|
הפרק שחיכיתי לו. הפרק הזה העמיד כל דמות בבית במקום שהיא נמצאת.
ההדחה של ווילי מהבית עשתה רק טוב לעונה הזאת.
עכשיו ברור מי המחנות בבית, מי האלה שבאמצע ומי באמת השחקנים הטובים במשחק.
זה הפרק שמסלידה שהייתה לי וצורך לחכות שיעשה טעות פרנק עבר אצלי לפייבוריט במחנה המוביל עכשיו. אם באמת הצליח לגרום לטייפקאסט שמאוד דומה לו להציל אותו השבוע לאחר שגם שם אותו להדחה וגם כל כל מי שקרוב לו אומר לו אחרת, אז הבן אדם גאון ויודע את העבודה. ולא, לבוגי אני לא נותן פה קרדיט, למרות שאני בטוח שפרק הבא ירכב עליה כאילו ביצע מהלך גדול.
ובמחנה השני - דניאל. לא חשבתי שאומר זאת, אבל מלפני 2 פרקים שנשברה שם וחשבתי שלא ברור מה עושה בבית פתאום נוצרה לנו שחקנית לא רעה בכלל. לא חושב שיש מישהו בבית שב3 הדחות הבאות ירצה להדיח אותה.
לגבי שאר השחקנים - איאן מתברר מיצור מוזר לשחקן סבבה. אבל שחקן שלא יגיע ליותר מהרבעייה האחרונה עם הסגנון משחק שלו. מהסוג של אנשים שבהתחלה חברה לידו לא סובלים ואז נכנס להם ללב.
שיין - שחקן לא רע ואני בטוח שאיכשהו יציליח לצאת מהמצב הבעייתי שלו, אבל אפשר לראות עליו תמימות כלשהי שאני בטוח שתעיף אותו בבליינדסייד במהלך העונה.
וויל, ג'ו - אותו סוג, אנשים חכמים ותכחנים אבל אין להם סיכוי.
אשלי - ה WTF של העונה. נמצאת שם רק בשביל סצנות שלא קשורות למשחק. הפלואטר העונתית וודאי.
ג'ן - עדיין לא קיבלה מספיק זמן מסך אסטרטגי כדי להבין משהו.
לגבי המאמנים. שוב אני צריך לאכול את הכובע. הייתכן שדן כל כך גאון שבחר בכוונה בתחילת המשחק 3 בנות? הייתכן שהוא כל כך גאון שהוא מפסיד אתגרים בכוונה כדי להוריד את אור הזרוקרים ממנו ולהפנות אותם לשאר המאמנים וזה מצליח? היתכן שהוא באמת היה כל כך בטוח בעצמו כשרק דניאל נשארה כי ידע שיגיע לרגע הזה שפתאום יוכל להתחבא מאחורי הצללים ולשלוט בבית בבובה בדמות דניאל, הכלי שהוא באמת צריך כדי לנצח את העונה?
אני ממש מקווה שכן. בינתיים נראה מבטיח.
בריטני כל פרק מראה כמה היא לא מתאימה לתפקיד המאמן כשהשחקן הראשון שלה מקבל ממנה יחס לא טוב ומתפרק בעצבים על דייר אחר, הדיירת השנייה שלה מודחת לאחר שלא באמת הקשיבה לה, ועכשיו השחקן הכי טוב שלה עושה מה שעולה על רוחו. אם היה אפשרות להדיח מישהו על פי מגיע לא מגיע הייתי מדיח אותה.
היא גם לא כיפית ומצחיקה כמו בעונה 12.
בוגי אידיוט כרגיל אבל וואלה עברנו כבר 8 פרקים וכל השלישיה שלו במשחק ואפילו אפשר להגיד שנמצאים מבחינה חברתית במצב מאוד טוב בבית. אז יפה לו.
ג'אנל זאת אהבה אבל מבחינת השחקנים שלה אני לא מחבב אפילו טיפה אף אחד מהם. מגיע לג'ו לעוף מהמשחק על מהלך ארוחת בוקר הדוחה הזה. לא מפתיע בהתייחס שבתוכנית יש 2 ג'ו, זה שבתוך הבית וזה שבתוך ה DR שזה ג'ו אחר לגמרי.
בינתיים: פרנק ודניאל לגמר (כל עוד המאמנים עוד מאמנים).