BB14E6

ישששששששששששששששששששששששש!!!!!
שיין זכה בווטו איזה מלך!!!

כבר ממש פחדתי שאיאן יזכה ואז שיין יודח. איך אני שמח

האמת שהוא גם חשב על רעיון טוב, אבל כמובן שפרנק העדיף להעמיד את דניאל להדחה.
עדיין יש לג'וג'ו סיכוי להישאר אם המתמודדים ירצו להעיף את דן,
שאגב לדעתי לא משחק כ"כ טוב עד כה.
קשה לי להחליט מי אני רוצה שתודח כרגע...

niro62

New member

פרנק
שיין
השנים האהובין עליי העונה.
גם את ג'וג'ו אני אוהב ולא רוצה שהיא תודח חבל שחוץ משלושתם אין עוד שחקנים דומיננטים וכול הקבוצה של ג'אנל ובוגי מנסה לשמור על פרופיל נמוך אני מאמין שאחרי שהקבוצה של ג'אנל תקבל את הבאק דור מהקבוצה של בוגי הם ייצאו מהרדאר שהם מנסין להסתתר מתחתיו ויתחילו לשחק יותר. הפרק עדיין שמר על עניין אבל כבר התחילו להרגיש את הירידה שנוצרת מכך שכמעט אין שחקנים אקטיביין במשחק ושאין שחקנים אקטיביים אין דמויות אקטיביות וכשאין דמויות אקטיביות אין טלוויזיה טובה.
מקווה שדניאל תודח ושיודיעו שדן נהפך לשחקן רגיל או שיביאו לו שחקן חדש שוא יהיה המנטור שלו.
מקווה שמישהו מהקבוצה של ג'אנל לא ייקח HOH זה יהיה משעמם ובוודאות לא יקרו מהלכים יפים במצב כזה..

ProzaC4387

New member

מה נסגר עם דן?? כאילו הוא בא לבית לחופשה. מה זה הרעיון המטומטם הזה לתת לדניאל להלחם בעצמה הילדונת בקושי מספיק חזקה כדי לא לבכות. תלחם עבורה זה לא כזה קשה כשיש לך רק שחקנית אחת.
עד עכשיו בוצעו כל המהלכים הברורים בעונה הזאת. עוד מחכה למהלך שיזעזע את הבית וירים את העונה. אבל מרגישים אותו מתקרב.

אורישקי

New member

עם כל אהבתי לדן הוא ממש לא לוקח את המשחק הזה רציני, אם הטריקים האלה שלו יוכיחו את עצמם אני אוריד בפניו את הכובע אבל זה לא נראה לי הולך לקרות.
שיין תותח וגם פרנק למרות שלא אוהב אותו משחק מעולה, אני מקווה ששיין ודניאל/ג'וג'ו מי שתישאר יעשו מהפך שבוע הבא.

וואו, בוגי פשוט נואש ליצור את צ'ילטאון מחדש. הוא שוכח רק דבר אחד - לולא המשחק החברתי המעולה של וויל, צ'ילטאון הייתה מתפרקת. בדיוק כפי שהיא התפרקה בעונה 2. להזכירך בוגי, אתה הודחת בפיינל 8 ומשם וויל נאלץ לשרוד ללא שום בן ברית עד שניצח. וויל שחקן מעולה. אתה שחקן גרוע. בגלל זה רק פתאים כמו פרנק, שהיה חוטף בליינדסייד אילו ווילי היה נשאר שקול ואסטרטג, מסוגלים לחבור אליך ולהשתתף בבדיחות הפאתטיות שלך. גאד, אני חושב שזו הפעם הראשונה שאני ממש שונא אסטרטג כלשהו באיזושהי תוכנית.

כצפוי בריטני ודן עומדים לעוף
אני מאוד מקווה שג'אנל לא תלך סתם אחרי בוגי, כי בסוף גם המתמודדים שלה יעופו ואני אזכה לראות מיליון שני של אחד המתמודדים שאני הכי לא סובל ביקום. אוי ויי, ג'ו מנחה את משימת הוטו
אני מוכן עם העכבר על כפתור המיוט. אבל הוא תפס אותי לא מוכן, עם צרחות אימים שלא היו מביישות את ספידי גונזלס. גם אם תעבור הסבה מקצועית לזמר מטאל, אתה תגנוב מאוזי אוסבורן את תואר הזמר הכי גרוע בז'אנר. וזה אומר הרבה, במיוחד כשממוצע היכולת לזמר מטאל הוא גבוה מאוד (מי שלא מפחד, שינסה לשמוע את ברוס דיקינסון או את רוב האלפורד, הם מעולים). שיין זוכה בוטו
שוב. האם קם מלך וטו חדש, שיקרא תיגר על ג'יימס?

בנקודה הזו יהיה שווה לראות רק בגלל שיין. מוזר שהוא זה שאמר שהוא לא יתחמן ולא ישקר, גם אם זה יעלה לו במשחק. מצחיק שכמעט בכל עונה יש אחד שאומר את זה ובסוף האמת על הריאליטי התחרותי מכה בו בפנים והוא הופך לדבר שהוא הכי לא רצה להיות. שיפנו נגד הקבוצה של ג'אנל. אני שונא את וויל, לא אוהב את אשלי ובמיוחד שונא את ג'ו, שהם יעופו. הקבוצה של בוגי עוד נורמלית איכשהו. לצערי זה לא עובד ודניאל מועמדת להדחה.

מה שאני מאוד אוהב בבריטני ובצוות שלה זה שמאוד קל להזדהות איתם. גם בדניאל זה מה שאני אוהב. בריטני מאוד אנושית בקואצ'ינג שלה והיא באמת אוהבת את זה וזה חשוב לה. אני גם חושב שהיא היחידה שהייתה נשארת קואוצ'רית אם היו מציעים לכל ה-4 לבחור אם להיות שחקנים.

חבל שפרנק לא העמיד את וויל. בא לי שההחלטה הזו BITE HIM IN THE ASS מתישהו.

ואגב, אני שמח שפרנק ושות' מחשיבים את שיין וג'וג'ו נאמנים בגלל תמיכתם בווילי, למרות שלקראת הסוף הם קצת התנגדו להתנהגות שלו

למעלה