BB14E23

יששששששששששששש!!! ממש רציתי שאיאן יזכה ב-HOH!
ככה שיין יוכל להתחרות בשבוע הבא (Cהנחה שהוא ישרוד).
התפלאתי שכשהוא ואיאן נשארו הם לא עשו ישר עסק, אלא משכו את המשימה עוד איזה שעה...שיהיה.
דניאל מנסה ללחוש לשיין במקלחת והוא לא שומע

יש סיכוי שהקוואק פאק חוזרת! ישששששששש!
מעניין אם מתישהו מישהו לא ירצה לפתוח את פנדורה בוקס...
עד שחשבתי שהעונה אולי לא נראה את ג'סי הוא שוב חוזר

אין לו חיים?!
לא הבנתי למה דן דואג שהוא לא שומר על פרנק, הרי הוא לא ה-HOH השבוע, ואם איאן מחליט להעמיד להדחה את פרנק, זה לא אשמתו.
ולהפך ככה דן יוצא עם ידיים נקיות במידה ופרנק יודח...
בסופו של דבר איאן מעמיד להדחה את פרנק וג'ן- הידד!
ג'ן- תפסיקי לעוף על עצמך. את לא עשית מהלך אדיר, תנוחי
אפילו שפרנק לא יכול להתמודד בשבועיים הקרובים בתחרויות ה-HOH
לדעתי זה כן חכם להעמיד אותו עכשיו.

אורישקי

New member

טוב היה צפוי שזה יהיה ככה המשימה. מזל טוב לאיאן!
ג'סי
קורע אותי איך כל עונה צוחקים על זה שאף אחד לא סובל אותו ומכניסים אותו כבדיחה.
לפני שבועיים: איאן שורף את הגשרים עם בוגי ופרנק בשביל ברית עם דן ובריטני
לפני שבוע: דן מבין שהוא עף או שהוא בוגד באיאן ובריטני, הוא עושה זאת ובריטני אאוט.
השבוע הזה: איאן אומר שהוא עדיין רוצה לאחד את הקוואק-פאק ושהוא סומך על דן.
וזה עוד כשהוא מעריץ של המשחק ויודע שדן הוא שחקן מאד מאדדדדד לא אמין.
פשוט מאסטר הדן הזה
לא יודע אם איאן עשה החלטה חכמה. יש מצב שהכי טוב היה לשים את ג'ן וג'ו וכביכול ליצור ברית עם פרנק ואז במידה ופרנק לא זוכה בוטו להעיף את פרנק.
דניאל קורעת אותי, היא מזכירה את נטלי מעונה 9 רק הרבה פחות חכמה מבחינת המשחק.
ובאמת תנוחי ג'ן, מה את חשה.

M o n t i

New member

ע"פ מה נאמר שדן שחקן לא אמין?
איאן מכיר אותו מעונה 10 בה הוא היה אומנם אסטרטג,אך בן אדם שאפשר לסמוך עליו ולבטוח בו.

אורישקי

New member

הוא אמנם היה יותר אמין מפה אבל... הוא עדיין שיקר לאולי ולמישל, הוא הדיח את קישה בדיוק כמו ממפיס אבל עבד עליה כדי לקבל את הקול שלה במושבעים....

andre93

New member

עוד פרק משובח עם תהפוכות. דן מחליט לדבוק לעת עתה בקוואק פאק וכעת הוא חסין משני הצדדים( גאון!). אבל מה שמפריע לי זה שדן שם את עצמו בפוזיציה לא נוחה כאשר גם פרנק וגם איאן חושבים שדן איתם במאה אחוז וכאשר יחליט לבגוד באחת משתי הבריתות זה יכול לפגוע בסיכוייו לקבל את הצבעות המושבעים של הברית בה הוא בגד.
אני חושב שדן צריך להדיח את פרנק אם הוא לא יזכה בוטו וכך ג'ן תישאר לבדה והקוואק פאק יוכלו לשלוט בבית. אופציה שנייה היא אם פרנק יזכה בוטו ואז איאן יעמיד את ג'ו במקום פרנק להדחה וכך כולם יצביעו להדיח את ג'ו( הווילד קארד) ודן לא יצטרך לבגוד בשום ברית.
כך או כך הולך להיות מעניין!

B R A Y E R

New member
מנהל

ענקקקקק
ג׳סי חחחחחחחחחחחחחחחח
זה טעים?! זה משמין! משמין!!!!!!

מתתי מצחוק, זה היה רגע הזוי ומצחיק ביחד

התבאסתי על הנצחון של איאן, בא לי שהוא יעוף כבר..
לא מפסיק לדבר על כמה עצוב שבריטני הודחה.. כמה זמן אתם ברית? שבוע? לפני זה בקושי דיברת איתה, וכשדיברת לא הייתם כאלה חברים. כאילו זה לא ברור שאתה מנסה לגרום למעריצים של בריטני לתמוך בך...

יאללה שפרנק יזכה בוטו ושג׳ן תעוף לקיבינימט!

איאן לוקח יותר מדי קשה את ההדחה של בריטני. התגובה של בריטני עוד מובנת לי, כי היא אף פעם לא הייתה שחקנית טובה, אבל אסטרטג צריך להבין כל מהלך במשחק ולהבין שלאחרים יש כנראה קווים אדומים יותר רחוקים משלו. אני באמת מקווה שהוא לא לוקח את זה אישית, כי הוא ראש הבית עכשיו, וזה עלול להיות חדשות רעות לדן. למזלי, הקוואק פאק חוזרת. דן הוא גאון אסטרטגי וחברתי כאחד.

תיבת פנדורה חוזרת, בכלל מותר למתמודדים לסרב לפתוח אותה? הפעם זה משהו טוב. זה אומר שמישהו רע נכנס לבית... אוי נו באמת
הפקה יקרה, את יכולה בבקשה להרחיק את יצור המחמד שלך מביג בראדר? ברצינות, אם אני רואה את ג'סי בעונה הבאה, אפילו בתור מנחה של תחרות כלשהי, אני אשקול ברצינות להחרים אתכם. ובהזדמנות הזו תתקשרו לגן החיות, מסתבר שאחת הגורילות שלהן בודדה ורוצה גורילה ממין זכר שיארח לה לחברה.

הכול הולך כשורה (חוץ מגורילה שמתנפלת על המקרר) ופרנק וג'ן מועמדים להדחה. מקווה שפרנק יתחמק מהדחה גם הפעם.

ברור שמותר להם לסרב.
אבל זה לא קרה עדיין, וגם נראה לי שלא יקרה,
כי הסקרנות גוברת על הכול

עוד לא קרה שהחליטו לא לפתוח את פנדורה בוקס.
אבל לא בכל העונות היה את זה, זה היה רק בעונות האחרונות,
וגם לא בכל שבוע.

M o n t i

New member

לי דווקא זכור שפעם אחת מישהו החליט לסרב.
לא זכור לי מי או מתי ובכלל יכול להיות שאני סתם הוזה.

למעלה