BB14E13

אורישקי

New member

אוףףףףףףף. כאלה טיפשים.
אני אהיה בשוק אם שיין לא יקבל באקדור לפרצוף פעם הבאה.
חבל לי על ג'אנל
היא מותק
ובוגי
באמת לוזר.

ולמה וויל הטמבל הזה בחר בג'ו שיעמוד במשימה? אוף.

אורישקי

New member
אה ו

מסתבר שאמריקה ממש אבל ממש שונאת את דניאל. היא ממש נהפכה בימים האחרונים למתמודדת הכי שנואה בתולדות האח הגדול כנראה
.

ג'אנל

מה עם איזה התערבות הפקה? קו-דה-טה? שחקן שחוזר?

אין לה אפילו סיכוי לזכות כפייבוריטית כי היא עפה ממש מוקדם..

בוגי כזה מגעיל ואוווו.
לא מבין איך אנשים העדיפו להשאיר את פרנק על פני ג'אנל.
הם יבגדו בכולם.
ממש קיוויתי שהברייקדאון של בריטני יוביל לאנשהו. והיא לגמרי צדקה.
היא יצאה ממש חמודה.. לגמרי קנתה אותי חח (ואת אמריקה אני מניח)

אז כרגע נותר לי לעודד את דן/בריטני.. נראה מה יהיה עם פרנק כ-HOH.

Double U

New member

משהו לא כיף בעונה הזאת...בוגי שולט בבית ללא עוררין אבל משהו בו גורם לי לא לאהוב אותו, לא יודע להסביר למה. אבל מעריך אותו על המהלך הגאוני. עוד מישהו שם לב שפרנק ממצמץ ממש חזק והרבה פעמים?
בריטני קצת מאכזבת שהיא קלטה שאולי זאת טעות להדיח את ג'אנל רק אחרי שההחלטה כבר התקבלה ודן נראה במצב די טוב. אני לא חושב שהוא יודח בקרוב.

ProzaC4387

New member

היה פרק ברור מאליו אבל ג'אנל פשוט בובת שעווה שלא מראה רגשות. זה פשוט מדהים ומפחיד יחדיו. רק אהבה!!!

הסנריו שהכי רציתי השבוע זה שאשלי או ג'ן יזכו ב HOH כדי לתבל עוד קצת את העונה ולהכריח אותם להכנס לעניינים, אבל זה לא קרה. ואם זה לא קרה אז אכן רציתי שאו בוגי או פרנק יזכו כדי לראות אם יעמדו במילה שלהם לכל השישייה בברית. מקווה שהולך להיות מעניין ובריטני או שיין הולכים לקבל בראש.

מתחיל ממש לאהוב את איאן. ברמה של שלישיה מועדפת יחד עם פרנק ודן. ואשלי ממש מתוקה. דווקא דניאל יורדת אצלי כל פרק וקשה לי להצביע בדיוק מה הסיבה.

איכסה, איזה באסה.

קיוויתי איכשהו שג'אנל תוכל להישאר. בוגי באמת לוזר עם כזו הודעת פרידה. ואני חושב שלקראת סוף הראיון עם ג'ולי, ג'אנל דמעה קצת, לא?
מי היה מאמין שמכל הצוות שלה ג'ו, אולי האדם הכי פחות מועדף על ג'אנל מהחבורה שלה בהתחלה, נשאר האחרון לתמוך בה. אגב, איפה הראו שבריטני מראה חרטה על ההדחה של ג'אנל? נראה שפספסתי את זה.

והיא באמת צריכה להתחרט על כך, זה לא היה המהלך הכי חכם מבחינתה ומבחינת שיין להדיח אותה. אני מקווה רק שהמהלך הזה, וזכייה של פרנק בHOH, תמנע בשבוע הזה העמדה שלהם על הבלוק. אני ממש ממש אוהב את בריטני ושיין ואני רוצה שאחד מהם ינצח. אני רק מקווה שבריטני תתחיל להיות קצת פחות פרנואידית ולהעביר את זה לאחרים. שתהיה עם עצמה, כי ככה זה רק יסייע לה.

ולגבי הHOH, ממש קיוויתי שבריטני תזכה בו. חבל שאחד משני האנשים שאני לא סובל בבית לקח את זה.

אני מת על דן, אבל בא לי שיהיה לו איזה באקדור יפה השבוע. בעונה הזאת הכל יכול לקרות.

Nameless One

New member

אני חושב שזאת הייתה אחת ההדחות היותר צפויות שהיו בסידרה, לעורכים לא ממש היו עם מה לעבוד, ג'אנל פשוט נכנעה ורצתה לחזור הביתה.
מה שהשאיר אותנו עם פרק שלם של מריחות, עם עוד אזכור ל the big bang theory (סדרת הריאלטי השנייה של CBS שעושה את זה השנה) על איזה "nomance" שלא באמת קיים בבית, בין איאן ואשלי,בקטע שהכיל קטעים מהשבועות הראשונים.
כמה נקודות טובות בפרק היו שג'ולי,בצעד חריג, לא דיברה עם הHOH הנוכחי (דניאל), בדומה למה שהיה עם רייצ'ל, מה שבוודאי יגרום לדניאל לתמרמר על זה. ועוד קטע שג'ולי הגיבה לנאום המזעזע של פרנק, ותיקנה את דן, איפה שבעבר היא הייתה נתקעת ולא יודעת מה להגיב, כנראה מישהו הרחיב את האלגוריתם של הצ'נבוט.

בוגי ופרנק קצת במצב בעייתי, בגלל שהם נמצאים בברית שמכילה את כל האיומים והשחקנים החזקים שבמשחק, לא בדיוק הקבוצה שאתה רוצה להגיע איתה לפיינאל 6, אבל לנסות לבגוד בברית הזאת לא יהיה כל כך חכם בגלל שזה יכול לעלות להם בקולות מושבעים, הדבר הכי בטוח שהם יכולים לעשות זה לנסות להשיג איזה הסכמים עם הצד השני של הבית, בתקווה שהלוזרים האלה יזכו מתישהו ויעמידו את שיין/דן להדחה.

niro62

New member

יש 2 דרכים לסיים טרילוגיה טובה או סאגה אדירה, האחת זה לסיים בניצחון מטורף של הגיבור והשנייה לסיים בכך שהגיבור מת מה שמבטיח שלא יהיה המשך. ולצערי כן הטרילוגיה של ג'אנל נגמרה במוות ולא בניצחון מטורף. באמת שהיה לי קשה לראות מישהי שהיא אגדה בשביל המון, ואחת הסיבות שבגללם התחלתי לצפות בBB עוזבת בשלב כל כך מוקדם. המתמודדת שהוכיחה שגם בלונדיניות יכולות להיות חכמות ומעניינות סיימה את דרכה בדרך שהשאירה טעם של עוד כי ברור לי שהיא יכלה להגיע לעוד שיאים אם הייתה נשארת כי אפילו בקצת שהיא הייתה העונה היא שיחקה משחק שלדעתי הוא מעולה!
קיצר שאפו שאפו שאפו, לדעתי יהיה נחמד אם נארגן שרשור פרידה ממנה שכולל תמונות שלה ורגעים גדולים שלה ונרשום עליה דברים טובים !
זאת הייתה הפרידה שלי מג'אנל, הביקורת על הפרק הזה והקודם בהודעה הבאה!

niro62

New member
ביקורת על הפרק

אני חייב להגיד פשוט וואוו, אני ראיתי את פרק 12, ופשוט הייתי מרותק כולם כמעט משחקים, והועידת מאמנים, והועידה של הברית שישייה שנוצרה היו פשוט רגעים מרתקים, והיה לנו את אחד הבליינסידיים הכי גדולים שנעשו בשנים האחרונות וזה פשוט היה מדהים, אני שונא את דניאל, היא כולה חיילת של דן ומושפעת מכול מה שבוגי אומר, ובניגוד לכמה פה בפורום העונה אני פשוט מת על בוגי הוא פשוט שולט בכולם ולא האמנתי בחיים שהוא יצליח לעשות דבר כזה, כנראה שנים ליד וויל עזרו לו. גם את פרנק אני אוהב, ועליו מאוד כואב לי, לדעתי אם הוא היה משתתף בעונה בלי מאמנים, הוא היה יכול להיות וויל 2, יש לו את החן הצ'ארם והחשיבה האסטרטגית וגם את החוש הומור, חבל שהמאמנים מקבלים את כל הקרדיט, כי אם לא הוא היה יכול להיות בסוף העונה בהיכל התהילה של BB. ובאמת היה קשה לראות את ג'אנל שחקנית כל כך אהובה מול פרנק שחקן אם פונטנציאל אדיר ואחרי הכול צריך שיהיה גם אולסטאר לעונות הבאות הרי אז הוא היה צריך להישאר.
הדבר המבאס במצב שנוצר הוא שכל החכמים בצד אחד וכל הטיפשים בצד השני, אני לא אוהב כשקורים מצבים כאלה כי אז אין מצב להפתעות ולעניין, אלה אם כן בוגי ופרנק יתהפכו על שיין ובריטני כבר בשלב הזה.
הייתי רוצה ששחקנית כמו ג'ן או אשלי יקחו HOH שניראה גם אותם, ויכול להיות שזה יגרום להפ להפסיק להתחבא ולהתחיל לשחק כמו שקרה עם כל מי שקיבל כוח בעונה הזאתי או שהפנו נגדו כוח

B R A Y E R

New member
מנהל

נקמת ההאנץ מכה שנית!
ג'אנל הזונה אכלה אותה

זיגזגה שלא לצורך, איבדה בריתות רציניות ונשארה בברית רק עם ג'ו הפסיכופט

הנקודה השלילית היחידה היא שהולך להיות שבוע מעפן עם פרנק

אם לצטט את דבריו של ג'יימס מהישרדות גיבורים נגד נבלים (
על הבנאדם) - "זה כמו לראות את סופרמן זקן וחלש". אני לא מאמין שג'אנל סומכת על מישהו שאינו מהברית שלה, כשהיא הייתה עם הגב לקיר בערך מההדחה השנייה בעונה 6. אוקיי, אולי הציטוט קצת מוגזם כי אני טכנית משווה אותה לאיך שקולבי היה בעונה 20, שאז הוא היה בין 50 המתמודדים הכי גרועים אי פעם. אבל ברצינות שאני חושב שזאת בדיחה. איזו פקאצה מטומטמת סיממה את ג'אנל, התחפשה אליה וניסתה לשחק במקומה, רק שזה לא הצליח לה.

ובכל זאת, קשה לראות את המתמודדת שזכתה בכל כך הרבה משימות HOH ווטו, את מי שהביאה לנו רגעים כמו "bye bye bitches", מודחת לפני המקום השלישי, שלא לדבר על זה שהיא בכלל לא במושבעים. בוגי יצא נוד נפוח כהרגלו. ג'אנל סיכמה את זה יותר טוב ממני. אבל הכתר שלך יישאר תלוי על קיר היכל התהילה של ביג בראדר לנצח נצחים.

אז עכשיו הכול תלוי במי יזכה במשימת ה-HOH, וזה... פרנק.
הו וול, אצטרך לסבול את בוגי עוד שבוע. אלא אם כן יבחרו לשלוף השבוע את כוח הקו-דה-טה.

לעונה 11

בעונה 11 היה כוח שמאפשר למחזיק בו להסיר אחד או שניים מהמועמדים להדחה, ולהחליף אותם במי שבא לו. בעונה ההיא זה הציל את הצד האהוב על הצופים, אבל בתיאוריה זה שקול כנגד גרזן הכוח הכפול בבושרדות האיים הקאריביים.

Nameless One

New member

הקו-דה-ג'ף ו/או תיבת פנדורה מגיע רק מתי שפייבוריט מובהק של ההפקה בצרות, עם הקאסט שנשאר עכשיו קשה ממש למצוא פייבוריט מובהק, "הסיפור" הכי טוב שנשאר להם זה ניצחון של צ'יל טאון "שנגד כל הסיכויים" הצליחו לנצח שוב, ניצחון כפול של דן, או ניצחון של איאן כל שאר התסריטים מובילים לסוף דיי בינוני ולא מעניין מבחינת ההפקה.

אני לא אתפלא אם בהמשך הדרך תהיה איזו תיבת פנדורה שתחזיר את טוויסט המאמנים להדחה אחת. (3 המאמנים יבחרו קבוצות חדשות,HOH יבחר מבין שאר השחקנים, העמדה להדחה, תחרות מאמנים, הגיוני לפרק fast forward)

Double U

New member

אם ככה אני לא רואה שצפוי טוויסט מגעיל כזה בהמשך. כל האנשים שציינת כרגע באותו מחנה ואין ממש מחנה נגדי כמו בעונה הקודמת (שהובילה דני) שיעשה להם ולהפקה כאבי ראש.

biסk

New member
1413

העונה הזאת מזכירה לי את עונת האולסטארס. כולם בבית משחקים ויש כל הזמן אסטרטגיה ומליון אפשרויות אבל חסרים לי הריבים הגדולים (כמו בעונות 6 8 ו10).
בגלל זה עונה 10 עם הזמן נהייתה העונה הכי אהובה עלי כי היה בה גם שילוב של אסטרטגיה וגם ריבים מטורפים כמעט בכל פרק. בעונה הזאת זה קצת חסר לי.

עכשיו שג'אנל עפה אני מתפלל שדן ינצח. אם לא הוא אז לפחות בריטני/שיין.

E r u

New member

אין יותר עצוב ממני.
מטומטמים.

אני כבר מתגעגע לג'אנל.
אוף, הלכה כל העונה.

למעלה