BBUS- 1412

BBUS- 1412

וואו. איזו התפתחות עניינים!
לדניאל יש ביצים להעמיד ככה את ג'אנל שהרגישה סופסוף מה שהרגישה דניאל מעונה 7 כשג'אנל עשתה לה אותו דבר כאשר הייתה שותפה לכך שלא פתחו עבורה את הדלת לחדר הHOH.

ממש חבל לי על ג'אנל. אני מאוד מקווה שהיא תצליח להישאר איכשהו! למרות שבוגי ופרנק שיחקו נהדר בפרק הזה, אני לא סובל אותם. אין בהם שום חן.

אני ממש לא יודע כבר את מי לעודד. את ג'אנל או את שיין-בריטני-דניאל-דן. אני ממש ממש מקווה שג'אנל תישאר איכשהו. היא ממש תמימה העונה, ולא האמנתי כשבוגי הצליח להשאיר אותה חסרת מילים בפגישת המאמנים.

אורישקי

New member

פשוט טעות מצדם. פרנק ובוגי יצאו תותחים אבל... זה פשוט לא חכם מצדם באמת לסמוך על השניים הנ"ל.
מקווה שג'אנל תצליח לשכנע אותם להעיף את פרנק, שלדן ייתחשק שג'אנל תשאר או משהו כזה.
אני באמת בעד כל ה5 שציינת, ולא אוהב את פרנק ובמיוחד בוגי למרות שהם משחקים טוב.

ProzaC4387

New member

ממש לא טעות של דניאל. היא תחת חסותו של דן ששומר עליה מפני בוגי ופרנק. פרנק ובוגי לא יעמידו לא אותה ולא את דן אם יזכו ב HOH הבא. אם כבר שיין ובריטני מפגרים. ג'אנל לא הייתה מעמידה אף אחד מהם. אבל בריטני משחקת על הפנים כל המשחק בפרנויה מוחלטת.
מבחינת דן ודניאל זה היה צעד מעולה.

אורישקי

New member

האמת שיש אמת בדבריך, אבל שיין ובריטני באמת יצאו טיפשים. בכל אופן רק הזמן יגיד. אני שם כסף שפרנק ובוגי לא יהססו לבאקדר את בריטני או את שיין אם יוכלו (מילא לא דניאל ודן)

ProzaC4387

New member

וואוווו עונה אדירה!!!!
מתוך 12 אנשים שם 10 משחקים את המשחק, מבחינת אחוזים אני לא חושב שהייתה עונה כזאת. (רק אשלי וג'ן עוד בהלם קרב).
תמיד חשבתי שאיאן שחקן טוב, אבל מבחינה חברתית. לא חשבתי שהוא חושב יותר מדי אסטרטגית. וכשד"ר וויל אמר שהוא יקח את העונה ממש גיכחתי. אבל נוצרו 2 בריתות חדשות בפרק הזה. הברית השקטה והברית עם איאן, כשאיאן מקורב לפרנק ובוגי. ממש נראה שהוא יודע מה הוא עושה. אני מבסוט עליו לגמרי.
ובוגי, שאפו. שחקן טוב יודע לשנות אופי כשצריך. כשאתה גורם לאנשים שלא מאמינים לך ברגיל ממש לבטוח בך כי אתה בעצמך אמיתי, זה להיות שחקן טוב, והוא הרוויח גם אצלי נקודות. ופרנק, ששומר על קור רוח תמיד, נראה שנשאר אז בכלל אני מבסוט.
מת על ג'אנל, אבל בשביל העניין של העונה אני שמח שעשו לה פה באקדור. היה ברור שמבין המאמנים היא תיהיה הראשונה בחוץ.
אני אוהב את דניאל אבל היא לגמרי חיילת של דן. אז היא כבר לא פייבוריטית שלי. ודן כל כך מחושב. כל כך חכם. כל כך חושב כמה צעדים קדימה. פשוט שחקן אדיר.

סוף סוף ריאלטי אמריקאי שגורם לך לרצות שיגיע הפרק הבא. כמה זמן זה לא קרה.

biסk

New member
1412

איזה עונה מטורפת!
כל כך חבל לי על ג'אנל. אני ממש מקווה שאיכשהו היא תדע להפעיל את הקסם שלה ותישאר (נו באמת על מי אני עובד?)
שונא את פרנק ובוגי! שני מכוערים חסרי כריזמה. לפחות בצ'ילטאון היה את וויל...

לגבי ההמשך - צריך להיות מאוד מעניין כי אני נותן לשישייה השקטה גג שבועיים עד שהם מתפרקים.

ג'אנל לBB15!!!

דניאל אולי לא האסטרטגית המושלמת, אבל יש לה אחלה משהו שחיוני בביג בראדר הרבה יותר מאשר בהישרדות ובכל ריאליטי אחר - פוקר פייס. אם היא לא באמת התכוונה לעצב שלה כשהיא דיברה לויל, אז היא הרימה חתיכת הצגה טובה. גם בוגי שנוא ליבי הפתיע אותי. כשגבו אל הקיר, הוא סוף סוף בלע את האגו שלו והחליט להפנים בפעם הראשונה בשלוש עונותיו, מהו משחק חברתי. אבל בני טיפוחיו של בוגי עדיין עולים עליו - הפעם זה איאן, שלכאורה עובר צד לכיוון בריטני, דן, שיין ודניאל, אבל הוא ככל הנראה סוכן כפול.

משימת הוטו יוצאת לדרך. שלושת המוגרלים הם שיין, איאן וג'ן. בסתר ליבי אני מקווה שפרנק יזכה בוטו ויציל את עצמו, ואז בוגי יעמוד מול ויל, שני המתמודדים שאני הכי שונא בבית. המשימה היא משימת הניקוד, עם הספילות והפרסים שניתן להחליף ביניהם, וזה אומר דבר אחד... יוניטרד! אני חייב להגיד שביג בראדר בכל פעם מפתיעים אותי עם מה שהם מעזים לעשות לאנשים. חוסר שינה באולסטארס, HAVE NOT החל מעונה 11, בידוד בעונה 12 ועכשיו חיי כלב. דניאל זוכה בוטו, ולראשונה בתולדות ביג בראדר, גבר הולך ללבוש את היוניטרד! פרנק! בכל מקרה, התחרות סיפקה עוד קטע קורע מעשה ידי ההפקה (או שמא?), ובו בוגי מתבייש בשני תלמידיו לשעבר, בתלבושותיהם ובמשחקיהם. לא טוב כמו אופרת הסבון של ג'אנל ומרסלס מעונה 7, או הסקירה של ג'ק בנוסח ה-FBI בעונה 4, ובוודאי לא את הכיתוב האלמותי "Ivette: She's gay" מעונה 6 (הקטע שגרם לי לצחוק הכי הרבה בריאליטי שאינה "היפה והחנון").

מבחינה אסטרטגית, העונה הזו היא רכבת הרים. חוץ מאשלי ואולי ג'ן, אף מתמודד לא הולך להיות לזנב של ברית עד שיחליטו להפיטר ממנו בבליינדסייד שיהיה צפוי לכולם מלבדו, וגם לא להיות סתם פלוטר דפוק בכל דרך אחרת. שינוי מרענן לעומת עונה 12, שהייתה עונה שכולם בה היו פלוטרים חוץ מרייצ'ל והבריגייד, או עונה 13, שהשתתף בה השחקן הכי גרוע בכל עונה בעולם. ג'אנל פשוט גרועה הפעם. אם שחקן טוב מודח על ידי שחקן אחר, סימן שהוא לא משחק כל-כך טוב בעונה הנוכחית. כך היה עם רוב ססטרנינו בהישרדות אולסטארס, ועם יאו-מן במיקרונזיה. (סירי לא ממש עשתה משהו לא טוב, אז נניח לה. חוץ מזה שהיא המלכה האם של כל השקרנים והתחמנים). בכלל, יש לעונה הזו פוטנציאל להיות העונה הכי טובה אי פעם, יותר מ-6, 8 או 10.

לא

וואי איזה פרק מבאס. כל הפרק הלב שלי דפק שלא יעמידו את ג'אנל... וזה קרה

כ"כ מבאס. אבל באמת, ג'אנל, מה ניהיה?
היא נראה ממש חסרת מרץ, לובשת כל הזמן את הבגדים שהם קיבלו מתחרות כלשהי (הצבעוניים המכוערים האלה) ובקושי טורחת להתאפר..
בוגי יכול לדבר ממש יפה ולגרום להאמין להסכים איתו, אבל ג'אנל!! איך היית כזאת שקופה

היא יכלה להגיד לו: בוגי, אני לא סומכת עליך מספיק. קודם נעיף את פרנק ואז את השחקנים שלי.
אני חושב שפשוט לא יצא לה טוב העונה. השחקנים שלה ממש לא לעניין במיוחד בתחרויות, ואין לה מישהו שהיא עובדת איתו 100%.
כמו שיש את שיין-בריטני, פרנק-בוגי, דניאל-דן. לג'אנל אין ממש מישהו כזה...
אני לא רגיל לראות אותה ככה "אאוטסיידרית"

אבל נעזוב אותה, איך ההחלטה להעיף את ג'אנל טובה?! היא הייתה איתם, אין לה אף אחד אחר!
למה לעזאזל הם לא מעיפים כבר את בוגי ופרנק?!??! גאדדד הם כ"כ מעצבנים, וברור שהם יבואו אחריכם!
את מי הם יעמידו?! את אשלי/ג'ו? לא שווה להם.

טוב הפרק הזה ממש ביאס. לא בא לי לראות. לא רוצה שג'אנל תעוף.

amitooshacham

New member

לא מתאים לג'אנל להירדם ככה בשמירה. היא ממש הופתעה מזה שהיא מועמדת, וזה רק מראה כמה היא לא הייתה מוכנה ולא חשבה קדימה. לצערי נראה לי שהיא בדרך החוצה, אבל בעונה הזאת דברים משתנים כל פרק אז אני אשמח להיות מופתע בפרק הבא ולראות את פרנק עף.
עונה מעולה !

למעלה