ouat פרק 18

pink lemon

New member
ouat פרק 18

מה אני אגיד לכם? פרק משעמם.
התלהבתי ככ בתחילת הפרק אבל מהר מאוד הבנתי שזה הולך להיות פלופ רציני.
בדכ אני אוהבת פרקי הוק, אבל משהו פה היה מאוד משעמם.
גם הקרב עם בלק בירד ועצם זה שבשניה הוק מביס אותו...
ונו באמת בפעם הבא ינשק את אמה לא יהיה לה כוח?....

אריאל! חבל שזו לא היא באמת. אבל אהבתי אהבתי.
השחקנית שמשחקת את זלינה מטרידה לפחות אותי..

בצחוק לא נותנים לילד בן 12 לנהוג.

מקבלים את רג'ינה לחיק המשפחה זה נחמד.

אה! ולשם שינוי , בסצינת הלול ג'יני נראתה יפה עם הפיקסי.

זהו

Shiri from the block

Active member
פרק סבבה
אהבתי את הסצינות סוואן קווין כמובן

רג'ינה: אל תגעי בכלום.
*אמה מרימה איזשהי כפפה עם יד עם ציפורניים של חיה*
*רג'ינה: אמרתי, לא לגעת בכלום!

איזה חמודות

ואז כשהיא חשבה שאמה כמעט נפלה מהגשר, איי איזה מבט מודאג היה לה בפנים

אהבתי גם כשרג'ינה שאלה את אמה, מי שומר על הנרי? the un-charmings?
אין אין על רג'ינה בעולם כולוווווווו

באמת חבל שזאת לא הייתה אריאל באמת, אבל כיף לדעת שהיא ואריק שמחים ומאושרים!

באמת ככל שדחופים יותר ויותר את הוק לכל סצינה באמת שכבר נמאס לי ממנו.
אז נכון, זה פרק הוק.. אבל בכללי יש לי כבר overdose ממנו

חתיך חתיך אבל די..
ורואים שהוא כל פעם אנוכי וכל פעם חושב רק על עצמו אלא אם כן מדובר על אמה. הוא לא מנסה להיות טוב יותר כשהוא בלעדיה וזה מעצבן אותי. ממש לא מגיע לו להיות איתה. ואני שמחה עכשיו שהוא לא יכול לנשק אותה יותר!!

ובאמת היה מטומטם מצד דיויד להביא להנרי לנהוג
יש דרכים אחרות לשעשע ילד בין 12 שלא מסכנות אף אחד...

קיצר בכללי פרק סבבה.

Macphista

New member
אני קצת חוששת שחזרנו לעמוד במקום

אחרי שהחצי השני של העונה התחיל בקו עלילה מהיר וקצבי שני הפרקים האחרונים די... עומדים במקום.
כשמסתכלים על התמונה הגדולה, מה קרה הפרק? השפתיים של הוק כושפו ואמה למדה קצת כשפים.
הייתי אומרת שגם רג'ינה נכנסת יותר למעגל המשפחתי אבל את זה כבר ראינו גם בפרקים הקודמים.
וגם לא היה רמפל בכלל הפרק.
לא יודעת, קו העלילה במחצית הזאת התחיל טוב אבל מרגיש שדי נתקע.

Im All That

New member
הפרק הקודם דווקא קידם את העלילה בצורה

משמעותית.
גילנו על העבר של זלינה. הבנו מה המניעים שלה ומה המטרה שלה ומה היא צריכה כדי להגיע לזה.

Macphista

New member
הפרק הקודם הרגיש לי כמו

פרק פילר טוב.
לקחו זמן להעמיק בעבר של דמות מעניינת (בניגוד לפרק לפניו שהעמיקו בצ'רמינג וריפונזל שהיה מיותר לחלוטין) כשדברים לא באמת זזו בסטוריברוק.
כן, רג'ינה גילתה שזלינה אחותה, אבל הצופים כבר ידעו, וגם היה קרב בין שתיהן, אבל לא היו לו תוצאות. כנראה שהדבר המקדם עלילה היחיד שהיה בפרק הקודם הוא שהלב של רג'ינה במקום בטוח ולזה בטח יהיו השלכות לעתיד.
כך שמבחינתי הפרק הקודם היה פרק פילר, והפרק הזה היה... סתם. העבר של הוק לא באמת תרם מידע חיוני וענייני. וגם ההווה בסטוריברוק היה... סתמי.
וחבל, אני מקווה שהקצב יחזור.

האמת... קצת מאכזב

אני מסכימה אם מי שאמר שהיה יותר מידי הוק בפרק הזה
למה הוא לא הלך לרג'ינה וסיפר לה על הכישוף? היא לא אמה והיא הייתה יכולה למצוא פתרון
רמפל חסר לי אבל היה נחמד שבל מתפעלת את הדברים במקומו
חבל שהיא לא משחקת קצת יותר טוב ואז היה אפשר ממש להינות ממנה אבל היא חמודה וכרגע זה מה שיש.

זהו מעכשיו אני אקרא להם הuncharmings בכל התיחסות אליהם (רג'ינה גאונה כרגיל) הם כל כך מיותרים שזה נורא ביחוד צ'ארמינג עצמו , הוא חייב להפסיק להתנהג כמו ילד בן 3 ולהתחיל להיות מבוגר אחראי שלא! נותן לנהוג במשאית לילד בן 12!

אמה ורג'ינה מקסימות יחד ואהבתי שהיא אוכלת איתם בגראניז
אבל בבקשה בבקשה בבקשה תגידו לי שאמה לא התחילה לחבב את הוק חזרה דווקא שהוא לא יכול לנשק אותה.....

Macphista

New member
אררר

בל מתפעלת דברים במקומו? הפרק היא פשוט הופיעה בפרק, כמה מילים אמרה? 5?
אני כבר מתחילה להבין למה לבל יש כאלה הבעות פנים מוגזמות ולא קשורות כל הזמן, אולי השחקנית מנסה להתבלט בדרכים אחרות כי פשוט אין לה טקסט.
חבל שהדרך הזו די גרועה.

עצוב לי, אהבתי אותה בעונה הראשונה, חיבבתי אותה בעונה השנייה, אני בקושי מצליחה לסבול אותה בעונה השלישית.
איך נפלו גיבורי ילדות...

היי היא כן

עשתה את הקסם על הגלימה של אריק זה גם משהו...
ואני מסכימה איתך אני מתחילה להאשים את התסריט ולא את השחקנית היא חמודה...

Macphista

New member
היא שיחקה בדברים אחרים

והייתה טובה יותר במקומות אחרים.
גם היה פרק אחד בעונה הזו שהייתה חביבה. הפרק שהיו לה כמה סצנות עם הוק כשהוא לכאורה שמר עליה.
וזה באמת בעיקר עניין של תסריט ושל בימוי. בפרק ההוא נתנו לה חומר לעבוד איתו ודברים משמעותיים יותר להגיד ולעשות וראיתי שגם הבמאים מתחלפים בין פרקים אז כנראה שגם זה גורם השפעה. אבל רוב הזמן אין לה תסריט מעבר לכמה מילים והרבה הבעות פנים מוגזמות.

זה לא פרק 17??

אני חייבת לומר שכבר כש'אריאל' אמרה להוק להישבע חשבתי ששמשהו שם פישי..
(אני ממש לא אוהבת את השחקנית שמשחקת את אריאל ואת המראה שלה, בת הים הקטנה הוא סיפור הדיסני האהוב עליי וליהקו אותה ממש לא משהו וגם סיפור הרקע שלה מעצבן..)

אהבתי את הסצנות של רג'ינה ואמה, איך שאמה נפלה ורג'ינה ישר דאגה לה, אני ממש לא בקטע של שיפים אבל הן באמת חמודות יחד.

אמה התגברה די מהר על אובדן הטרו לאב שלה או שרק אני חושבת ככה? רק אתמול הוא מת וכבר היא מפלרטטת עם הוק. למרות שחמוד שהיא סומכת עליו עם הנרי.
ממש הצחיק אותי שהיא הייתה נבוכה לומר להורים שלה שהבן שלה לא רוצה להיות איתם כי הם מדברים רק על תינוקות, והקול שלה היה משעשע בסצנה הזו..

אוי, רג'ינה והיציאות שלה -אנ' צ'ארמינגס, גאוני! אני לא מאמינה שאף אחד לא אמר את זה עד עכשיו, זה כל כך מתבקש! ומה שהיא אמרה על הוק - שהוא פזיז, מסוכן וחסר אחריות(או משהו כזה), איך ילד בן 12 יכול לא לאהוב את זה? אין אין היא פשוט גאונה.

כל סצנות העבר של הוק היו משעממות והדרך שבה הוא דיבר על הג'ולי רוג'ר הייתה די מטרידה, זה היה ברור שהוא בעצם התכוון לאמה..

עדיין לא ברור לי איך הוא לא איבד את הזיכרון, הוויקד וויץ' גרמה לזה? כי היא ידעה מה הוא עשה ומההתחלה היא רצתה להשתמש בזה נגדו?

היה קצת עצוב איך בסוף הוק מסתכל עליהם עם המשקפת מרחוק ורואה את אמה הבלתי מושגת..

אהבתי את זה שרג'ינה נכנסת למשפחה ורוקחת שיקוי הגנה כדי שזלינה לא תתקרב לתינוק, אף פעם לא היה אכפת לה ככה מה אנ-צ'ארמינגס.

הנרי נסבל ואין איתו הרבה סצינות. יופי.

גם אני צחקתי מהקטע הזה

בכלל הקול של אמה היה צרוד סקסי ושהיא התפתלה מול ההורים שלה לגבי הנרי זה היה ממש מצחיק.

Serf SaN

New member
איזה פרק משעמם...

מה קרה להוק-טינק שהתחילו לפתח בחצי הראשון של העונה?..

pink lemon

New member
כמנהגי אני רואה את הפרק פעמיים

פעם אחת בלי תרגום ישר ביום שני על הבוקר, ופעם שניה שיוצא לי עם תרגום.
הפרק פתחתי אותו עם תרגום, העברתי אחרי 5 דקות לסוף

פרק משעמם פסיכי

האמת שאני מבינה אותך

גם אני מהתגובות פה יצא לי החשק, והוא באמת לא פרק להיט,
חמוד, כמו שכתבו פרק פילר.
הוא לא נורא, בסדר כזה.

למעלה