מהפתיח לבד אפשר לנחש שזה פרק שכולו אמנדה. שוב. אבל לפני כן, אליסה. היא באמת משחקת טוב? הצחוק הזה. היא מרגישה לי קצת כמו שוגר בגאבון. עושה רושם שהיא נהנית מלראות את האויבים שלה בוכים. אם לא היה סיקווסטר, ספק אם מישהו היה מצביע לאליסה (אולי הלן). האכזבה שלה כשאמנדה נבחרה להתמודד בוטו הייתה מלבבת. בינתיים נראה שהעונה הזו די הוגנת. אין אפילו תיבת פנדורה. חוץ מהצבעת אמריקה ל-MVP במטרה לסלק את ארין אחרי שנהפכה לשעיר לעזאזל עם פרשיית "Watchu gunna do gurl?". אגב ארין, אני חושב שאני מתחיל לפברט אותה יותר מאשר אמנדה. אולי זה בגלל שהיא ADD, אבל אין בה את המפלצת שמתעוררת באמנדה מפעם לפעם. והו בוי, מהפתיח לבד עושה רושם שהפעם המפלצת לא רק מתעוררת, היא מרימה ראש ושואגת.
זינגבוט חוזר!!! האמת שהוא היה עדין מדי. ג'ינה מארי! ניק התלונן בפניי שהצפייה בך גורמת לתאי המוח שלו להירקב! זינג!!! מקריי! מה הפלא שאתה משחק טוב בתפקידך, גם בחיים האמיתיים אתה שליח! זינג!!! אמנדה! את שולטת על כל הדבורים בכוורת, אבל הדבש היחיד שיוצא ממך מגיע מתחת לחגורה של מקריי! זינג!!! רואים? אני הרבה יותר טוב. חוץ מזה, ההערה שלו על אליסה הייתה כמעט אחת לאחת כמו ההערה שלו לדניאל, ועל ג'אד וספנסר הוא לא אמר כלום. פאקינג ג'אד! אומרים שעד כה לא הפגנת פחד במשחק, אז אני אגיד שתי מילים שיגרמו לך לשקשק... הדחה כפולה! זינג!!! לגבי המשימה עצמה, בדרך כלל המשימות של זינגבוט הם פאזלים, אבל המשימה הזו היא פיזית! למעשה, אני חושב שראיתי אותה כבר... בעונה 13, בפיינל 9/10 אאל"ט. כולם נפסלים הפעם
כולם חוץ מ... אמנדה?! הגיהינום קפא, היא במקום הראשון במשהו! כמובן שג'אד גם יכול לזכות ו... הוא נפסל! הוא נפסל! ואמנדה עדיין לא נפסלה!!! כן... כן!!! כן!!!!!!!!!!!! הולי פאקינג שיט, כן!!! מעכשיו יש מצב שיהיה שינוי במשחק. אמנדה שיחקה כמו ד"ר וויל עד עכשיו, אבל עכשיו יש לה יותר מדי אויבים, הגיע הזמן שהיא תשחק כמו ג'אנל!
במקום זאת, המפלצת מתחילה למשוך בחוטים והיא מתחילה לשחק כמו איוול דיק. שימו לב, אמרתי "לשחק". איכשהו, גם למפלצת (בואו נקרא לה "אדרלה") יש מוח. כל עוד היא לא גרועה מדיק, אני יכול להיות רגוע, כי יש לה סיכויים לזכות, אבל כרגע, הדבר שאני הכי רוצה הוא שאמנדה וארין יהיו ביחד בגמר, ו*ארין* תזכה. Because nobody comes between me and my Amanda. גם לא אדרלה. במיוחד לא אדרלה. אמנדה בעצמה אומרת את המשפט הזה, בערך ו... רגע, מה? זינג! אשר לאליסה, אני מתחיל להעדיף עליה את רייצ'ל. לפחות היא שיחקה יותר טוב. הלוואי שארין תינצל, כי אני לא יודע עד מתי אמנדה תשרוד, או גרוע מכך, שאדרלה תשתלט לגמרי על נשמתה.