ANTM20-פרק 7

ANTM20-פרק 7

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!
ידעתי שג'רמי יודחחחחחחחחחחחח
אוף

לעזאזל עם השופטים האלה!!!!
לא השאירו לו סיכוי עם החמישיות שהם דפקו לו!
וזה למרות שבאמת התמונה שלו הייתה סבבה וגם הקהל נתן לו אחלה ציון!!!
גם מה קשור עכשיו הדחה כפולה?!
חבל שפיל לא הודח כבר יחד עם קנאני

חוץ מזה היו כמה תמונות ממש טובות (אפילו של קורי ומרווין שאמנם אני לא סובל אותם אבל יצאו להם תמונות יפות).
מקווה שג'ורדן תמשיך לכסח את כולם!

Uri04

New member

אכן יום עצוב לקהילה. לפחות מי ייתן וג'רמי ימצא את דרכו לתעשיית הגיי-פורנו מתישהו בזמן הקרוב.

סתם סתם

אבל תכל'ס, חמוד ככל שיהיה - דוגמן הוא לא. מה לעשות, לא כל אחד יכול באמת לדגמן (מסתבר).

או שיוכיח לנו אחרת בזמן שהוא מצטלם עם שאר המודחים, ואולי ביחד עם הפופולאריות שלו ברשתות החברתיות הכל יוביל לחזרה שלו לתחרות.

קנאני - דוקא התמונה שלה לא היתה נוראית, אני לא מבין למה קטלו אותה כל כך. וקצת מביך שהבחורה שהראתה הכי הרבה סימני שיפור ב-2-3 פרקים האחרונים מודחת פתאום עם תמונה לא רעה כל כך (של נינה ופיל היתה גרועה בהרבה). אה וול, כל מה שנזכור ממנה זה הקטע הפסיכי הזה שבו היא פורצת בבכי אחרי שמרווין מבהיל אותה עם מסכת הליצן. (או שמא היא נבהלה יותר כשהוא הסיר אותה?)

זאת החבורה הכי לא מקצועית ב-ANTM איי פעם! הבעת הפנים של טיירה אחרי שקנאני הודחה ופרצה בבכי, ופיל עומד שם כולו חיוכים - אמרה הכל. היא נראתה כאילו בא לה לסטור לו

הפרצוף ההמום של טיירה למראה קנאני הבוכייה שהתרסקה על הרצפה ושל פיל המאושר בד בבד

אחת העונות הפחות מקצועיות למעשה, אך היותר מבדרות ששודרו.
חוץ ג׳ורדן המעולה, נינה הטובה בדרך כלל וכריס- אפשר להעיף את כולם.

פיל חתיך אבל לא דוגמן.

לדעתי

היו צריכים לקצץ את השיער של פיל והוא היה נראה הרבה יותר טוב!!

Uri04

New member
אבל זה היה מדגיש לו את המפרצים...

דווקא יפה לו ארוך, רק חבל שלא יכלו להשקיע ב-weave קצת יותר איכותי, מאשר פרוות החולדה הסמרטוטית הזאת.

Oukami Kun

New member

צריך להוריד לו את הזקן, למרות שזה כביכול מה שמייחד אותו מהשאר.
מתחילת הפרק הייתי משוכנע שקנאני מודחת, וזה היה לי חבל. קודם כל חבל לי שהעריכה כל כך גרוועה שזה היה כזה ברור, אבל גם חבל לי כי אני ממש מחבב אותה. אני מווה שהיא זו שתחזור מהמודחים.
לדעתי ג'יאנה הייתה צריכה לעוף יחד עם ג'רמי. כשהריצו את התמונות שלו בסוף הוא פשוט נראה אותו דבר בכל תמונה
. כזה ילדון.
אני עדיין שונא את מארווין. הוא פשוט... לא. פשוט לא.
לג'ורדן יש עריכה של מנצחת, ולנינה יש עריכה של אליסון. אה, מקום שני.
אבל הדינמיקה עם הבנים הורסת את כל האיזון הזה. לדעתי ג'ורדן עדיין תיקח, אלא אם כן הם יחליטו לעשות דווקא ושאחד הבנים ייקח... ואז זה כנראה יהיה מארווין. קורי הוא מקום רביעי קלאסי לפי העריכה, אבל הם יכולים להפתיע.
אני ממש אוהב את רנה, אבל ע"פ העריכה שלה לדעתי היא מודחת בפרק הבא או בזה שאחריו, בהנחה שבפרק הבא יודח גבר כדי לאזן את הכוחות. (כנראה דון)

Uri04

New member
ANTM20 פרק 8

מרווין
תאונת רכבת מהלכת הבחור. עכשיו זה ברור שהוא היה מאוהב בג'רמי כל הזמן הזה (טוב, האמת שקשה להאשים אותו). מקווה שרנה וג'ורדן פיינל 2, וכל הבנים יעופו אחד אחרי השני החל מהפרק הבא. מצידי שג'רמי יחזור ואולי יצליח להתגנב עד לפיינל 3.

וואו!! איזו תמונה אדירה של ג'ורדן!!!!

גם רנה ממש מתחילה לתפוס תאוצה כמו שחשבתי
ולדעתי הגמר יהיה בין שתיהן וזה יזכיר ממש את מה שהיה בעונה הקודמת...
הופתעתי שג'יאנה הודחה ולא פיל, ודווקא לא כזה בטוח שהיא תחזור כי הציון שלה הפרק היה ממש נמוך...

למעלה