BB14E10

אורישקי

New member

לדעתי היה מיותר הקטע שההדחה נדחתה וגם לא פייר ומורח. שהיו פשוט מדיחים אחד ואז שהקואוצ'רים היו מחליטים.
אני כרגע בעד ג'אנל/דן/בריטני/דניאל/שיין. מצדי שדן ינצח שוב.

ProzaC4387

New member

השתלטות מגעילה של ההפקה על המשחק. אסור לעשות דבר כזה. מסכן שיין. הוא שרף גשר מאוד חשוב עם פרנק לחינם. ולמרות שבכל מקרה קשה לי להאמין שבוגי ופרנק היו נאמנים לו לכל אורך המשחק זה יכול לפגוע בו כבר השבוע.
עכשיו זה פשוט משחק חדש. כאילו העונה התחילה מחדש. ויש בזה משהו לא כיפי. כי שוב אין לנו מושג לגבי כלום. ההימור שלי: ג'אנל הראשונה מבין המאמנים שהולכת הביתה. יש יותר מדי טינה כלפיה מצד מאמנים ושחקנים.
מבחינתי הפיבוריטים עדיין פרנק דניאל ודן. כשדניאל ודן הולכים להיות אחת הבריתות האהובות אי פעם בבית.
יהיה מעניין זה בטוח.

niro62

New member

כל הקטע של השחקנים שנכנסים, נעשה בצורה מאוד לא יפה ואגרסיבית, דבר ראשון ג'ולי נורא נשמעה מאיימת, אם אף אחד לא יכנס אז אנחנו נכניס מתמודד חדש שאתם לא יודעים מה יהיה הכוח שלו בשבוע הבא, וכל הקטע שלמעשה כפו עליהם להיכנס כי כשאומרים שמספיק שאחד ילחץ עך הכפתור והשלוש האחרים גם ייכנסו, לא באמתמשאירים הרבה ברירות והיה ברור ישר שהם ייכנסו. באשר לפרק עצמו לא אהבתי אצ זה שלא הראו לנו מספיק את דניאל שהיא למעשה הייתה הקול המכריע, ואם ההפקה ידעה מראש שלא תיהיה הדחה אז הם יכלו להראות לנו לאיזה כיוון היא נוטה.
ג'אנל הייתה מדהימה השבוע, אני אוהב אותה הכי הרבה אי פעם בעונה הזאתי. גם את בוגי אני אוהב, ולדעתי שיין אכל אותה, מקווה שאחד המנטורים לשעבר ייקח HOH

NP16

New member

נורא קיוויתי שכזה הם לא יסכימו ללחוץ, אני לא מבין למה מישהו צריך לשחק אם האחר רוצה. מעניין שיצא שרק בוגי לא רצה, נראה לי שהוא ממש לא קלט שפרנק הולך להיות מודח. ולמרות מה שניסו לבנות בעריכה, פרנק היה מודח. אז משהו בי שמח,אני חושב שמשחק של כל החדשים בלי פרנק היה יכול להיות די משעמם וגם ממש קצר מכאן.

אין ספק שאני גם כן בעד ברית של דניאל,שיין,בריטני ודן שישלטו במשחק.
יכול להיות מגניב זכייה של דן :) אולי אף אחד לא ישים לב שהוא בבית, ובסוף הוא יטחן את המשימות כמו שהוא יודע.

אם הם חכמים שיחתכו את ג'אנל בהזדמנות ה-1 ,הבחורה לא רק תותחית אלא נהייתה חריפה במשחק הזה, אם לא יילך לה כאן בפעם ה-3 שתנסה ללכת למירוץ למיליון, איך לא עשתה את זה עדיין.
ויל אדיוט, הוא הולך להגיע רחוק במשחק הזה אבל הבחור לא יציב ,כל מילה קטנה מזיזה אותו והוא רגשן מדי.

דפקו את שיין באמת,אבל לדעתי הוא די עבד על 2 המועמדים שלו ועשה את ה-HOH בצורה מצויינת לא האמנתי שיילך לו ככה טוב אז סומך עליו פתאום,אפילו שוקל לבחור בו במשחק של עמית.
לדעתי כל השחקנים יישארו עם המאמנים שלהם מלבד כנראה ויל,
יהיה מעניין.
מרחם על ג'וג'ו,ג'ודי וקארה שהיו תקועות באיזה מקום לבד בשביל כלום צפוי מראש.

M o n t i

New member

שמח לי שג'אנל הסכימה אחרי שבריטני כבר לחצה.
עצוב לי שהיא הולכת כנראה להיות מודחת בזמן הקרוב :/.

קודם כל שכחתי לציין איך בוגי עזב בדמעות של זעם את טקס הוטו, כמו הלוזר הממורמר שהוא. מגיע לך! תשכחו מכל החששות שלי על העונה. היא טובה! לא מעולה כמו הישרדות עולם אחד (בשביל זה צריך בחורה עם שפם
) אבל הרבה יותר טובה משתי העונות האחרונות. יש רק שני מתמודדים שאני ספציפית לא אוהב (מלבד בוגי) ושניהם מהקבוצה של ג'אנל. חוץ מג'ו, גם ויל מתחיל להיות מעצבן, ולמרות שג'ו - פאקינג ג'ו - וג'אנל מנסים לגרום לו להבין איפה הוא נמצא, הוא מחליט לא להקשיב לשניהם. עם כזה ליהוק, אני מתפלא שהקהילה הלהט"בית עוד לא תבעה את CBS

בכל מקרה, דניאל היא עכשיו לשון המאזניים, אלא אם כן ויל יחליט לעשות ברנדון קווינטון ויבגוד בכל הקבוצה שלו רק בגלל שהוא נפגע מג'אנל.
ברצינות שה-דבר שמשפיע על הרצון שלי לגבי ההדחה הוא את מי אני שונא יותר - את בוגי או את ג'ו. על מי אני עובד, אין כאן שום תחרות. בוגי לוקח בהליכה. חבל שהקבוצה היותר נורמלית היא שלו. היה צריך להעביר אליו את ויל ואת ג'ו ובאמת שלא איכפת לי כל-כך גם מאשלי, לקשור את כולם לטיל ולשגר אותם לכוכב נידח, רצוי כוכב שאין חמצן באטמוספירה שלו.

אבל עדיין לא הזמן, כי המאמנים חוזרים למשחק כשחקנים (יש שמועה שהSMSים היו סתם דרך להשיג כסף מהקהל ושזו הייתה התערבות הפקה מטורפת) ועכשיו יש את אתגרי הסיבולת שכל מי שקורא בפורום הישרדות יודע שבביג בראדר אני לא אוהב אותם בכלל. הו וול.

נוווווווווווווווו באמת
למה גם פה הורסים לי עונה טובה?
מילא שנותנים להם את האופציה להיכנס
אבל למה אם אחד לוחץ כולם צריכים להיכנס?!
זה שטות גמורה!
מסכן שיין, אני ממש מקווה בשבילו שאם הוא לא יזכה ב-HOH
אז דניאל או בריטני יזכו...

איו. אני לא מאמין שההו"ה של פרנק העיף שני אנשים, בעוד ההו"ה של שיין לא העיף אפילו אחד. ההפקה יצאה ממש מעצבנת בקטע הזה. בכל אופן, אני מקווה שבתחרות הסיבולת יזכה מישהו מהטובים- בריטני\שיין\דניאל\דן. ובכלל, אני מקווה שהם יקימו ברית רשמית ביניהם.

התפלאתי שדווקא בוגי לא לחץ על הלחצן...

למעלה