנווי, משמע, לורה זכתה.

למעלה