סוליד סנייק
New member
אני חושב שלהרבה צופים פשוט אין מושג מהו כוחה של כריזמה. אמנדה כריזמתית מספיק כדי להקים דיקטטורה. היא מנהיגה טבעית, אז מה הפלא שהרבה לא מנסים להדיח אותה? חוץ מזה שהיא חכמה ואם הלן מודחת עכשיו והיא שולטת באליסה, אין לה אויבים. כולם יעדיפו להדיח אחרים על פניה, גם אם במקרה הגרוע ביותר אחד מהאחרים הוא מקריי. אם ההפקה באמת רוצה לסכל את המשחק שלה, היא צריכה לשלוף משהו מאוד מאוד מכוער, לפחות עד הפיינל 4. בוטו, כולם מתמודדים *חוץ* ממקרנדה. זהו Otev! אליסה זוכה בוטו, לעזאזל! קיוויתי שהלן תזכה ואז שניים מהשחקנים הפחות אהובים עליי בבית יעמדו להדחה.
כמעט כל מתמודד שיזכה בעונה (חוץ מאליסה, ספנסר, ג'ינה מארי ואולי גם אנדי במידה מסוימת - כי אין לו אינטרסים חוץ מהברית) יזכה בזכות, כי הם משחקים. הלן עושה הכול כדי להישאר, גם מקריי, ארין וברמה מסוימת גם אנדי. מה עם אמנדה? היא שחקנית מצוינת, אבל האישיות שלה... אני מתחיל לחשוב שאמריקה צודקת. לא צריך התערבויות הפקה כדי לשנות לחלוטין את העונה. היא משחקת ברמה של רוב ססטרנינו רוב הזמן, אבל כשהיא לא משחקת, היא פשוט לא בן אדם שאני אחבב. אני לא אתפלא אם היא חתמה לעצמה את המקום השמיני (סליחה, תשיעי - יחזור מודח, ומשימות זה לא בדיוק הקטע שלה), ו... או לפחות, היא הייתה חותמת לעצמה את המקום השמיני אילו היא לא הייתה שחקנית כל-כך טובה. אבל ברצינות, אני לא בטוח אם אני רוצה לעודד אותה יותר. היא כבר מתחילה לשרוף גשרים חשובים מדי. היא כבר מתחילה לפגוע לעצמה במשחק.