BB CANADA פרק 6

BB CANADA פרק 6

אני ממש לא אוהב את אניל, הוא מעצבן!!!

לעומת זאת, טאלה ממש מצחיקה אותי, ולדעתי צריכים להראות אותה יותר!
יש לה יציאות קורעות

אני מאוד אוהב את הברית שנכרתה בין טופז וגארי,
ואני מקווה שגארי לא יודח בקרוב.
יש כמה שממש לא ברור מה הם עושים במשחק,
ולמי הם נאמנים- כן, אייג'יי ואנדרו אני מדבר אליכם!
בכלל אייג'יי נראה לי בטוח שהוא בברית עם הבנים,
כשבתכלס הוא ממש בתחתית...

Oukami Kun

New member
עד פרק 8 כולל

לא יצא לי לראות שבועיים (שבוע הגנ"ש , כיף חיים) והשלמתי את הכל במכה. אני מוכרח להודות שעד הרגע שחשפו את הטוויסט המעצבן הזה ממש אהבתי את כל ההתערבויות של ההפקה אבל זה באמת היה בוטה מדי. אמנם זה הציל את סוזט שהייתי בעדה, אבל במחיר של התערבות כזאת בוטה? לא יודע, לא מגניב בעיני.
אני ממש אוהב את פיטר. מעבר לזה שהוא משחק חכם הוא גם כיפי לצפייה. אני מברך את הברית שלו עם ליזה ומקווה שהם יגיעו רחוק. אלק בהתחלה נראה לי אנמי אבל לאט לאט אני מתחיל לחבב אותו אז אני מקווה שישאר הרבה.
מעבר לפיטר-אלק-ליזה אין אף אחד שאני ממש בעדו, אבל גם אין מישהו שאני מקווה שיעוף. את טום ממש שנאתי אבל אז העריכה הפכה אותו לאנושי וזה הרס את כל הכיף בלשנוא אותו.
גארי היה מעצבן בטירוף בהתחלה אבל התגלה כאחלה.
טאלה
הרבה זמן לא הייתה מתמודדת זאת משוגעת. משוגעת בקטע משעשע, לא משוגעת רייצ'ל.
אנדרו יכול להיעלם מהבית ולאף אחד לא יהיה אכפת. כנ"ל AJ.

וזהו בסך הכל אני ממש אוהב את הקאסט של העונה ומעבר לשניים האחרונים כולם פעילים מבחינת משחק, כל אחד ברמתו. יש אינטריגות מעניינות ואיזה 17 בריתות סודיות

נראה שיהיה טוב.

niro62

New member
פרק 8

אוח איזה טוויסט מסריח, דאבל וטו זה פשוט נוראי, וזה יצר מצב שטום העמיד בשבוע הזה שליש מהבית, ובסוף אף אחד מהשניים שכיוון נגדם לא הלך, וחוץ מזה בפורמט כמו ביג ברודר ברור שיש למועמד הראשוני יותר סיכוי מאשר למועמד החלופי בהצבעות קהל, הרי הוא מקבל הרבה יותר זמן מסך. בכל מקרה אני ממש שמח שאניל המעצבן עף וסוזט נשארה, מעניין למה ג'יליאן וליזה הצביעו לאי ג'יי, לדעתי אם ינסו להפיל את זה על מישהו. אני ממש אוהב את ליזה, ובנתיים היא הכי קרובה לפרק את רביעיית האלפה.
הדבר הכי מבאס הוא שאמת זכה בHOH וזה בדיוק כאילו שטום יזכה שוב, הסיטואציה היחידה שיכולה להיות מעניינת זה אם הוא יעמיד את ליזה, ואז הברית בינו לבין טום תתחיל להקרע, אבל כנראה שזה יגמר בלהעמיד שוב את גארי וסוזט. אני מת שהברית הראשית של טום, אמת, אלק, פיטר, טופז, ליזה, ג'יליאן, אי ג'י ואנדרו תתפרק כבר, זה ממש פתטי שאחרי 3 שבועות עדיין יש ברית של 9 אנשים, אני ממש מקווה לא לראות פאגוגינג.
אה ודרך אגב ממש מעניין אותי לדעת אם סוזט הייתה נשארת אם לא הייתה ניצלת

amitooshacham

New member

סוזט לא הייתה נשארת אלמלא הטוויסט, ואני ממש אופתע אם היא תשרוד את השבוע.

amitooshacham

New member

דרך אגב, זה נאמר אחרי צפייה בפרק 8. עוד אין לי מושג מי המועמדים.

פרק 7

מישהו יכול לפרש לי מה בדיוק סוזט אמרה לטום באתגר?
מה היא קיללה אותו?
איך שהתחילו להראות פתאום את אייג'יי היתה לי הרגשה שאולי הוא יהיה על הבלוק.
העיקר שגארי ניצל, ועכשיו לא אכפת לי מי יודח, ואולי בתכלס עדיף שאייג'יי המשעמם יעוף
וככה אם סוזט תישאר יהיה מעניין יותר!
בטח הקהל יציל אותה חחחח

NP16

New member
היא אמרה לו ,

שהוא פועל פשוט (במילה שמשתמשים בה רק בשביל גנאי, לא כדי לתאר את זה) ומז*..
חבל שאייג'יי לא עזב, היה לי קצת עצוב על אניל ,למרות שהוא לא הצליח לממש את הפוטנציאל שלו ונשאר כפרשן טוב של המשחק , יותר משחקן.

למעלה