BB15E05

ארין משתתפת עם ג'רמי עכשיו. זה טוב כי זה מצמצם את האפשרויות. אילו שניהם היו בצוותים שונים, אז היה סיכוי יותר גדול שאחד מהם יזכה ב-HOH. לצערי, שניהם מצליחים היטב במשימה. הדבר הגרוע בעובדה שהיא עם ג'רמי זה שעכשיו חברת ההובלות (WTF?!? אי אפשר למצוא ברית אחת בביג בראדר עם שם נורמלי?!?) תרצה להציל אותה. זה אומר שככל הנראה יש רק שלושה שיכוונו נגדם, והם אנדי, אליסה ואמנדה, ואחד מהם בינתיים לא הראה חשיבה אסטרטגית בשיט. זה היה צמוד, אבל לצערי דארת' ויידר והקיסר פלפטין, כלומר ארין וג'רמי, זכו במשימה. עכשיו מיליוני אמריקאים יתחילו את שבוע העבודה במצב רוח מזופת.

בכל מקרה, ארין היא רשמית הפוסטמה הכי גדולה מאז צ'לסיה לפחות. היא קונה לעצמה עוד ועוד אויבים, והברית שלה עם ג'רמי דומה למשהו ברמה של ברית סודית בין קולטון לפיליפ בהישרדות. אה, והדובי שלה הוא ליצן שנראה כמו משהו מתוך סרט של היצ'קוק?! בטח החיות מחמד שלה הם ארבעה כלבי פיטבול שאומנו להרוג. עכשיו אפילו בשידור מדברים על כמה שהיא גזענית, הומופובית ורעה, אבל לפתע פרק שהתחיל רע הופך להיות עוד יותר גרוע, כי האסטרטגיה עוברת למטרה אהובה עליי בהרבה... חברת ההובלות, וניק בראשה. לא שזה ממש משנה, כי כמעט כולם אהובים עליי. בתרחיש הגרוע ביותר שלפיו אליסה וניק יהיו המודחים הבאים, אמנדה תישאר בטוחה. למעשה, היא השחקנית הטובה ביותר בבית כרגע...

...או שלא? אף אחד, אני חוזר ואומר, אף פאקינג אחד, לא נשאר מחוץ לדיבורי ההדחה, שזה דבר שלא ראיתי בשום תוכנית ריאליטי במשך המון זמן. העיקר שהיא לא הועמדה להדחה, למרות שלפי העניינים יכולה להיות עכשיו שחיטה של הפייבוריטים שלי. אז במקרה הזה אני חוזר בי. לא משנה מי יישאר בסוף, רק לא ארין וג'רמי. אם הם יגיעו רחוק, אני מכין לי חבל לתלות את עצמי.

Nameless One

New member

אני לא רואה תסריט בו ג'רמי מגיע רחוק, הוא פשוט מטרה מהלכת,גם היסטורית שחקנים כמוהו לא מגיעים רחוק בתוכנית הזאת (ג'ייס, וטום מביג בראדר קנדה). אלא אם כן שחקנים כמו ניק וספנסר יחליטו שזה שווה לסחוב אותו רק כדי להשמיד אותו בפיינאל 2.
אגב שמת לב שארין בחרה בתור הhave not את ההומו,שחורה ואסיאתית בלי למצמץ? מקווה בשביל אמנדה שארין לא יודעת שהיא יהודייה...

wissenly

New member

איזו עונה מעולה! כל הכבוד להפקה שהצליחה איכשהו לגרום לכל כך הרבה עניין בעונה כבר מהשבוע השני.
מצד אחד נראה שהבית מחולק, מצד שני לא ברורה החלוקה. יש את ברית הבנים, אבל יש להם נספחים בכל רחבי הבית ובנוסף את אליסה שהם ממש ממש לא רוצים להעיף משום מה (למרות שהיא לא בקשר טוב מדי איתם).
דרך אגב, לא הגבתי על ההודעות הקודמות, אז בקשר לטוויסט ה- MVP- אני חושב שזה טוויסט מאוד לא הוגן שממשיך את הקו של ההפקה של הסדרה בשנים האחרונות של להתערב כמה שיותר בעונה כדי שייצא מנצח שהקהל אוהב. הם עושים את זה כבר כמה שנים ברצף, כשהכי בולט זה היה בעונה 13 ("טוויסט" הפיינל 6 הדוחה). כרגע זה דווקא ממש נחמד כי יוצא שה- MVP-ית היא בסוג של מיעוט ואז יש Power struggle, אבל מתישהו דעת הקהל תתיישר עם הרוב בבית ואז זה יהיה הרבה פחות מעניין והרבה פחות כיף לצפייה.
וכן, זה ברור לדעתי שאליסה תהיה ה- MVP גם השבוע. את מי היא תשים? היא לא חכמה במיוחד, אז היא בטח תלך על המובן מאליו ותשים את ג'רמי.

Nameless One

New member

אז ההפקה ,לשם שינוי, בחרה להתייחס לגזענות בסדרה, וארין נבחרה להיות השעירה לעזאזל, למרות שספנסר,ג'רמי,קייטלין וג'ינה מרי גרועים בדיוק כמוה.
טוב נו, זה לא שההפקה של הסידרה יכולה להודות שהם עושים את עבודת הליהוק שלהם בסניפי KKK.

כמו שציפיתי על סמך הכרות הקאסט, הבנים שלוהקו השנה הרבה יותר חזקים מהבנות. הברית של הבנים תוכל ליפול רק מבפנים, ארין,קייטלין,ג'ינה מרי וג'סי סתומות מידי מכדי להבין מה קורה סביבן. אמנדה קוברת לעצמה בור עם האגרסיביות שלה, ואם הלן וקנדיס לא יצליחו להרכיב ברית נגד כלשהי, הן הולכות להיות מטרות מאוד קלות.

אני מקווה שאליסה תודח השבוע, לא בגלל שאני חושב שהיא כל כך גרועה (היא נסבלת יותר מרייצ'ל), אלא פשוט בגלל העובדה שכל עוד היא במשחק זה פשוט שידור חוזר של עונה 12, בו הבית היה עסוק בברנדון/רייצ'ל מה שנתן לבריגייד זמן להתגבש בתור ברית. חוץ מזה יהיה מעניין לראות מישהו אחר מקבל את הMVP.

NP16

New member

נראה שהשבוע אין מנוס ותהיה הדחה מבאסת, חבל לי שאמנדה עולה על הראדר אבל לפחות היא בטוחה לעכשיו וגם יש לה את מקריי .
מקווה מאוד שבפעם הבאה הצד של אמנדה,הלן,אנדי וכנראה קנדיס עכשיו לא רק יקבל את הMVP - שזה די בטוח , אלא גם את הHOH כך שיוכלו להעיף כמה ולנסות להשיג איזה ייתרון.אני לגמרי בצד שלהם. קנדיס כרגע היחידה שקולטת במדויק מה קורה ואני מאמין שאחרי ההדחה הקרובה זה יהיה רק יותר ברור .לא יהיה שיחזור בריגייד. היא רק בפרק הזה אמרה את כל ה5 שמות. הברית הזו כל כך צפויה שכשהציעו אותה למקריי הוא גם ידע את השמות. ואחרי שאיזה 2 יעופו משם - לדעתי לעומת הבריגייד , שחקן כמו האוורד נגיד יעזוב את הברית ללא ספנסר, ומקריי גם יעזוב אם יראה ספינה טובעת.

biסk

New member
1505

משהו שהצחיק אותי בסאקס: Who wants to see my KKK room?

ארין היא הביצ'ית הכי טובה שהייתה בשנים האחרונות. אני ממש אוהב לשנוא אותה. ודמות כזאת היא חובה בכל ריאליטי.
אני מקווה שאיכשהו אמנדה, אליסה והלן יצליחו להינצל השבוע. לא אכפת לי אם מישהו אחר יעוף.

לכל האופטימיים פה בשרשור שחושבים שמובינג קומפני תתפרק בקרוב, אני בספק... ג'ינה מרי, ארין, קטלין וג'סי כל כך עיוורות ולא נראה כאילו יש להן עיניין במשחק. כאילו לוהקו לפרדייס הוטל.
בכל אופן אני מקווה שאני אתבדה וכל הברית הזאת תעוף וואן ביי וואן בקרוב (לא אכפת לי שמקריי וניק ישארו).

נראה מה יהיה מחר............

אני חושב שזה העריכה הכי אכזרית שעשו למתמודד אי פעם

פשוט רצחו את ארין מכל כיוון, כשהיא תצא יאכלו אותה בטח. היא הביצ' המושלמת.
ג'רמי סתם בריון. ועדיין לא הבנתי באיזה צד הוא. מצד אחד הצביע לאליסה, מצד שני מודע לזה שהברית שלו הצביעה לדיוויד ומשקר לארין על זה.

ג'סי שלא קולטת את הרמז
! מביך.

מצטרף לתקוות שברית הבנים תתפרק. ושאליסה והלן לא יעופו.

הסיכוי היחיד שזה יקרה זה אם ה-MVP יעמיד להדחה את ג'רמי, ואז הקולות של חברת ההובלות ילכו נגד הלן או אליסה, כל השאר (הבנות + אנדי) יצביעו לג'רמי והוא יודח ובא שלום על ישראל.

Oukami Kun

New member
+פידס

ארין ממש לא היחידה שמתבטאת ככה, וגם מה שהראו זה עוד החלקים הטובים. ארין, ג'רמי וג'ינה מארי הם העיקריים שמתבטאים באופן גזעני, אבל גם השאר לא טומנים ידם בצלחת (ג'סי, ספנסר ואפילו אמנדה חביבת הפורום). זה שCBS שידרו את זה זה רק בגלל שיש לחץ כבד מצופי הפידס, ג'ולי צ'ן כבר התראיינה לגבי הנושא בכל מני טוק-שואוז, זה נושא ממש בוער.
ג'ינה-מארי וארין פוטרו מהעבודות שלהם והחברת בה עובד ספנסר התנערה מאחריות אליו, שזה ממש מראה על גודל התופעה כי זאת חברה ממש גדולה ורצינית.
בקיצור, העורכים היו חייבים להראות את זה כי אחרת זה היה יוצר תגובה שלילית יותר ממה שלא להראות את זה היה מסתיר...

לפידס

אל תאמר את שמה של ג׳סי לשווא. היא לא חלק מהגזענות שהולכת בבית.
הגזענים הם בעיקר ארין, ג׳ינמארי, ג׳רמי, ספנסר וקייטלין שנמצאת בכל השיחות האלה.
ג׳סי אני בטוח שלא אמרה שום דבר. אמנדה לא זכור לי- מה היא אמרה?

הבית כרגע די מגעיל. שנאתי את הבריגייד, ואת חברת ההובלות שונא פי כמה וכמה מה שיכול להמחיש רק כמה אני סובל. אני מקווה מאוד שהעונה תשתפר ותפסיק להיות כזו מתסכלת ומרגיזה. מה שאני לא רואה שקורה- לכל חבר ברית בחברת ההובלות יש דייר אחר שנשלט על ידו. זה ממש שידור חוזר של עונה 12.

היחידים שאני אוהב כרגע בבית הם ג׳סי (אחת היחידות בקאסט הנורא הזה שמביעה אנושיות), ג׳אד, אמנדה ואליסה.

Oukami Kun

New member
פידס

זה בקטנה אבל היא אמרה איזה משהו על אמנדה ועל זה שבגלל שהיא יהודיה היא בטח מפוצצת כסף... אני גם מחבב אותה, למרות העריכה המטרידה שנותנים לה.
גם אמנדה אותו סיפור, משהו קטן על אנדי.

אני מקבל את המידע שלי מhamsterwatch ואני מאמין שהם אמינים...

אני גם אוהב את מי שאמרת, פלוס את מקריי. וקנדיס והלן לא מזיקות.

Nameless One

New member
קישור לפידז למי שרוצה -

זה אחרי טקס הויטו, ככה שלא מומלץ למי שרוצה להמנע מספויילרים.

אגב, ג׳רמי כל היום אומר I have been Jewed ועוד כל מיני הערות נוראיות על יהודים. היום גם היה משהו, אבל מרוב הגזענות בבית כבר שכחתי מה בדיוק אמר...

מה הקטע של קייטלין אגב? חבל שהיא כל כל מושפלת... אולי אחרי הדחה של ג׳רמי תצא ממנה הנטלי של BB9.

אורישקי

New member
WTF נשלח באמצע

בכל אופן ממש חבל שמישהו מעניין יודח - אלא אם כן ג'רמי איכשהו יהיה בחוץ תודות לMVP שבטח אליסה תיקח.
אני מת על אמנדה ומקווה שהיא לא תודח או משהו.
אם זה הלן או אליסה אני דווקא אעדיף לראות את אליסה בחוץ - להלן יש יותר פוטנציאל.
המובינג קומפני משחקים נכון אבל הם
ניק היחיד שם שאני אוהב.

ארין לגמרי דמות ענקית, היא כל כך דוחה שזה מדהים.

למעלה