BB14E27

אורישקי

New member

ג'ן יצאה ממש אחלה, האמת היא לא שחקנית רעה.
דן מלך, כשאני חושב על זה לא משנה מי לוקח וטו כל עוד הדילים שלו קיימים הוא די בטוח.
דניאל הזו יצורה קורעת אבל אני אוהב אותה.

יאאאאאאאאא שיין זכה בווטו ישששששששששששששש!!!

דווקא אולי הוא היה צריך לשקול לקחת את איאן לטיול.
בכל אופן, הוא ודניאל ממש חמודים ביחד לדעתי

ג'ן מודחת, ודווקא היתה ממש חמודה!
הקוואק פאק מגיעים לפיינל 4 בהרכב כמעט מלא- הידד!

אז דניאל זוכה ב-HOH (האמת שהימרתי שהיא בטח תזכה הפעם),
דן 99% גם יהיה בפיינל 3, והקרב כנראה יהיה בין איאן ושיין.
אם דן זוכה בווטו מעניין יהיה לראות את מי הוא יעדיף להשאיר.
כנראה שאת איאן כי אז זה מגדיל את הסיכויים שהוא יהיה בגמר...

niro62

New member

באסה ששיין לקח וטו, זה מוריד את הסיכוים של דן לנצח. אם שיין היה מודח אז דן היה מגיע לפיינל 4 שכל האנשים שאיתו בבית יקחו אותו לגמר.
ממש התבאסתי שהוא לא לקח HOH, ואני מקווה שהוא יקח את הוטו, למרות שזה יהיה מעניין אם דניאל תזכה בוטו, כי אז היא תצטרך לבחור בין שיין לבין דן, ולא משנה במי היא תבחר כנראה הוא ידיח את השני.
ודרך אגב רק אני שמתי לב להודעה של ג'אנל בטוויטר שהופיעה בתחתית המסך, פשוט מלכה! מישהו יכול לשלוח קישור לטוויטר שלה ושל כל השחקנים הגדולים?

willo

New member

קצת התאכזבתי מג'ן, קיוויתי שהיא תאבקיותר (ותזרוק את דן מתחת לגלגלים) אבל הרגשתי שהיא מוותרת.

דניאל זוכה בHOH - כדי שאיאן יעלה לשלישיה הוא צריך לזכות בוטו אבל גם אם לא אז -

בהנחה ששין הוא המחליט צריך להזכיר לו שדן יעדיף את דניאל על פניו ולכן עדיף להדיח את דן.

אם דן מחליט, אז נזכיר לו ששיין יעדיף את דניאל על פניו ולכן עדיף להדיח את שיין.

ועדיין יש לי הרגשה שאיאן יעוף.

אורישקי

New member

אני חושב ששיין ישאיר את דן אם הוא יהיה המחליט, אבל אם דן יחליט הוא יעיף את שיין

willo

New member

מבחינתי הגמר של העונה צריך להיות איאן מול דן.

אורישקי

New member

מבחינתי זה דן מול דניאל עם כל השטויות שלה. אני חושב שאיאן אוברייטד.

למה דניאל עדיפה על פני שיין?
אני חושב שאם איכשהו זה דניאל מול שיין בגמר
מגיע לו יותר ממנה

אורישקי

New member

יש מצב גם כן, כי זה נראה ששיין שלט בג'ו לאורך כל הדרך והוא פחות אמוציונלי מדניאל.

במובן מסוים משהו בי אומר "כבר???" כל-כך הרבה הדחות כפולות ומואצות, אבל זה הכרחי, כי יש 16 מתמודדים בעונה הזו, והיה שבוע אחד ללא הדחה. זו לא עונה יותר קצרה מהאחרות. אנחנו כבר בפרק 27, והגמר יהיה בפרק 30. זו פשוט עונה דחוסה. וזה טוב, כי זה אומר פחות מריחות מיותרות (מישהו אמר עונה 4?) בכל מקרה, המשימת וטו מגניבה. שיין וג'ן מצליחים בה, איאן... פחות. מזל טוב לשיין. דניאל מועמדת, ג'ן מודחת. עכשיו יש פיינל 4 מושלם. חבל שאף אחד מהם לא יהיה חביב הקהל, אלא כנראה בריטני במקרה הטוב, פרנק במקרה הרע (מתאים מאוד לשני החביבים של אמריקה מהישרדות, אוזי וג'יימס
)

אחרי זה, יש תחרות HOH, והיא שוב די צמודה. אחרי פנייה שלישית ברציפות לשובר שוויון, דניאל זוכה סוף סוף במשימה. מקווה שדן לא יודח.

אורישקי

New member

פרנק ממש לא יהיה חביב אמריקה, הם לא אוהבים אותו שם.
זה יהיה בריטני כנראה. אולי גם איאן או דן והייתי אומר ג'אנל אבל זה שהיא הודחה מוקדם פוגע בה.

niro62

New member

דווקא לי יש תחושה שאיאן יקח את חביב הקהל, ואם לא הוא, אז ג'אנל, ואם לא ג'אנל אז מי שהזכרת.

אני חותם לך שחביב הקהל

יהיה איאן.
ודניאל כבר זכתה במשימה- היא היתה כבר פעם אחת HOH

andre93

New member

פיינל פור שכולו קוואק פאק
לא יכולתי לבקש יותר מזה!
דניאל כמובן תשמור על דן ותעמיד להדחה את כל השאר.
יהיה מעניין לראות את הקרב הפנימי בתוך הברית הזו ואיך דן ייצא מזה בצורה הכי טובה.

למעלה