BB CANADA-פרק 11

BB CANADA-פרק 11

אני קצת בפיגור מבחינת פרקים...
בכל אופן, שמחתי שטום הודח, ולייזה נשארה,
אבל אז היא הודחה, וזה בעיקר חבל כי עכשיו נשארו יותר מדי דמויות לא מעניינות
שיגיעו רחוק!
אלק כזה מתוק

ממש ריחמתי עליו, וטום יצא ממש לא בסדר!
אגב, עכשיו יהיה לאלק ופיטר ממש קל להגיע לסוף לא?
אין להם ממש מי שיתנגד אליהם...

דירוג:
1. אלק
2. גארי
3. טופז
4. פיטר
5. אמט
6. ג'יליאן
7. אנדרו
8. סוזט
9. איי.ג'יי- מיותר

שכחתי לדרג את

טאלה!

אז:
1. אלק
2. גארי
3. טופז
4. פיטר
5. טאלה
6. אמט
7. ג'יליאן
8. אנדרו
9. סוזט
10. אייג'יי

NP16

New member
דירבנתם אותי גם לראות

עונה ממש מעניינת, הרגעים היחידים שאני יכול להשתעמם בהם זה כל מיני משימות פרס/HAVE NOT למיניהם אבל גם בזה אני לא משתעמם.
יש אחלה דמויות, חוץ מאיי.ג'יי ואנדרו כולם משחקים בדרך שלהם, גרוע או טוב
, אבל מודעים למשחק ומביאים משהו. וזה כולל המודחים.
גארי תותח. טוב לראות שהוא משתלב בבריתות אבל זה ממש מטומטם מצד שאר השחקנים. לנו זה כיף שימשיך להגיע רחוק וזכייה שלו תהיה נחמדה, רק שהכי ראויים לזכייה אלה פיטר ואלק, שזה מסוג השחקנים הנדירים שאתה אוהב לראות שיש להם כוח גם כשהם מתלהבים ממנו אתה מחייך, ולא מגלגל עיניים במחשבה שהם מגזימים או שהם יהירים מדי.
לא יצא לי לשנוא מישהו בעונה הזו או שהוא בלתי נסבל, גם לא טום . אני בעיקר ריחמתי עליו אני חושב שהוא דווקא אמיתי מדי למשחק הזה, הוא בכלל לא אדם רע הוא היה מונע הרבה מרגש והוא היה צריך הרבה תשומת לב, הוא פשוט לא יודע איך לשחק את המשחק הזה.
את לייזה ממש אהבתי אבל גם היא עצמה מודעת לטעויות שעשתה, בסופו של דבר הגיע לה ללכת אפילו שהיא שחקנית הרבה יותר טובה ומעניינת מכמה שנשארו.
סוזט נשארה בזכות הטוויסט הכי לא הוגן אי פעם, אם גארי היה נשאר מועמד להדחה , הוא זה שהיה זוכה בקולות של קנדה. זה לא שהיא אפילו זכתה מאיזה פופולריות בקהל, היא רק הייתה צריכה לעקוף את השחקן הכי עלוב שראיתי, לפחות פלוטארים מסוימים באמריקה היו דמויות, היה להם איזה ברית.. אנדרו ואייג'יי מיותרים מכל בחינה.
העזיבה של טום עשתה לאמט טוב, אני רואה אותו הרבה יותר עכשיו כשחקן מעכשיו יס מן, וזכייה שלו זה גם אפשרות לא רעה לעונה.

NP16

New member
פרק 14

שמח שטופז זכתה, אני מחבב אותה ומבין הבנות היא השחקנית הכי טובה. (מצד שני, רוב הבנות רוצות לשחק אבל בפועל לא עושות הרבה)
היא בטח תשים להדחה את אייג'יי ואנדרו ונוכל להיפטר מאחד מהם סופסוף ויישארו רק שחקנים.
מקווה שלא יהיה טוויסט שיהרוס את זה, אם לא הדחה של המיותרים אז אני מקווה שהיא תעשה מהלך להפריד את ג'יליאן ואמט, שני הדברים מקובלים, קשה לי להאמין שבשלב הזה תפנה נגד אלק, פיטר ובטח לא נגד גארי, ככה שיהיה אחלה שבוע אם לא ייקחו לה את הHOH.

אורישקי

New member
פרק 12

אלק
שמח שהוא לקח את הHOH הזה

אני די אשמח אם סוזט תשאר איכשהו, פשוט כי היא היחידה שיכולה להתנגד לברית השולטת (למרות שאלק, פיטר וטופז הם הפייבוריטים שלי אבל עדיין צריך קצת שינוי).
איי ג'יי פשוט עלוב
הוא כמו בובת סמרטוטים שלהם פשוט.

ראיתי גם עכשיו את הפרק

גם שמחתי בשביל אלק על הניצחון,
ואני מסכים איתך שסוזט היחידה שיכולה עוד להעמיד אותם להדחה,
ולמרות שאני אוהב אותם ואותה לא, זה באמת יותר מעניין ככה.
מה שכן, פיטר קצת מתחיל לעצבן אותי לאחרונה...
אממ זהו חחח

אורישקי

New member
פרק 13

סוזט נהייתה ממש קרציה עם כל ההתנהגות הדי מרגיזה שלה. למרות שאני אקווה שאיי ג'י יודח בסוף, הוא פשוט מיותר!!!

ראיתי עכשיו את הפרק

היו הרבה דברים מצחיקים, למרות שרוב הפרק התמקד באייג'יי וסוזט.
נקרעתי מצחוק כשאלק חיקה את פיטר

לא הבנתי מאיפה הנאום ההזוי של אמט בטקס הווט

אני חושב שהטוויסט הבא יהיה החזרת מודח,
ואני לא יודע עד כמה אני מתלהב מזה...

פרק 14!!!!!

אני ממש צוחק הרבה מהסדרה הזאת (בניגוד לאמריקאי למשל).
יש גם מלא קטעים מצחיקים בAFTER DARK.
כצפוי, סוזט הודחה.
ממש שמחתי כשטופז וטאלה נשארו אחרונות, ובסוף מי שיותר רציתי אכן זכתה!!!
יהיה מעניין לראות אם היא תחליט לעשות פאוור מוב ולהעמיד להדחה נגיד
את ג'יליאן ואמט, או להעיף פלוטרים.
מעניין אם יש סיכוי שהיא תעמיד להדחה את פיטר- זה יהיה הכי בום!

דירוג:
1. גארי
2. אלק
3. טופז (אם היא תצא תותחית בתור HOH יש מצב שתעלה אצלי בדירוג)
4. טאלה
5. פיטר
6. ג'יליאן
7. אמט
8. אנדרו
9. אייג'יי

למעלה