BB15 - פרק 1!

אורישקי

New member
BB15 - פרק 1!

הנה זה חוזר אלינו
!!!!

צפייה מהנה, ותשתדלו לשמור על ספוילרים - וגם לציין כשאתם הולכים לפרסם משהו מהפידס.

אורישקי

New member

התחלה חביבה,
אני שמח שמקייר קיבל את הHOH כי הוא אנדרדוג וזה ישר יכול לעשות בלאגן בבית.

הכי מצאו חן בעיני: קתלין
, הלן, ניק, אמנדה וגם אליזה חמודה, באאופן שונה לגמרי מאחותה המעצבנת.

לדעתי הטוויסט ממש מיותר. זה יכול להעבוד רק להדחה שתיים אבל לא יותר מזה.

נראית עונה מבטיחה ואני אוהב את הטוויסט. אני מקווה שברית הבנות תצא לפועל. אני מת לאחת טובה מאז מיקרונזיה בהישרדות.

אם לאליסה הייתה קצת מודעות עצמית, היא הייתה יודעת שהיא הייתה צריכה לומר מראש לדיירים שהיא אחותה של רייצ'ל- הן מתנהגות אותו דבר! אם היא הייתה שונה ממנה, אז הייתי אומר לה לשמור על זה בסוד. בהתחלה חשבתי שניק הוא שילוב של דן וג'יימס, אבל בסוף הוא עצבן קצת. ג'אד נראה בדיוק כמו אנזו! הם אותו אדם!

ג'ין מארי
, שליח הפיצה
, ג'סי
ואליסה
.

niro62

New member

ווואי התגעגעתי! איזה פתיחה מעולה, הפרק עבר מהר לי מידי. אני לא ידעתי מי הקאסט ומי הולכים להיכנס וממש הופתעתי לטובה שיש קאסט די טוב ומעניין שכולם באו לשחק את המשחק. אני עדיין לא זוכר שמות כי יש המון מתמודדים אבל מצאו חן בעיני לא מעט מתמודדים. אני מקווה גם שברית הבנות תצא לפועל זה תמיד מעניין כי בנות לא יכולות באמת להסתדר ביחד ובאיזשהוא שלב הם יתחילו להיכנס אחת בשנייה וזה יהיה מאוד מעניין סטייל עונה 10 כזה.
הטוויסט מגניב, אני עדיין לא יודע אם זה הוגן לתת לאמריקה כל כך הרבה כוח, כי ככה זה גם יכול להגיע לאותו מתמודד כל שבוע, כי אמריקה תצביע לפי פופולאריות ולא באמת לפי השחקן הטוב ביותר. בכל מקרה אני מקווה שמתי שיישארו 8 יפסיקו עם זה, אחרת זה יהיה יותר מידי

amitooshacham

New member
עוד לא ראיתי את הפרק,

אבל אם מישהו רוצה לנהל את "בחירה גורלית" בעונה הזאת - Be my guest. לי ממש אין זמן בתקופת מבחנים..

B R A Y E R

New member
מנהל

ג'ולי
נהייתה מגניבה וחמודה לגמרי! עוד בסרטון שהיא הראתה את הבית שהופץ לפני כמה ימים התלהבתי!

biסk

New member
1501

איזה כיף!

-כל ה10 דקות הראשונות היו ממש מביכות לצפיה. דבר ראשון, אנחנו בפאקינג שנת 2013 ורק ביג בראדר לא משודרת בHD. בכלל כל הקטע בהתחלה עם הקהל העלוב הזה ועם ההנחיה הרובוטית של ג'ולי ועם הסירטונים המבויימים בצורה כל כך גרועה (כמו בכל עונה). הרגשתי שאני צופה במשהו מהניינטיז.
-אבל אז הגענו לבית עצמו וההתרגשות התחילה.
-אהבתי את אליסה, אבל אני חושב, כמו שציינו פה כבר, שהיא עשתה טעות גדולה שהיא לא חשפה ישר שהיא אחות של רייצ'ל כי הן ממש כמו תאומות...רק עיוור לא ישים לב.
-הטוויסטים העונה סבבה לגמרי, אני מרוצה. ונראה שיש אחלה פוטנציאל לעונה.

הקאסט מעניין. אני שם לב שיש שינוי לטובה במספר המתיימרים להיות אסטרטגים, כנראה בעקבות העונה האחרונה של הישרדות. בנקודה הזו, חלק מהמתמודדים כבר דומים שתי טיפות מים למתמודדי ריאליטי אחרים של CBS. הבלונדינית במיוחד נראית כמו אחותה התאומה של אנדראה. אה, והמבטא של ג'אד הוא הכי חזק ששמעתי מאז דארה, שבנקודה מסוימת פשוט עשיתי לה מיוט כי היה עינוי לשמוע אותה
וחלק מהבנים ממש ממש טיפשים, לא במובן של חסרי השכלה אלא במובן שאתה מסוגל לשמוע מחסור חמור באיי קיו כשהם מדברים.

הטוויסטים ישנו לעד את חוקי המשחק (אלא אם כן, כמובן, זה יתברר כפלופ חד פעמי) הבעייה העיקרית היא שמעורבים SMSים במשחק, וזה פותח פתח אדיר להתערבויות הפקה. בכל מקרה, האתגר הראשון מטורף. אתגר סיבולת על ההתחלה? ויש בו לא פחות משלושה מכשולים שונים, זה כנראה אתגר הכי קשה מסוגו אי פעם. מגניב באמת שמקריי זכה והולך להיות מעניין.

B R A Y E R

New member
מנהל

התחלה מגניבה לגמרי! קאסט הרבה יותר טוב ממה שתיארתי לעצמי!
אליסה מדהימה והיא כמובן הפייבוריטית שלי, שמח שהצבעתי לה כל יום 10 פעמים
מקווה שהיא באמת תזכה בזה!
לדעתי למרות כל התקוות ברית בנות לא תהיה פה, ההפך, הבנות העונה יאכלו את את השניה ובסופו של דבר ישארו הבנים שרובם די למלמים!
לא רואה סיבה שהבנים הלא מזיקים יודחו על פני הבנות הדומיננטיות שכבר מתחילות לשלוף ציפורניים בוידויים.
בכל אופן מצפה לקיץ מעניין!

Oukami Kun

New member

אז יום אחרי שראיתי השמות היחידים שאני זוכר זה קייטלין, ג'ינה-מארי, ניק, מקריי, הלן והאוורד (שאני לא סגור שזה השם שלו. השחור הדתי).
אני בעד ג'ינה-מארי, יש לי קטע עם אנשים מניו יורק. הם תמיד יותר מגניבים. לכן אני גם בעד ניק.
קייטלין מדהימה. וזאת שחושבת שהיא הכי יפה בבית (שאני לא זוכר איך קוראים לה. אולי ג'סי?) חיה בסרט שהיא הכי יפה שם.
מקריי נראה יהיה אפקט קומי במהלך העונה הזאת. או אולי הבחור מטנסי.
נחיה ונראה.

בינתיים התחיל יותר טוב ממה שציפיתי, נראה איך יתקדם.

NP16

New member

נראה לי אחבב את האוורד, אמנדה, קנדיס. ניק ואיירין תעלומה.
ג'רמי יהיה ההדחה של העונה. הוא ישלוט במשחק עד שיקבל בליינסייד.
לא מבין למה להיות אחות של רייצ'ל זה מטרה. יש שם עוד בנות חזקות זה שהיא אחותה לא אומר משהו , כולה רייצ'ל. קטע של כסף? כי רייצ'ל זכתה בחצי מליון , נלקח לה מס, וזה היה לפני יותר משנתיים והשתמשה על עצמה.
מה שמטרה זה שהיא באמת מסתירה את זה. תהיי פתוחה וזה יילך בקלות.
באמת סחטיין למקריי ,אני בעד הטוויסט. רק באמת מעניין עד מתי זה ימשיך כי עדיין יש ויטו , בגלל זה הצחיק אותי הוידויים כי גם בעבר קרה שאנשים העמידו 2 אנשים להדחה ושניהם נשארו.
ג'סי הרגיזה אותי, נעזוב את זה שהיא לא כל כך יפה, אני שונא את זה שהיא באה מראש בגישה של "מקנאים בי כי אני יפה", עוד לא נתנו לעצמה הזדמנות להתחבר לבנות. אם היא באה מראש בגישה כזאת זה ברור שאף אחת שם לא תסבול אותה אבל לא בגלל המראה.
כבר אמרתי שאמנדה נראית הכי איכותית שם? מכל הבחינות.

Nameless One

New member
היא מטרה בגלל

שיש לה סיכוי טוב לזכות בMVP כל שבוע, וחוץ מזה בשבועות הראשונים במשחק צריך רק תירוץ כדי להעמיד מישהו להדחה, ובמקרה של אליסה זה קל.

אני רק מקווה שלא נקבל שידור חוזר של ביג בראדר 12 בו כל הבית היה עסוק בלהדיח את רייצ'ל בלי לשים לב לברית הבנים.

זה התחיל!!!

אחרי העונת ה-UK והכל, באתי בראש שכל מה שאני רוצה זה את ה-BBUS הישן והטוב.
אז אני לא בטוח לגבי הטוויסטים והשינויים האלה, אבל נחכה ונראה.
הרעיון של להוסיף לקהל כח, מצד אחד נשמע מרענן, מצד שני מוזיל קצת את הפורמט. זה יהיה סוגשל תחרות פופולאריות שגם מושפעת מעריכה כמו שאמרו.
אם כי אני בטוח שאני גם קצת אהנה מזה, שפייבוריטים שלי ירוויחו

הקאסט נראה סבבה, מוקדם מדיי להגיד. אבל הייתי רוצה לראות ילדים של ניק וקייטלין.

אה והם שינו את הימי שידור? אני רגיל לBB שלי בימי שני, חמישי ושישי (עכשיו הבנתי שזה שני, רביעי וחמישי).

למעלה