BB14E8

אורישקי

New member

אין לי כל כך מה להגיד, אני חושב ששין עשה חכם כשנצמד לפרנק, הקבוצה של ג'אנל ובמיוחד ג'ו לא אמינה ופרנק דווקא יכול לעזור להם. מה שכן לדעתי הוא צריך לשמור על אשלי כי אפשר בקלות לשכנע אותה.
ג'ו בלתי נסבל ואני ממש הובכתי בשבילו בקטע עם הארוחת בוקר, זה הליקוק-תחת במובן הכי מביך ומפגר של המילה.

niro62

New member

מממ מעניין אך צפוי, האמת הבחירה בין ללכת עם השחקנים של בוגי לבין ללכת עם השחקנים של ג'אנל היא קשה מצד אחד השחקנים של בוגי הם יותר חזקים מבחינת משימות וגם מבחינה אסטרטגית וסביר להניח שאחד מהם ינצח אם לא יפרקו את השלישייה שלהם, ומהצד השני יש את השחקנים של ג'אנל, שיהיה קשה להתקדם איתם, כי הם די טיפשיים והזוים ולא ניראה שהם ינצחו יותר מידי משימות ובנוסף זה תמיד בעיה להיות עם טיפשים בברית, תראו איך איתי שגב נדפק מזה.

biסk

New member
1408

פרק מעניין! באמת שלא הייתה דקה אחת משעממת (ובד"כ הפרקים של הנומס משעממים רצח).
אני לוקח את כל המילים שכתבתי אחרי הפרק הראשון בחזרה, העונה הזאת פשוט מעולה בינתיים!
התחלה כזאת חזקה אני לא זוכר מאז עונה 10...
ושבוע הבא הולך להיות עוד יותר מעניין שהמאמנים יצטרפו למשחק (מה ש99 אחוז יקרה).

קצת באסה לי על הצוות של ג'אנל למרות שאת שלושתם אני די לא סובל אבל בגלל ג'אנל אני רוצה שהם יצליחו.
הלוואי הלוואי הלוואי שג'אנל תקח את העונה הזאת כל כך מגיע לה אחרי 6 ו-7. אם לא היא אז שדן יהיה הסנדרה של ביג בראדר מצידי (למרות שהוא ממש לא מה שהיה ב10 אבל עדיין יש לו את הקסם שלו).

יאללה שרק ימשיך להיות ככה מעניין וכיף!!

באמת שיחסית לפרקי מועמדות היה אחלה פרק!
מסכן שיין הוא במצב גרוע...
אמנם אני חולה על ג'אנל ושונא את בוגי אבל השחקנים של בוגי יותר אמינים...
אגב איך שהתחיל הפרק היה פרק שג'ו הולך להיות מועמד,
ובחייאת שיפסיק כבר לצעוק זה לא מצחיק!!!

אני מת על שיין, אבל גורלו דומה לזה של דניאל בשנה שעברה. ואם כבר מדברים עליה, אהבתי ש"שוקר" שומש גם בעונה הזו. הרבה יותר שמיש וקליט מ"גרנייד", זה בטוח. מה שמעצבן זה ששני האנשים שאני הכי שונא הלכו עם המאמנת החביבה, והשלושה הנורמליים הלכו עם אחד המתמודדים שאני הכי שונא. ג'ו, אם אתה מתעקש לצעוק לפחות תעשה פיתוח קול, אני אוכל להתאמן על הגיטרה בזמן שאתה צועק לי. אולי אפילו נוכל להקליט ביחד שיר. אני מתגעגע ללוואן. אה, והליקוקי תחת שלך צפויים מקילומטרים.

משימת המאמנים לא מזיקה, אבל מיותרת. מה הקטע של איאן להיות HAVE NOT כל הזמן? איש מוזר... אבל אם זה מה שיביא אותו רחוק, שיבושם לו. בינתיים הוא לא פוגע לי בצפייה כמו אדם (שניהם), רייגן או אמבר. לאאאאאאאאאאאאאאאאאא בוגי זוכה בכסף
דאמט אני שונא אותך, אל תזכה בפרסים! תיתן אותם לג'אנל! ג'אנל ממשיכה במסורת שלה, עונה שלישית ברציפות. ובוגי, מי אתה שתרד על דן? חתיכת אידיוט שחצן דוחה ו... שמישהו ירחיק ממני את החפצים החדים לפני שאצטרך לשלם מכספי על מסך חדש למחשב!!!

שיין מעמיד כצפוי את אשלי ואת ג'ו, בתקווה ג'ו יודח אבל באמת שלא איכפת לי מאשלי. מה בדיוק ויל ניסה לעשות, לחקות בצורה מאוסה וגרועה את שיחות הטלפון של צ'ילטאון? אלה שממילא נעשו מאוסות וגרועות כשבוגי לבדן עשה אותן?

ProzaC4387

New member
|

הפרק שחיכיתי לו. הפרק הזה העמיד כל דמות בבית במקום שהיא נמצאת.
ההדחה של ווילי מהבית עשתה רק טוב לעונה הזאת.
עכשיו ברור מי המחנות בבית, מי האלה שבאמצע ומי באמת השחקנים הטובים במשחק.
זה הפרק שמסלידה שהייתה לי וצורך לחכות שיעשה טעות פרנק עבר אצלי לפייבוריט במחנה המוביל עכשיו. אם באמת הצליח לגרום לטייפקאסט שמאוד דומה לו להציל אותו השבוע לאחר שגם שם אותו להדחה וגם כל כל מי שקרוב לו אומר לו אחרת, אז הבן אדם גאון ויודע את העבודה. ולא, לבוגי אני לא נותן פה קרדיט, למרות שאני בטוח שפרק הבא ירכב עליה כאילו ביצע מהלך גדול.
ובמחנה השני - דניאל. לא חשבתי שאומר זאת, אבל מלפני 2 פרקים שנשברה שם וחשבתי שלא ברור מה עושה בבית פתאום נוצרה לנו שחקנית לא רעה בכלל. לא חושב שיש מישהו בבית שב3 הדחות הבאות ירצה להדיח אותה.
לגבי שאר השחקנים - איאן מתברר מיצור מוזר לשחקן סבבה. אבל שחקן שלא יגיע ליותר מהרבעייה האחרונה עם הסגנון משחק שלו. מהסוג של אנשים שבהתחלה חברה לידו לא סובלים ואז נכנס להם ללב.
שיין - שחקן לא רע ואני בטוח שאיכשהו יציליח לצאת מהמצב הבעייתי שלו, אבל אפשר לראות עליו תמימות כלשהי שאני בטוח שתעיף אותו בבליינדסייד במהלך העונה.
וויל, ג'ו - אותו סוג, אנשים חכמים ותכחנים אבל אין להם סיכוי.
אשלי - ה WTF של העונה. נמצאת שם רק בשביל סצנות שלא קשורות למשחק. הפלואטר העונתית וודאי.
ג'ן - עדיין לא קיבלה מספיק זמן מסך אסטרטגי כדי להבין משהו.

לגבי המאמנים. שוב אני צריך לאכול את הכובע. הייתכן שדן כל כך גאון שבחר בכוונה בתחילת המשחק 3 בנות? הייתכן שהוא כל כך גאון שהוא מפסיד אתגרים בכוונה כדי להוריד את אור הזרוקרים ממנו ולהפנות אותם לשאר המאמנים וזה מצליח? היתכן שהוא באמת היה כל כך בטוח בעצמו כשרק דניאל נשארה כי ידע שיגיע לרגע הזה שפתאום יוכל להתחבא מאחורי הצללים ולשלוט בבית בבובה בדמות דניאל, הכלי שהוא באמת צריך כדי לנצח את העונה?
אני ממש מקווה שכן. בינתיים נראה מבטיח.

בריטני כל פרק מראה כמה היא לא מתאימה לתפקיד המאמן כשהשחקן הראשון שלה מקבל ממנה יחס לא טוב ומתפרק בעצבים על דייר אחר, הדיירת השנייה שלה מודחת לאחר שלא באמת הקשיבה לה, ועכשיו השחקן הכי טוב שלה עושה מה שעולה על רוחו. אם היה אפשרות להדיח מישהו על פי מגיע לא מגיע הייתי מדיח אותה.
היא גם לא כיפית ומצחיקה כמו בעונה 12.

בוגי אידיוט כרגיל אבל וואלה עברנו כבר 8 פרקים וכל השלישיה שלו במשחק ואפילו אפשר להגיד שנמצאים מבחינה חברתית במצב מאוד טוב בבית. אז יפה לו.

ג'אנל זאת אהבה אבל מבחינת השחקנים שלה אני לא מחבב אפילו טיפה אף אחד מהם. מגיע לג'ו לעוף מהמשחק על מהלך ארוחת בוקר הדוחה הזה. לא מפתיע בהתייחס שבתוכנית יש 2 ג'ו, זה שבתוך הבית וזה שבתוך ה DR שזה ג'ו אחר לגמרי.

בינתיים: פרנק ודניאל לגמר (כל עוד המאמנים עוד מאמנים).

למעלה