BB15 E 20

יש שם מגזרים כמו שיש אצלנו עם כוכב נולד. אותו דבר עם ג'יימס מהישרדות - חשבתי שהבנות פשוט אוהבות את החזה המעוצב שלו, עד שהתברר ששחורים תומכים בשחורים (זו יכולה להיות הסיבה העיקרית לשנאה של אמנדה - מי ששונאים אותה הם בעיקר שחורים ונשים שמקנאות בה).

ד"א הקנדים לא עולים עליהם בהרבה

בביג בראדר שלהם הם כל הזמן קטלו את ג'יליאן בגלל שהעזה לשחק את המשחק (ואת הגברים לא. שוב, אני מניח שהשנאה הזו היא שליש קנאה ושני שליש שוביניזם) וסגדו לגארי בגלל שהיה אנדרדוג ולאלק ופיטר האסטרטגים הכושלים.

אני חושב שיש להם בעייה קשה עם זה שאישה משחקת את המשחק. בגלל זה התחילה כל הדמוניזציה - אילו היא הייתה גבר בחיים לא היו מתפתחות כל תיאוריות הקונספירציה של הגזענות.

Boran

New member

נראה לי שזו הפעם הראשונה מזה איזה 3 שנים שאני פותח שרשור חדש :p

בכל מקרה:
שני הפרקים האחרונים היו מדהימים. רשימת מכולת של הדעות שלי מהפרק:

- הבליינדסייד של ג'אד בפרק הקודם ובפרק הזה הוא הבליינדסייד הכי טוב (למודח, ובעיקר לצופים) בהיסטוריה של ביג בראדר. נקודה.
- הלן היא מאסטרמיינד, מסתבר שהיא זו שיזמה את הבליינדסייד, וזה אחד קשה, כי כולם אוהבים את ג'אד, אבל איכשהו הצליח לה לעשות לו בליינדסייד פה אחד! מצד שני, הלן לקקנית ממש ומזוייפת ממש. היא באה לכולם בקטע של "אתה המלך! אתה הולך לנצח את המשחק!" ושלל התחנפויות שנראות הכי לא אמינות בעולם. לא ברור לי איך אנשים קונים את זה.
- מאוד חבל שמראים לנו מהלכים גדולים באיחור של 10 ימים (וגם זה רק כי היו חייבים). אם לא היה בליינדסייד של ג'אד, אז לא היינו יודעים שכבר במשך שבועיים (לפחות! וזה איזה 5-6 פרקים שהיו יכולים להראות לנו!) יש תכנית להדיח את ג'אד ברגע שזה מתאפשר.
- עוד על ההדחה של ג'אד: לא תקעו לו סכין בגב, תקעו לו סכין בלב. זה לא רק שהוא היה בטוח בברית כלשהי - הוא גם היה בטוח שכולם אוהבים אותו והוא חבר טוב של כולם. הנאום שלו כשארין בכתה בצד היה באמת שובר לב.
אגב, מאותן סיבות שרצו להעיף את ג'אד בדיוק צריך להעיף את אנדי. הוא חבר הכי טוב של כולם, נמצא בכל הבריתות של כולם, וכדאי שאנשים יתעוררו. בהתחלה שמחתי שאנדי יצא הו"ה, כי זה מכריח אותו סוף סוף לעמוד על הבמה ולבצע מהלך. אבל, כמובן, בסוף אנדי העדיף לשבת על הגדר עוד שבוע ולתת תירוצים לשני הצדדים. האמת שדי קיוויתי שבמקום "ללכת על הנומיניישן הבטוח" הוא יעדיף להוכיח נאמנות לאמנדה ומקריי ולהעמיד את הלן ואליסה להדחה (אחרי שהוא יספר להם, כמובן, ואז אמנדה תשתולל ותדרוש שהוא יעמיד את הלן ואליסה).

- משהו מטופש לחלוטין - פתאום עכשיו שמתי לב שיש שקעי חשמל בחדר של המיטות. בשביל מה זה טוב? הרי אין להם שם טלוויזיה או מחשב, או פלאפונים להטעין...

- זה יפה שחבר'ה התנדבו להיות האב נוט. ואגב זה - ארין מאוד חכמה. בזמן האחרון היא משחקת משחק מעולה, ועכשיו היא הצליחה גם להוכיח את עצמה בתחרויות וגם למצב את עצמה במקום מעולה. גם ספנסר וג'סי מטרות לפניה, וגם הלן ואמנדה ואמנדה ומקריי יעדיפו להעיף זה את זה לפני שהם מעיפים את ארין (או את אנדי).
ועוד אגב על ארין - "אמנדה, מצטערת, הגבר שלך הדיח אותך"
אדירה.

M o n t i

New member

אין לי מושג איך זה קרה,באמת,אבל ארין הפכה להיות השחקנית המועדפת עליי.

biסk

New member

איזה פרק מהמם בעונה המהממת הזאת. תענוג תענוג תענוג!
שיא השיאים: הלן אומרת לארין "רצית להיות ג'אנל? את ג'אנל! את ג'אנל"
איזה הזויה היא בחיי

אני אוהב את הפרקים של אחרי הדאבל אוויקשן שמראים בדיוק מה קרה בבית בזמן ההדחה, HOH חדש באמצע הפרק וישר מועמדים להדחה. הפרק טס לי.

ושמעתם על השערורייה החדשה מבית ספנסר? מזעזע.

אני עדיין בהלם כמה גרוע היה המשחק של קנדיס. היה לה רגע אדיר כשהיא חשפה את ברית הבנים וגרמה לבליינדסייד הענק הראשון של העונה, אבל מאז היא רק קנתה לעצמה אויבים. היא השניאה את עצמה בעיניי ארין וג'ינה מארי, הלן ואליסה, כנראה היחידה שיכלה לסבול אותה היא ג'סי. לגבי ג'אד - כנראה שהוא לא שיחק את המשחק כל-כך טוב אם חשדו בו כבר הרבה מאוד זמן. ארין משחקת ממש טוב עכשיו, אני רוצה אותה בפיינל 4 יחד עם אמנדה, מקריי והלן. עכשיו מעניין אותי מתי יתחיל הקרב הגדול. אני מרגיש כאילו כל העונה היא חימום למלחמה הגדולה - הלן נגד אמנדה. לאמנדה יש כרגע את מקריי ואת אנדי, ויכול להיות שספנסר יעדיף להיות לצידה. להלן יש את אליסה וג'סי. הכול תלוי כרגע בארין. מי שהיא תבחר, תשלוט בעונה, ואולי אפילו תזכה. למרות שאני משוכנע שאם ההפקה בוחשת בקדרה, היא רוצה לשים את אמנדה והלן בפיינל 2 ביחד.

משימת ה-HOH מתנהלת בסגנון דו-קרב. אמנדה מצליחה יותר מכולם בסיבוב הראשון! האם היא סוף סוף תצליח לזכות במשהו? מקריי מזכיר לי את וויין מ"עולמו של וויין". למי שלא מכיר את הסרט, הוא בנאדם שממש כיף לבלות איתו. הוא גם מזכיר לי קצת את החבר הכי טוב שלי. מעניין אם הוא גם שומע מטאל, כי החבר הכי טוב שלי לא. והוא הסיפור סינדרלה הכי גדול שהיה באמריקה אאל"ט - בחור כל-כך לא מיוחד במראה שלו, בלי עבודה מכובדת במיוחד, זוכה בסוכנת נדל"ן עשירה ויפה (ומשלנו
) אמנדה ומקריי שניהם לא מצליחים, אבל למזלי העכברוש מצליח בנס למנוע מג'סי גישה לניסיון התנקשות באימפריה, וזוכה. ארין וג'ינה מארי, הלן ואליסה מתנדבות להיות HAVE NOT. אני לא יודע כמה עונות אמנדה ראתה (אם בכלל) אבל היא כנראה פיספסה את העונה החשובה מכולן, והיא האולסטאר. ככה היא הייתה יודעת שההפסדים שלה הם חלק אינטגרלי מהאסטרטגיה של אחד הגדולים מכולם - ד"ר וויל.

הלן מוכנה לפתוח במלחמה, אבל תיזהרי - את מדברת עם עכברוש! לצערי, הוא משתדל לא לעשות מהלכים גדולים, אבל מה שחשוב הוא שהוא נאמן למלכה. ג'סי וספנסר מועמדים, ואני מקווה שאף אחד לא יזכה בוטו וארין וג'ינה מארי יצטרפו למקרנדה בהדחה של ג'סי - האויבת האמיתית האחרונה. אז יתחיל מרחץ הדמים, And may the best woman win. בתקווה שהאישה הטובה ביותר היא גם האישה הנכונה. תחי אימפריית צוקרמן!

אורישקי

New member

אמנדה וארין

J U Double viction
למרות שהיא עשתה טעות מטורפת והיא ועד לא קולטת את זה.

ארין ממש מותק ומשחקת ממש טוב בתכלס, אני חושב שהיא עוד תנצח.

המלכות של הבית זה אמנדה ארין והלן ואני מקווה שג'סי או ספנסר יעופו השבוע וניפטר מפלאבור ושבוע הבא יהיה סוויץ'. אני אשמח לראות את אמנדה/מקריי או הלן/אליסה מועמדים אבל מעדיף שהלן/אמנדה ייזכו בוטו או משהו ומקריי/אליסה יעמדו.

לראות את ההדחה של ג'אד היה ממש מעניין, איך הוא העיף ממנו את הלן ואליסה, היה גם מצחיק לראות איך כולם (חוץ מהלן הכלבה
) בכו.

אמנדה פסיכית ברמות עם איך שבכתה מהHOH

calm down gurl!

אבל אין עליה

Oukami Kun

New member

אני ממש נהנה מהעונה הזאת. הרבה זמן שלא הייתה עונה שבאופן עקבי היה מעניין לראות אותה, מהרגע הראשון. לא חושב שהיה שבוע אחד לא מעניין.
אז אמנם השבוע הזה נראה כאילו הוא יכול להיות כזה, אבל בעצם השבוע הזה הוא קריטי לקראת הfallout שהולך לקרות בשבעות הקרובים, של הלן נגד מקרמנדה. זה מעניין שכל הרשת חוגגת על זה שזה הולך לקרות, כל הבית מדבר על זה, אבל זה עוד לא קרה.
אני חושב שמי שמשחקת הכי טוב כרגע לניצחון היא ארין. לצערי ההפקה לעולם לא תיתן לה לזכות ותדאג שהיא תעוף באיזשהו שלב.
אני גם חושב שלאמנדה הם לא יתנו לזכות בגלל מה שהיא אמרה לקנדיס, לכן ההימור שלי כרגע הוא מקריי. הוא ואמנדה מיוצבים מעולה בבית ואני לא חושב שהלן תצליח (בלי התערבות הפקתית מרשימה) להדיח אותם בקרוב...

החצי הראשון של הפרק היה טלוויזיה מושלמת ואחד הקטעים הטובים ביותר בסדרה אי פעם.

החצי השני של הפרק היה מתסכל ואחד הקטעים המתסכלים בסדרה אי פעם. הרגשתי בו את אותה התחושה המדכאת טלוויזיונית של סוף עונות 7 ו-8 כשכל המתמודדים והדיירים הקריבו את עצמם ושיחקו למען הדונאטוס וצ'ילטאון.

הלן, too little, too late.
Stupid. Stupid people. מזל טוב מקמנדה.

מעולה. סוף סוף היא תעמוד להדחה בשבוע הבא כנראה, ואז נראה אם היא באמת שחקנית טובה גם בעמדת נחיתות. אני אישית מקווה שהיא תזכה בוטו כי היא בכל זאת מעניינת ברמה כלשהי, ואז אליסה תודח.

אורישקי

New member

גדול
בא לי שקווין אמנדה וג'סי יעשו דיל ושג'סי תשאר. אני שונא אותה אבל לפחות היא תביא עניין.

למעלה