פרק 7
מצחיק שבקנדה, לקרוא למישהו Redneck (וכנראה גם Hillbilly) זה עלבון, אבל רוב הדרומיים האמריקאיים מתגאים בכינוי הזה. זה קצת דומה לכינוי "עמך" אצלנו - לקרוא כך לכל מזרחי, במיוחד אם הוא משכיל, נחשב לגזענות, אבל יש אנשים שמכנים את עצמם כך במוצהר. ובחזרה למשחק עצמו - אני מת על פיטר, אבל עליו כבר חפרתי מספיק, אז אני אגיד שאם הוא אומר שלייזה משחקת טוב כמעט כמוהו, כנראה יש משהו בדבריו, מה שאומר שיש לי עוד פייבוריטית.
משימה סודית חדשה מתקבלת, הפעם עבור אנדרו. יכול להיות שעבר יותר מדי זמן מאז שצפיתי לאחרונה בעונה כלשהי של השכנים מהדרום, אבל אני משוכנע שמשימות סודיות הן אנגליות למהדרין. בכל מקרה, כל הקטע מדיף ריח חזק מאוד של הפורמט האנגלי עם ארומה ישראלית קלה, כשבסוף מגיעה השיטה הבטוחה להוציא את הצהוב מהאנשים - אלכוהול. אם אי פעם אשתתף באח הגדול, אני שוקל לשקר ולהגיד למלהקים שאני מוסלמי. מה שכן, בשיא השכרות, טאלה מניפה את השיער בצורה שמזכירה קצת מטאליסט ארוך-שיער כשהוא מנגן. יש פוטנציאל?
שלושת הנבחרים להשתתף במשימת הוטו הם למעשה שלוש, כי רובן נשים - טופז ולייזה, ויחד איתן אניל מייצג את אנשי מאדים. הקטע של גארי השני די מוזר, אבל לכו תדעו, זה יכול להיות נכון. בכל סטיב ארקל טמון סטפן ארקל (מעצבן ששני שמות המשפחה מאויתים בצורה זהה בעברית, זה קצת הורס את הפואנטה), רק צריך למצוא אותו, ואז אפילו החנון הכי מופנם יוכל לכבוש את המועדונים. זה לא מונע מגארי לאפר את עצמו עם הנצנצים שלו משל היה שמו האמיתי צביקה פיק. אחרי שכמה אנשים מוציאים את האדם הלא נכון מהתחרות, לרבות עצמם במקרה אחד, טום עונה על כמה שאלות נכון וזוכה בוטו. נראה שהגורל של סוזט נחתם...
... או שמא? טום מבקש עזרה מ-AJ לגבי ההדחה. AJ הוא באמת אחד הפלוטרים הכי בטוחים. כשאני (וטום) אומר את זה, אני מתכוון לעובדה שאין לו דיעה משל עצמו, וכמו שאמרתי כבר, אני ממש שונא אנשים כאלה. לפחות אנדרו איכשהו מוצא את מקומו בבית. AJ לא ירד מהגדר, גם כאשר עמודי הברזל ייתקעו לו בתחת. מצחיק אותי שלא מצנזרים את הדיבור של המתמודדים (חוץ מ"פאק") אבל כן מצנזרים כל קללה בכתוביות. זה בכל מקרה לא ערוץ שמיועד לילדים, ככה הבהירו חלק מהגולשים הקנדים ביוטיוב, אז מה זה משנה לעזאזל? טום מחליט להציל את גארי, כדי להעמיד את AJ במקומו. כן! הוקיעו את הפלוטרים מקרבכם, ותנו לשחקנים האמיתיים להגיע רחוק! אבל רגע, זה עוד לא הסוף... וואו, הטוויסט הזה דפוק. אם הקהל יחליט להציל את סוזט, זה אומר שאף אחד מהמועמדים המקוריים של טום לא יודח, ודי ידפוק אותו אם גארי, AJ, סוזט או מישהו שמקורב להם יזכה בראשות הבית הבאה.