BB CANADA- פרק 16

BB CANADA- פרק 16

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
גארי לא זכה בווטו!
והוא כנראה יודח

לא נשארתי עם פייבוריטים כמעט

לא הולך לי השנה בתוכניות ריאליטי

NP16

New member
פרק 17

העונה ממש נהרסת לי :/
לא מספיק טופז וגארי , עכשיו גם אלק ופיטר נהיים בצרות, והעונה הזו הולכת להישלט על ידי אמט,ג'יליאן ו..אנדרו !! אבוי.
אמט וג'יליאן אמנם לא כאלה נוראיים, הם משחקים באמת מעולה, לפחות אמט, כי אני מרגיש שג'יליאן די רוכבת עליו, אבל הם כלכך משעממים אותי

זה לא שטאלה נזכרה לשחק, נזכרו להשתמש בה. אני מקווה שתלך עם פיטר .

רציתי כעיקרון לפני הפרק שגארי יישאר, אבל בפרק היה נראה שויתר, לא עשה שום דבר להשאיר את עצמו, המשיך להתנהג רע חברתית . טופז המשיכה , השתמש במידע שגארי נתנה לה וחזרה לברית עם אלק והיא יכולה לעזור לו אז אין ספק שרציתי שתמשיך. מה גם שבאמת אלק ופיטר היו צריכים להקשיב לה ולהדיח את אנדרו והם היו נמצאים גם כן במצב יותר טוב היום, מקווה שאחד מהם ינצח . קשה לי לסלוח לאנדרו על חצי עונה שלא עשה דבר, וגם עכשיו אני לא כזה מתרשם, כי אם הוא מתכוון ללכת לפיינל 3 עם ג'יליאן ואמט זה התאבדות.

אורישקי

New member
פרק 16

גארי מתנהג כמו אידיוט, לא סובל אותו כבר.
אלק מאכזב אותי - גם אם הוא או טופז נפרדו זה לא יפה להתנהג ככה כלפי מי שהייתה איתך במשך חודש וגם הגנה עלייך כמה וכמה פעמים. אני בסה"כ אוהב שחקנים שמשחקים את המשחק אבל לפעמים יש כאלה שמשחקים אותו באובר-קור רוח.
מקווה שטופז נשארת, היא הפייבוריטית היחידה שלי. כולם בסה"כ משחקים. גם טאלה נראה שהולכת להיות דמות מאד משמעותית.

דירוג:
1. טופז
2. אנדרו - הוא משחק טוב בסה"כ, כל התכנון של להוסיף את טאלה והכל
3. אלק
4. טאלה
5. פיטר - הוא משחק טוב אבל הוא קצת מעצבן אותי
6/7. אמט וג'יליאן - שניהם אחלה שחקנים אבל הם משעממים. והיא מורה?!?
8. גארי

מקווה שאלק ופיטר יצילו את טופז ואלק וטופז יחזרו |קיטשי|

אורישקי

New member

טוב מאד שהוא עף. נמאס לי ממנו בפרקים האחרונים.

יאללה טופז/אלק/פיטר לHOH.

אורישקי

New member
שיטטטטטט לא שמתי לב!

כנראה כי הגבהתי להודעה הזאת והייתי בטוח שאנשים יבינו לבד... סורי נשמה

survivortvk3

New member

ממש באסה
, רציתי שהוא ישאר והעדפתי אותו על טופז בהרבה
אני שמח שסופסוף יש עכשיו 2 בריתות כי זה דיי מביא עניין, לא יודע את מי אני מעדיף אבל העיקר שלא יהיה צפוי,התחלתי לחבב את אנדרו דווקא

1.גארי
2.אנדרו
3.פיטר
4.אלק
5.ג'יליאן
6.אמט
7.טופז
8.טאלה

פרקים 16-17
אני כ"כ מבולבל, רגע אחד אני מחבב מישהו, רגע אחר כבר לא.
והנה עוד פרק כזה, שמראה לנו את הצד המכוער של גרי שמתנהג כמו איזה בריון וצועק על טאלה כמו משוגע....
הקטע זה שאין לי מושג אפילו על מה הוא כעס, אני מרגיש כאילו יש לי שם חור וזה סתם גורם לגרי להיראות ממש גרוע. כנראה דרכה של העריכה לגרום לנו להיות בסדר עם זה שהוא יהיה מודח.
ואז הקטע ההזוי של טופז מתנהגת כאילו בעלה בוגד בה עם טאלה

הכי עצוב בקטע הזה שבאמת יש לה רגשות לאלק, בזמן שאלק מתנהג בקרות של "הכל משחק וכלום לא אמיתי".
אלק, עוד בנאדם שאהבתי פעם (השיא בקטע עם טום) ועכשיו אני כבר לא בטוח.

הרבה התמקדות בטאלה שקצת הפכה לדמות מפתח בבריתות שנוצרות בבית...
מאוד מעניין מי יהיה HOH.

Nameless One

New member
הערוץ יוטיוב של פיטר-

למי שעוד לא ראה, כדאי להסתכל בערוץ יוטיוב של פיטר, בוא נגיד שזה הרבה יותר מוצלח מ"הקטעים" של ויל מהעונה הקודמת של ביג בראדר.

השתעממתי באמצע... אבל תודה, באמת רציתי לחפש את זה לראות מה הקטע שלו.
נראה שהוא לא ממש פופולארי ורוב הסרטונים שלו זה סתם על דברים פרובוקטיביים למשוך אנשים..

למעלה