BB15E03

אורישקי

New member

מקריי הזה ממש טמבל - הוא היה צריך ללכת עם התוכנית של ניק - היא הייתה מעולה לו.
חבל לי שאלסיה תודח כי היא אחלה דמות - ואני לא מבין מה כל הבית בלחץ בגלל שהיא אחותה של שחקנית כל כך מטומטמת. ארין אמנם שווה ברמות אבל ממש מעצבנת.
ג'רמי הזה גם כן מעצבן אותי אוף.

היחידים שאני אוהב שם הם ניק, אמנדה, הלן ואליסה. אבל העונה התחילה לא רע

Oukami Kun

New member

אני מתחיל לחבב את העונה הזאת. לושה פרקים לתוך המשחק ולא נראה כאילו יש הרבה אנשים שלא משחקים.
כל כך הרבה קורה בפרק אחד זה משוגע. שימו את הפרק הזה אל מול הפרק השני של עונה 2- פשוט משחק אחר. קצב שונה, אווירה שונה, עריכה שונה. ורק ג'ולי היא אותה ג'ולי

אני חושב שמקריי עשה מהלך מצוין ואני מניח שהוא לא עשה אותו בלי אישור של ניק, כי אחרת היו בסוף הפרק מראים לנו וידוי של ניק מעוצבן על ההחלטה הזאת. מקריי גם ריצה את הבית, גם הרוויח את קנדיס (שאגב ממש מגניבה) וגם בסופו של דבר עדיין יכול לעשות מה שהוא רוצה- ארבעת הגברים יצביעו לדיוויד בכיף, קנדיס ואמנדה יעשו כל מה שמקריי יגיד להם השבוע ולאסוף את שאר הקולות בבית, חוץ מאארין, לא יהיה בעייתי במיוחד.
אמנדה מגניבה ומצחיקה ממש, אני שמח שהיא שם.
הווארד ממש מנסה להיות מעניין בוידויים שלו אבל זה לא כל כך הולך לו.
ג'סי מעצבנת אותי עדיין אב.ל אני אשמח עם דיוויד יעוף ולא היא.
דיוויד... לא יודע מי מכם ראה, אבל לSNL יש מערכון חוזר שנקרא The Californians שצוחק על אנשים מקליפורניה (מפתיע
) והוא נשמע כאילו הוא יצא משם. והוא משעמם וטיפש.
בקיצור, מקווה שהוא יעוף ולא אליסה.

בלי ספויילרים,

או שכן?

מישהו שם לב לדרמות בלייב פידס?
ארין, ספנסר, ג'יימס נראה לי-זה שמלא בקעקועים וקצת חתיך....
מלא הערות גזעניות והמופוביות, את ארין וג'ינה מרי העיפו מהעבודה שלהן בגלל זה, ג'יימס (?) ניגב את התחת שלו עם הכובע של אחותה של רייצ'ל... ג'יימס (?) וספנסר (הדוחה עם הזקן הג'ינג'י) מדברים על איך הם דוקרים את אליסה וקנדיס השחורה (ציטוט מדבריהם) ומדמיינים איך הן עפות מהבית...
קיצור קאסט ממש דוחה!!!

Nameless One

New member
עקבת אחרי הפידז בשנים קודמות?

כי אם כן היית יודע שאין בזה שום דבר חדש, בכל שנה נאמרות אמירות גזעניות, כמעט כל שנה זה לא בא לידי ביטוי בעריכה, ובמקרה הטוב CBS יוציאו הודעה שהם לא תומכים בנאמר.
אמירות גזעניות יופיעו בתוכנית רק אם זה קשור לעלילה, כמו שהיה עם לידיה ובריידן בעונה 11.
כמובן שכל זה לא מונע מCBS לקדם את אותם מתמודדים דוחים בתוכניות ריאלטי אחרות שלהם (שלום ג'ף!) ,נו אמריקאים צבועים, הפתעה גדולה...

אורישקי

New member
פרק 4

ישששש איזה בליינדסייד מעולה. עלאק "אני די חכם". הרג אותי.

זה עצוב כמה ארין יכולה להיות כל כך יפה אבל כל כך דוחה. היא ממש שנואה באמריקה, היא וג'רמי. מסכנים מה יהיה להם כשיצאו החוצה.

ניק-אמנדה-הלן-אליסה עדיין הפייבוריטים שלי. אמנדה פשוט מלכהההההההההההההההההההה
.

קיבלתי בפורום האח הגדול הישראלי ספוילר על הHOH עכשיו. אוף.

Oukami Kun

New member
פרק 4

כבר הרבה זמן שלא הייתה הדחה ראשונה כזאת מפתיעה!
בכלל ההתחלה הזאת מאד משונה בעיני, הבנים מצביעים לבן, הבנות מצביעות לבת? לרוב זה הפוך.
אמנדה

ראו אחרי ההדחה שניק מסביר לג'ינה-מארי מה קרה, אני מקווה שהם באיזה ברית ניו-יורקית משלהם, כי אני ממש מחבב את שניהם.
אני מקווה שהמובינג קומפני יעיפו את ג'רמי ומהר, הוא כזה דושבאג. ואני מקווה שקייטלין תעשה עוד משהו חוץ מלהיות שפוטה שלו כי עם כמה שהיא יפה, זה לא יקדם אותה במשחק.

בכל מקרה, אמנדה-ניק-מקריי הם הטופ אצלי.

NP16

New member
למי שראה ביבי קנדה

ברית הבנים נפטרו מאוד מהר מטום, אפילו הבאדי שלו אמט, כי הבינו שהוא יותר מדי מזיק להם ואני מאמין שגם פה הבנים יתחילו להסתכל על ההתנהגות של ג'רמי וישחררו אותו החוצה .

כאילו לא היה ברור שאליסה תהיה MVP. ארין מטומטמת שהיא יוצאת נגדה עכשיו, יש מצב שהיא קנתה לעצמה מקום על הבלוק עכשיו, ואם לא לעצמה אז לחבר הטיפש שלה. וכן, הוא מועמד. חוץ מזה, אליסה גם משתתפת בוטו, וגם האוורד. כמובן, עכשיו ששלושה מתמודדים מועמדים להדחה, רק שניים נוספים מוגרלים להשתתף. כמעט כולם משחקים את המשחק ברמה כלשהי, ורק דיוויד בוהה מהצד ולא מבין מה קורה. ככה זה כשאתה (עם IQ של) גולש מקליפורניה.

ומשימת הוטו כוללת את הזחילה במשהו דביק יחד עם הרכבת המילה הארוכה ביותר. אתם יודעים על איזו מילה אני תמיד חושב בתחרות הזו? TECHNOTRONICS! מגיע לג'ף שנזכור את הרגע הזה לעד. איך הוא הפך מהמאמי של אמריקה לדושבג של אמריקה (שעדיין אהוב על ידי כולם) אני בחיים לא אבין. אפשר לשמוע שגלגלי השיניים במוח של דיוויד חלודים. ברכותיי, אתה אידיוט! במידה והדחתו המשמחת מאוד תהיה בפרק הבא, יש לי מסר חשוב עבורו. מקריי זוכה עם מילה בת שמונה אותיות
ועכשיו הוא צריך לתקוע לעצמו גול עצמי, והולך בניגוד לחבורה שלו. בתקווה כל הבנים + קנדיס יהיו מאוחדים לעשות בליינדסייד על דיוויד ויפטרו את נוכחותו רפת השכל מאיתנו.

ארין ודיוויד יצאו מפגרים רצח עם היין. כאילו, בשביל מה? בשביל מה לכם לפגוע במסיבה שתכננתם יחד עם כל הבית? מדיוויד לרגע לא החזקתי ומההתחלה הוא היה הכי פחות אהוב עליי בבית, אבל עכשיו נראה לי שארין גרועה אפילו יותר, כי הוא סתם טיפש. היא פוסטמה שלא אכפת לה מאף אחד, והיא הרוויחה בכיף את ההדחה שלה, מצידי כבר בשבוע הבא. חוץ מזה שהבנתי שהיא גם גזענית והומופובית בטירוף אז עזבו הדחה, ממש לא איכפת לי לראות אותה מתחת לגיליוטינה. חבל רק על הגוף, אבל מה לעשות, גם לאלוהים מותר להיות טרול לפעמים. ג'רמי גרוע לא פחות.

ישששששששששששששששששששש איזה בליינדסייד!!! וזה לגמרי בגללכם! הכי קורע זה שדיוויד חושב שהוא חכם
בהשוואה למי? חוץ מזה, טוב שהוא הודח כי עכשיו אליסה מקבלת את החמסה בהצבעה ל-MVP (לא שזה משנה ממש כי לא יכולים להצביע מישראל
) 555 עליה! ועכשיו שאליסה או אמנדה יזכו ב-HOH!

B R A Y E R

New member
מנהל
בטח שאפשר להצביע מישראל!

באתר של סיביאס אפשר להצביע עד 10 פעמים.
שבוע שעבר ההצבעה הייתה פתוחה לשבוע שלם ואליסה קיבלה ממני 10 קולות כל יום, והפעם ההצבעה הייתה פתוחה ליום אחד ואמנדה קיבלה ממני 10 קולות

biסk

New member
1504|סולל

אני מת על העונה הזאת!
ואני מת על אמנדה! איפה היא הייתה כל ה10 שנים האחרונות? איך לא ראינו אותה באף ריאליטי?
אמנדה לאולסטארס יחד עם ג'ן מעונה 8 בבקשה.

אני מת על הקטע של ה3 מועמדים להדחה זה יוצר באלגן והרבה אפשרויות לאסטרטגיות מעניינות. ההדחה של דייויד היתה פשוט פרייסלס!
רק שימשיך ככה!

NP16

New member
3 ו4

פרק 3: קנדיס עשתה משהו לא כל כך חכם בתחילת הפרק שהיא הראתה למקריי שהיא מבינה באיזה ברית הוא יכול להיות. את החשדות תספרי לשאר הבית, לא לו.אבל זה לא הזיז לו והוא אפילו הציל אותה מהבלוק. לעומת זאת . אליסה הבטיחה לו ברית, הייתה לו חברה, סמכה בו עם כוח שיש לה... אבל הוא באיזה סרט שהבית ישנא אותו? בשבוע השני שוכחים הכל. אליסה הפתיעה לטובה ופעלה נכון שהיא פשוט הקשיבה לרצון של מקריי כדי לנסות לבנות איתו ברית ולמנוע מעצמה להיות מועמדת כי אין לה הבטחה לחסינות או לקולות. ממש חבל שזה לא עבד לה!! היא מועמדת עם 2 האנשים השנואים עליי בבית, ג'סי תהיה איזה מתמודד בגמר הישרדות שמקבל 0 קולות שבמקרה הזה זה טוב, זה בין אליסה לדיוויד ואני ממש מקווה שדיוויד עף.
פרק 4: ג'רמי יצא מניאק אדיוט הרבה יותר מוקדם משציפיתי . ארין גם כן מפגרת. ברור שהבית צבוע.. זה משחק אסטרטגי . את הצבועה הכי גדולה שרצית שג'רמי ייקח את כל האחריות ממך. מגעילים שניהם.
משאלותיי ותקוותי מלמעלה מתגשמים מעניין אם ג'רמי ידעה שאליסה כבר תישאר או שבאמת ניסה להעיף אותה מאחורי הגב של הברית. אמנדה צדקה שארין הביצ'ית הגדולה של הבית חחח הרגה אותי. אם לא אליסה ,אמנדה לגמרי לוקחת MVP.
איזה מוזר לראות את התחרות הזו עם 14 מתמודדים . לג'רמי יש ממש סיכוי בעע :/

NP16

New member
ד"א

כמובן שאני שונא את ג'רמי וארין הרבה מעבר לעובדה שלקחו את היין. יש גם לקחת ולהבין שעשית משהו לא בסדר ויש גם לקחת כמו שהם לקחו ולהתפלא שהבית מדבר על זה. ממש חוצפה מצד הבית. וכמובן כל האירועים על ההערות הגזעניות וההומופוביות לא מפתיע.

למעלה