דניאל אולי לא האסטרטגית המושלמת, אבל יש לה אחלה משהו שחיוני בביג בראדר הרבה יותר מאשר בהישרדות ובכל ריאליטי אחר - פוקר פייס. אם היא לא באמת התכוונה לעצב שלה כשהיא דיברה לויל, אז היא הרימה חתיכת הצגה טובה. גם בוגי שנוא ליבי הפתיע אותי. כשגבו אל הקיר, הוא סוף סוף בלע את האגו שלו והחליט להפנים בפעם הראשונה בשלוש עונותיו, מהו משחק חברתי. אבל בני טיפוחיו של בוגי עדיין עולים עליו - הפעם זה איאן, שלכאורה עובר צד לכיוון בריטני, דן, שיין ודניאל, אבל הוא ככל הנראה סוכן כפול.
משימת הוטו יוצאת לדרך. שלושת המוגרלים הם שיין, איאן וג'ן. בסתר ליבי אני מקווה שפרנק יזכה בוטו ויציל את עצמו, ואז בוגי יעמוד מול ויל, שני המתמודדים שאני הכי שונא בבית. המשימה היא משימת הניקוד, עם הספילות והפרסים שניתן להחליף ביניהם, וזה אומר דבר אחד... יוניטרד! אני חייב להגיד שביג בראדר בכל פעם מפתיעים אותי עם מה שהם מעזים לעשות לאנשים. חוסר שינה באולסטארס, HAVE NOT החל מעונה 11, בידוד בעונה 12 ועכשיו חיי כלב. דניאל זוכה בוטו, ולראשונה בתולדות ביג בראדר, גבר הולך ללבוש את היוניטרד! פרנק! בכל מקרה, התחרות סיפקה עוד קטע קורע מעשה ידי ההפקה (או שמא?), ובו בוגי מתבייש בשני תלמידיו לשעבר, בתלבושותיהם ובמשחקיהם. לא טוב כמו אופרת הסבון של ג'אנל ומרסלס מעונה 7, או הסקירה של ג'ק בנוסח ה-FBI בעונה 4, ובוודאי לא את הכיתוב האלמותי "Ivette: She's gay" מעונה 6 (הקטע שגרם לי לצחוק הכי הרבה בריאליטי שאינה "היפה והחנון").
מבחינה אסטרטגית, העונה הזו היא רכבת הרים. חוץ מאשלי ואולי ג'ן, אף מתמודד לא הולך להיות לזנב של ברית עד שיחליטו להפיטר ממנו בבליינדסייד שיהיה צפוי לכולם מלבדו, וגם לא להיות סתם פלוטר דפוק בכל דרך אחרת. שינוי מרענן לעומת עונה 12, שהייתה עונה שכולם בה היו פלוטרים חוץ מרייצ'ל והבריגייד, או עונה 13, שהשתתף בה השחקן הכי גרוע בכל עונה בעולם. ג'אנל פשוט גרועה הפעם. אם שחקן טוב מודח על ידי שחקן אחר, סימן שהוא לא משחק כל-כך טוב בעונה הנוכחית. כך היה עם רוב ססטרנינו בהישרדות אולסטארס, ועם יאו-מן במיקרונזיה. (סירי לא ממש עשתה משהו לא טוב, אז נניח לה. חוץ מזה שהיא המלכה האם של כל השקרנים והתחמנים). בכלל, יש לעונה הזו פוטנציאל להיות העונה הכי טובה אי פעם, יותר מ-6, 8 או 10.