נראה לי שזו הפעם הראשונה מזה איזה 3 שנים שאני פותח שרשור חדש
בכל מקרה:
שני הפרקים האחרונים היו מדהימים. רשימת מכולת של הדעות שלי מהפרק:
- הבליינדסייד של ג'אד בפרק הקודם ובפרק הזה הוא הבליינדסייד הכי טוב (למודח, ובעיקר לצופים) בהיסטוריה של ביג בראדר. נקודה.
- הלן היא מאסטרמיינד, מסתבר שהיא זו שיזמה את הבליינדסייד, וזה אחד קשה, כי כולם אוהבים את ג'אד, אבל איכשהו הצליח לה לעשות לו בליינדסייד פה אחד! מצד שני, הלן לקקנית ממש ומזוייפת ממש. היא באה לכולם בקטע של "אתה המלך! אתה הולך לנצח את המשחק!" ושלל התחנפויות שנראות הכי לא אמינות בעולם. לא ברור לי איך אנשים קונים את זה.
- מאוד חבל שמראים לנו מהלכים גדולים באיחור של 10 ימים (וגם זה רק כי היו חייבים). אם לא היה בליינדסייד של ג'אד, אז לא היינו יודעים שכבר במשך שבועיים (לפחות! וזה איזה 5-6 פרקים שהיו יכולים להראות לנו!) יש תכנית להדיח את ג'אד ברגע שזה מתאפשר.
- עוד על ההדחה של ג'אד: לא תקעו לו סכין בגב, תקעו לו סכין בלב. זה לא רק שהוא היה בטוח בברית כלשהי - הוא גם היה בטוח שכולם אוהבים אותו והוא חבר טוב של כולם. הנאום שלו כשארין בכתה בצד היה באמת שובר לב.
אגב, מאותן סיבות שרצו להעיף את ג'אד בדיוק צריך להעיף את אנדי. הוא חבר הכי טוב של כולם, נמצא בכל הבריתות של כולם, וכדאי שאנשים יתעוררו. בהתחלה שמחתי שאנדי יצא הו"ה, כי זה מכריח אותו סוף סוף לעמוד על הבמה ולבצע מהלך. אבל, כמובן, בסוף אנדי העדיף לשבת על הגדר עוד שבוע ולתת תירוצים לשני הצדדים. האמת שדי קיוויתי שבמקום "ללכת על הנומיניישן הבטוח" הוא יעדיף להוכיח נאמנות לאמנדה ומקריי ולהעמיד את הלן ואליסה להדחה (אחרי שהוא יספר להם, כמובן, ואז אמנדה תשתולל ותדרוש שהוא יעמיד את הלן ואליסה).
- משהו מטופש לחלוטין - פתאום עכשיו שמתי לב שיש שקעי חשמל בחדר של המיטות. בשביל מה זה טוב? הרי אין להם שם טלוויזיה או מחשב, או פלאפונים להטעין...
- זה יפה שחבר'ה התנדבו להיות האב נוט. ואגב זה - ארין מאוד חכמה. בזמן האחרון היא משחקת משחק מעולה, ועכשיו היא הצליחה גם להוכיח את עצמה בתחרויות וגם למצב את עצמה במקום מעולה. גם ספנסר וג'סי מטרות לפניה, וגם הלן ואמנדה ואמנדה ומקריי יעדיפו להעיף זה את זה לפני שהם מעיפים את ארין (או את אנדי).
ועוד אגב על ארין - "אמנדה, מצטערת, הגבר שלך הדיח אותך"
אדירה.