BB14E5

אורישקי

New member

אוחחח ימות ווילי לאלתר! למה הוא עשה את זה? הוריד את כל הכבוד שהיה לי כלפיו.
ומילא שהיה עף הוא, אבל עכשיו הוא לגמרי הרס לג'וג'ו ושיין
ואם לא הם אז דניאל תודח וגם אותה אני אוהב ובמיוחד את המנטור שלה.

ג'אנל יצאה ממש כלבה עם מה שעשתה אבל מה שכן אני חושב שהיא צודקת עם לקדם את אשלי.
היא נראית הכי פחות קשורה לברית שנוצרה ולדעתי היא צריכה לעבור צד ברגע שתמצא הזדמנות.

אני מעדיף שדניאל תודח מאשר שיין/ג'וג'ו אבל זה אומר שגם דן עף, אם הוא נכנס למשחק כשחקן רגיל אז מבחינתי בכיף שתעוף. ג'וג'ו ושיין עדיפים.

ונמאס לי מבוגי שמנסה להיסחב על פרנק ולהפוך אותו לוויל.. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מאד מקווה שלא יהיה מצב שכל הבני ברית של ווילי מודחים ושעוד בשבוע הבא יהיה מהפך

niro62

New member

במילה אחת -ג'ג'ו
סוף סוף זכינו לראות אותה וניראלי אני הולך לאהוב אותה, אני רק מקווה שהיא לא תודח בגלל ווילי האידיוט. ובאמת שהוא יצא הכי פתטי שאפשר לצאת וכל הקטעים האלה שהוא ניסה לדבר עם ג'ג'ו ושין ואף אחד לא רצה לדבר איתו היו מעוררי רחמים, אבל מבחינתי הצסנה הכי מעוררת רחמים זה הדייט של אשלי ואיאן, דבר שכל כך ברור שלא יקרה ממנו כלום, לעומת זאת דניאל ושין בהחלט יש פונטנציאל, אני רק מקווה שעכשיו ישאר מתח בבית, ועוד אנשים יתגלו לנו, כי 2 אנשים מעניינים זה לא מספיק!

NP16

New member

הוא פתטי כי ניסה לדבר עם אנשים?!!? איך זה פתטי שהוא לא רצה להיות מבודד ??
הם עשו לו דבר ממש פוגע! זה היה אכזרי.
זה ברור שהוא פשוט רצה לעוף מהמשחק ולא היה לו אכפת מהם יותר.

ניפחו את האישיות שלו שם ועשו לו עוול,ומה שהכי עצוב שהוא הלך עם הסטיגמה והגשים אותה.
אני כן די מבין את השאר, בעיקר מבחינת משחק, אבל אני בעיקר מבין את ווילי שכעס שככה (לא) מתייחסים אליו, אף אחד לא תמך בו.

כמובן שאני לא מצדיק את האלימות,אבל לא צריך להתייפייף ולהתחסד כי לפחות ממה שהראו זה לא היה עד כדי כך אלים(רק בעיקר מאיים) וזה די בטוח שזה היה בכוונה כדי לעוף.
אבי צודק, אנשים יצאו ממצבים גרועים יותר וזה לא היה סיבה להתייאש.
שיין וג'וג'ו יעמדו והיו עומדים להדחה בין אם יתמכו או לא, כי זה מאוחר מדי.

אורישקי

New member

לגמרי עשו לו עוול אבל זה הוא שיצא הלוזר שם. אם הוא לא היה מגשים את הנבואה הזו ומוכיח אחרת הוא היה יכול לצאת מזה ואפילו מהשבוע הזה בחיים. היו כל כך הרבה מקרים כאלה בBB.

עם כמה שאני שונא את משפחת האנץ, אני עוד יותר שונא את מייק בוגי. דווקא את ווילי חיבבתי.

התאכזבתי מבריטני, שיין וג'וג'ו שלא תמכו בווילי למרות הזמן האיום שלו כ-HOH. אנשים יצאו ממצבים יותר גרועים, ושחקנים אחרים יעריכו אותך עוד יותר אם תתמוך בבני הברית שלך, למרות ששלושתם סברו אחרת. שלושתם חשבו שלהתנער ממנו הוא הצעד הנכון.
אבל אני לא מאשים רק את חברי הברית שלו בהתנהוגותו, אלא גם הוא. בהחלט יש דרכים יותר קלאסיות לעוף מהמשחק! ולא אמרנו שהוא זרק משהו על ג'אנל? לא הראו את זה.

למרות זאת, שלושתם + ג'ן, דן ודניאל הם הפייבוריטים שלי ומבחינתי שכל השאר יתפגרו. איזה אנשים מעצבנים כל השאר!

מקווה שיכניסו אנשים חדשים, ומקווה איכשהו שמישהו מהצוות של ג'אנל יועמד להדחה השבוע.

אורישקי

New member

בטח שהראו, אחרי שהרביץ לג'ו ג'אנל אמרה לו משהו והוא זרק עליה את קליפות החזיר.

ולדעתי הם לא טעו, הוא לגמרי הרס להם עם ההתנהגות הבהמתית שלו.

maya567

New member

בלאגן......
וילי יצא אידיוט לא נורמלי. זה גם נראה ממש ברור שהוא עשה את זה בכוונה ורצה שיעיפו אותו. כנראה שהוא ילד מגודל שלא יכול לחכות כמה ימים ולראות מה יקרה. הרי בביג בראדר דברים משתנים מהיום למחר, ויכול מאד להיות שלא היו מעיפים אותו, כי הוא מישהו שתמיד אפשר להעיף, ותמיד כולם ירצו להעיף.

בקיצור. אידיוט.

niro62

New member
ודרך אגב

מקווה שלא ניראה יותר האנסים על המסך, לגמרי מיצה ולגמרי נמאס לי מהמשפחה הזאת שרק מחפשת דרך לגרום לכולם לשנוא אותם. מקווה לא לראןת אותם יותר, וגם לא את ראסל כי פשוט נמאס.
במקום זהנ שיביאו דונאטו חדש או חדשה.

Nameless One

New member
אהההה... בקשר לזה...

אתה יכול לצפות לעוד קצת "מחווית האנץ" באביב הקרוב.

niro62

New member
ראסל היה מלך בעונה 19 ו20

אבל גם זה היה באותה תקופה שראיתי את העונות האלה, איך כול החרישה שעשו למשפחה הזאתי אני לא יכול יותר לראות אפילו אותו. יותר מידי דומיננטים ולא לטובה וזה יכול להרוס עונות.
לראסל אני בהחלט שומר חסד על העונות 19 ו20 אבל אני לא יוכל לראות יותר עונה שהוא נמצא בה

B R A Y E R

New member
מנהל
ראסל היה ויהייה המלך של כל הזמנים!

ולא רק בעונות 19 ו20 אלא בכלל!
עונה 22 עם כמה שאני משתדל להכחיש אותה הראתה לנו צד אחר בראסל, צד לא פחות טוב ממה שהכרנו..
הטוויטר שלו זה אחד הדברים המצחיקים ביותר שיש ברשת
ולעומת ססטרינו וסטיבן הפלצנים, הוא הכי דוגרי שיש ואומר את דעתו בצורה הכי ישירה שיש!
ולראות אותו עכשיו בעונה חדשה או בתוכנית טלוויזיה חדשה זה יהייה חלום

אם פרנק הוא בן הברית החדש של בוגי, הם הולכים להיות הברית הכי מעצבנת שראיתי במשך המון זמן. אבל איאן עוד יותר גרוע. הוא פשוט איש מעורר רחמים, בניגוד נניח לרוני, שהוא שחקן גרוע, או אדם, שהוא בקושי שחקן ואולי מתמודד הריאליטי הכי שנוא עליי אי פעם. איאן בכלל לא חושב על המשחק ועל ההדחות, וכשהוא בכלל עושה משהו, הוא מגוחך.

משימת המאמנים היא פאזל כלשהו. אם בריטני תזכה, אני מאוד ממליץ לה להחליף את ווילי הבלתי נשלט בדניאל, ואגב כך לגמור עם כל האנשים של דן. אבל היא נפסלת
עכשיו בוגי מוביל
וניגש ללחוץ על הזמזם ו... נפסל!!! איש אידיוט ושחצן, מקווה לא לראות אותך בסיוטים שלי. במקום זאת, המלכה הטבעית של המשימות זכתה. חבל שהפעם ג'יימס לא לצידה. כל הקבוצה של בריטני הם HAVE NOT, וגם איאן המיותר.

ואז הר הגעש מתפרץ. למה יש לי דז'ה-וו לעונה 11? האמת שווילי היה קצת פחות מביך משימה כי הוא לפחות לא עבר על חוקי הבית. מצד שני, הוא אשכרה תקף מתמודד פיזית. הו וול, כל אידיוט והדרך שלו להתאבד. עכשיו אני מקווה מאוד שיהיה איזשהו שינוי, אחרת קצרה הדרך לעוד עונה משעממת וגרועה. למרות עונה 24 המעולה של הישרדות, המיתון באיכות הריאליטי עדיין לא נגמר.

Nameless One

New member

בין שימה לווילי לשימה הייתה סיבה יותר טובה לפרוש, אחרי כוח הבולשיט שג'ף קיבל,שהיה התערבות הפקתית ברמה שלא הייתה מביישת את "הישרדות ישראל".
ולגבי איאן, אתה צריך לתת לו יותר קרדיט, כרגע, הוא הבנאדם הכי אהוב בבית, הוא אמר שהקטע שלו עם אשלי זה יותר בשביל "יחסי עבודה" (נניח), והוא לא ממש איום רציני, מנגד רוני באמת היה חלאה, ואכן אדם הוא מתמודד הריאלטי הגרוע (והשנוא) ביותר בתולדות הז'אנר.

niro62

New member

לגמרי הבנתי את שימה, מסכנה היא דווקא הייתה שחקנית ממש חזקה בבית. והיא יכלה להגיע רחוק, ומה שההפקה עשו לה היה ממש לא פייר, מבחינתי לתת כוח כזה לאמריקה, שווה ללהדיח מישהו ע"י הקהל כמו שעושים בהישרדות ישרלא

למעלה