אם פרנק הוא בן הברית החדש של בוגי, הם הולכים להיות הברית הכי מעצבנת שראיתי במשך המון זמן. אבל איאן עוד יותר גרוע. הוא פשוט איש מעורר רחמים, בניגוד נניח לרוני, שהוא שחקן גרוע, או אדם, שהוא בקושי שחקן ואולי מתמודד הריאליטי הכי שנוא עליי אי פעם. איאן בכלל לא חושב על המשחק ועל ההדחות, וכשהוא בכלל עושה משהו, הוא מגוחך.
משימת המאמנים היא פאזל כלשהו. אם בריטני תזכה, אני מאוד ממליץ לה להחליף את ווילי הבלתי נשלט בדניאל, ואגב כך לגמור עם כל האנשים של דן. אבל היא נפסלת
עכשיו בוגי מוביל
וניגש ללחוץ על הזמזם ו... נפסל!!! איש אידיוט ושחצן, מקווה לא לראות אותך בסיוטים שלי. במקום זאת, המלכה הטבעית של המשימות זכתה. חבל שהפעם ג'יימס לא לצידה. כל הקבוצה של בריטני הם HAVE NOT, וגם איאן המיותר.
ואז הר הגעש מתפרץ. למה יש לי דז'ה-וו לעונה 11? האמת שווילי היה קצת פחות מביך משימה כי הוא לפחות לא עבר על חוקי הבית. מצד שני, הוא אשכרה תקף מתמודד פיזית. הו וול, כל אידיוט והדרך שלו להתאבד. עכשיו אני מקווה מאוד שיהיה איזשהו שינוי, אחרת קצרה הדרך לעוד עונה משעממת וגרועה. למרות עונה 24 המעולה של הישרדות, המיתון באיכות הריאליטי עדיין לא נגמר.