ארין משתתפת עם ג'רמי עכשיו. זה טוב כי זה מצמצם את האפשרויות. אילו שניהם היו בצוותים שונים, אז היה סיכוי יותר גדול שאחד מהם יזכה ב-HOH. לצערי, שניהם מצליחים היטב במשימה. הדבר הגרוע בעובדה שהיא עם ג'רמי זה שעכשיו חברת ההובלות (WTF?!? אי אפשר למצוא ברית אחת בביג בראדר עם שם נורמלי?!?) תרצה להציל אותה. זה אומר שככל הנראה יש רק שלושה שיכוונו נגדם, והם אנדי, אליסה ואמנדה, ואחד מהם בינתיים לא הראה חשיבה אסטרטגית בשיט. זה היה צמוד, אבל לצערי דארת' ויידר והקיסר פלפטין, כלומר ארין וג'רמי, זכו במשימה. עכשיו מיליוני אמריקאים יתחילו את שבוע העבודה במצב רוח מזופת.
בכל מקרה, ארין היא רשמית הפוסטמה הכי גדולה מאז צ'לסיה לפחות. היא קונה לעצמה עוד ועוד אויבים, והברית שלה עם ג'רמי דומה למשהו ברמה של ברית סודית בין קולטון לפיליפ בהישרדות. אה, והדובי שלה הוא ליצן שנראה כמו משהו מתוך סרט של היצ'קוק?! בטח החיות מחמד שלה הם ארבעה כלבי פיטבול שאומנו להרוג. עכשיו אפילו בשידור מדברים על כמה שהיא גזענית, הומופובית ורעה, אבל לפתע פרק שהתחיל רע הופך להיות עוד יותר גרוע, כי האסטרטגיה עוברת למטרה אהובה עליי בהרבה... חברת ההובלות, וניק בראשה. לא שזה ממש משנה, כי כמעט כולם אהובים עליי. בתרחיש הגרוע ביותר שלפיו אליסה וניק יהיו המודחים הבאים, אמנדה תישאר בטוחה. למעשה, היא השחקנית הטובה ביותר בבית כרגע...
...או שלא? אף אחד, אני חוזר ואומר, אף פאקינג אחד, לא נשאר מחוץ לדיבורי ההדחה, שזה דבר שלא ראיתי בשום תוכנית ריאליטי במשך המון זמן. העיקר שהיא לא הועמדה להדחה, למרות שלפי העניינים יכולה להיות עכשיו שחיטה של הפייבוריטים שלי. אז במקרה הזה אני חוזר בי. לא משנה מי יישאר בסוף, רק לא ארין וג'רמי. אם הם יגיעו רחוק, אני מכין לי חבל לתלות את עצמי.