דירבנתם אותי גם לראות
עונה ממש מעניינת, הרגעים היחידים שאני יכול להשתעמם בהם זה כל מיני משימות פרס/HAVE NOT למיניהם אבל גם בזה אני לא משתעמם.
יש אחלה דמויות, חוץ מאיי.ג'יי ואנדרו כולם משחקים בדרך שלהם, גרוע או טוב
, אבל מודעים למשחק ומביאים משהו. וזה כולל המודחים.
גארי תותח. טוב לראות שהוא משתלב בבריתות אבל זה ממש מטומטם מצד שאר השחקנים. לנו זה כיף שימשיך להגיע רחוק וזכייה שלו תהיה נחמדה, רק שהכי ראויים לזכייה אלה פיטר ואלק, שזה מסוג השחקנים הנדירים שאתה אוהב לראות שיש להם כוח גם כשהם מתלהבים ממנו אתה מחייך, ולא מגלגל עיניים במחשבה שהם מגזימים או שהם יהירים מדי.
לא יצא לי לשנוא מישהו בעונה הזו או שהוא בלתי נסבל, גם לא טום . אני בעיקר ריחמתי עליו אני חושב שהוא דווקא אמיתי מדי למשחק הזה, הוא בכלל לא אדם רע הוא היה מונע הרבה מרגש והוא היה צריך הרבה תשומת לב, הוא פשוט לא יודע איך לשחק את המשחק הזה.
את לייזה ממש אהבתי אבל גם היא עצמה מודעת לטעויות שעשתה, בסופו של דבר הגיע לה ללכת אפילו שהיא שחקנית הרבה יותר טובה ומעניינת מכמה שנשארו.
סוזט נשארה בזכות הטוויסט הכי לא הוגן אי פעם, אם גארי היה נשאר מועמד להדחה , הוא זה שהיה זוכה בקולות של קנדה. זה לא שהיא אפילו זכתה מאיזה פופולריות בקהל, היא רק הייתה צריכה לעקוף את השחקן הכי עלוב שראיתי, לפחות פלוטארים מסוימים באמריקה היו דמויות, היה להם איזה ברית.. אנדרו ואייג'יי מיותרים מכל בחינה.
העזיבה של טום עשתה לאמט טוב, אני רואה אותו הרבה יותר עכשיו כשחקן מעכשיו יס מן, וזכייה שלו זה גם אפשרות לא רעה לעונה.