BB15E24

BB15E24

אני חושב שלהרבה צופים פשוט אין מושג מהו כוחה של כריזמה. אמנדה כריזמתית מספיק כדי להקים דיקטטורה. היא מנהיגה טבעית, אז מה הפלא שהרבה לא מנסים להדיח אותה? חוץ מזה שהיא חכמה ואם הלן מודחת עכשיו והיא שולטת באליסה, אין לה אויבים. כולם יעדיפו להדיח אחרים על פניה, גם אם במקרה הגרוע ביותר אחד מהאחרים הוא מקריי. אם ההפקה באמת רוצה לסכל את המשחק שלה, היא צריכה לשלוף משהו מאוד מאוד מכוער, לפחות עד הפיינל 4. בוטו, כולם מתמודדים *חוץ* ממקרנדה. זהו Otev! אליסה זוכה בוטו, לעזאזל! קיוויתי שהלן תזכה ואז שניים מהשחקנים הפחות אהובים עליי בבית יעמדו להדחה.

כמעט כל מתמודד שיזכה בעונה (חוץ מאליסה, ספנסר, ג'ינה מארי ואולי גם אנדי במידה מסוימת - כי אין לו אינטרסים חוץ מהברית) יזכה בזכות, כי הם משחקים. הלן עושה הכול כדי להישאר, גם מקריי, ארין וברמה מסוימת גם אנדי. מה עם אמנדה? היא שחקנית מצוינת, אבל האישיות שלה... אני מתחיל לחשוב שאמריקה צודקת. לא צריך התערבויות הפקה כדי לשנות לחלוטין את העונה. היא משחקת ברמה של רוב ססטרנינו רוב הזמן, אבל כשהיא לא משחקת, היא פשוט לא בן אדם שאני אחבב. אני לא אתפלא אם היא חתמה לעצמה את המקום השמיני (סליחה, תשיעי - יחזור מודח, ומשימות זה לא בדיוק הקטע שלה), ו... או לפחות, היא הייתה חותמת לעצמה את המקום השמיני אילו היא לא הייתה שחקנית כל-כך טובה. אבל ברצינות, אני לא בטוח אם אני רוצה לעודד אותה יותר. היא כבר מתחילה לשרוף גשרים חשובים מדי. היא כבר מתחילה לפגוע לעצמה במשחק.

אורישקי

New member

לא חתמה לעצמה שום מקום. אני די בטוח שהיא תגיע רחוק מאד אלא אם כן אולי הלן תחזור ותקבל HOH ואז תלך על אמנדה.

מה שכן אמריקה שונאת אותה ברמות

amitas5

New member

יש פה קצת אהבה עיוורת לאמנדה. לטעמי היא משחקת מזעזע ואגרסיבי מדי ברמה של ראסל.
יש לה רק שני דגים בסל (אנדי ומקריי) ובשבוע הבא ארין, אליסיה והמודח החוזר יהפכו עליה את הבית.
המשחק האובר אגרסיבי ובלי קבלות של נצחונות לא יעבוד ובטח שלא יקנה לה קולות בגמר.

אורישקי

New member

לא חושב ככה, אני דווקא חושב שאם היא תגיע לגמר היא תנצח. מעריכים שם את השליטה שלה בבית.

minishe1

New member

לא בטוח שהבית יתהפך על אמנדה. זה מאוד תלוי במודח החוזר ובזוכה ב HOH.

מעבר לעובדה שאם אנדי, מקריי או אמנדה עצמה יזכו ב HOH ואז ברור שהבית לא יתהפך עליה הרי שגם אם הלן לא תהיה המודחת החוזרת אני לא בטוח שיתאפשר מהפך. הלן היא למעשה המאחד שיכול לגרום לשינוי. ארין ואליסה לא מתות אחת על השניה ואני לא בטוח שבלי מישהי שתדע לגשר ביניהן הן יוכלו ללכת יד ביד והיחידה שאני רואה עושה את זה היא הלן. פרט לזה שכל הגורמים שנמצאים כרגע בבית ושלא שייכים לשלישיה של אמנדה שיחקו עד כה משחק נגרר ולא ממש יזמו וביצעו מהלכים (ארין אמנם ביצעה כמה מהלכים כ HOH אך מדובר במהלכים שניכפו עליה על ידי הבית ולא מהלכים שהיא עצמה יזמה). ללא גורם נוסף שיזום וימשוך אותם לבצע מהפך אני לא בטוח שהוא יקרה.

לגבי אמנדה אני מסכים שהיא קצת אוברייטד כאן בפורום. לגבי הרי שכל שבוע הדעה שלי עליה מתהפכת. יחד עם זאת אם תגיע לגמר גם אני כמו אורישקי חושב שיש לה סיכוי טוב לנצח. עושה רושם שעל אף האגרסיביות שלה המודחים מעריכים את המשחק שלה.

היא באמת מאיימת לפעמים על אנשים, לא רק בריבים אלא כחלק מהאסטרטגיה (הניסיונות שלה להשתלט על אליסה הם דוגמה מעולה). היא כמו שילוב של ראסל ורוב (שניהם).

יכול להיות שאם הלן חוזרת וישר זוכה ב-HOH אז אמנדה תודח בשבוע הבא, אבל ג'סי וקנדיס חסרות השפעה בבית (בוודאי קנדיס, שהצליחה איכשהו להפוך עליה אפילו את ג'סי וספנסר לפני שהודחה - היא זו שבאמת שיחקה מזעזע) והדבר היחיד שיופע מהחזרה של ג'אד יהיה בליינדסייד על ארין אחרי שג'אד יתפוס את מקומה בברית.

אורישקי

New member
E25

היה נחמד לראות את הפרק בלייב. ואני לא קורא ספוילרים כדי להיות במתח. איזו משימה דפוקה אבל חזקה
.

מקווה שהלן/ג'אד יחזרו. ושקווין אמנדה לא תודח.

minishe1

New member

חבל על הלן. בשבוע שעבר כתבתי שאם היא תמשיך במשחק הגרוע משבוע שעבר גם השבוע הרי שלא ממש יהיה לי אכפת שתודח. בתחילת השבוע עשה רושם שאכן היא ממשיכה לשחק רע כאשר למרות האש שנמשכה לכיוונה בשבוע שעבר עדיין לא חשבה לרגע שהיא עשויה להיות מטרה. בנוסף המשיכה להאמין בברית הדמיונית שלה עם אנדי ומקריי. בהמשך השבוע הלן סוף סוף התעשתה והתחילה לחזור לעצמה כאשר החלה להבין שאנדי בעצם לא נאמן לה ושהיא למעשה המטרה להדחה. הבעיה שזה היה מאוחר מדי ומה שהיא כבר יכלה לעשות היה מעט מדי. טוב, אולי היא תחזור דרך משימת ההחזרה (למרות שעל פי מה שראינו במהלך הפרק מהמשימה נראה לי שאלו יהיו ג'סי או ג'אד שיחזרו).

לגבי אמנדה אז מבחינתי היא כמו רכבת הרים, פעם למטה ופעם למעלה. השבוע היא היתה למטה כאשר כמעט וירתה לעצמה ברגל בויכוח הלגמרי מיותר עם ארין. גם ההודעה שלה לאליסה על כך שהם הולכים להדיח את הלן היתה לדעתי מיותרת. היא למעשה העירה את הלן. למזלה שוב בסופו של דבר הקלפים הסתדרו לטובתה אבל אם בשבוע הבא היא לא תצליח להחזיר את הרכבת למעלה הרי שהיא עשויה למצוא את עצמה בצרות.

הלן *עדיין* סומכת על מקריי? דרך אגב, היא מתנהגת עכשיו בדיוק כמו שאמנדה התנהגה בנקודה שהאוורד היה בבית והיא לחצה על כולם להעמיד אותו להדחה. במילים אחרות, היא לא טובה מאמנדה בשיט. אמנדה היא היחידה שמשחקת ממש טוב, אולי חוץ מארין. השאר, בעיקר מקריי ואנדי, טובים בלבצע את הפקודות שלה. נראה מה יקרה כשהיא באמת תהיה על הבלוק ובסכנת הדחה - האם היא תצליח להוכיח את עצמה גם בעמדת נחיתות, או שהיא תשמיד את עצמה ותעשה טרור כמו ג'רמי וצ'לסיה? קשה לי להאמין. אני חושב שספנסר יעדיף להיות לצידה ולא לצד אליסה. אם אליסה, ארין או ג'ינה מארי זוכות ב-HOH, אני חושב שספנסר יציל את אמנדה, במיוחד אם זה יהיה מול אנדי. יהיה הרבה יותר קשה בלי העכברוש המלכותי, אבל זה עדיף על פני מחיקת האימפריה ברגע.

ג'ינה מארי הצביעה נגד הלן, אבל האם זה אומר שהיא בצד אמנדה? סביר מאוד מאוד להניח שלא. בתלות בזהות המודח החוזר, יש סיכוי שאמנדה תהיה המודחת הבאה - ג'סי וקנדיס בוודאי לא יתנגדו לסלק אותה - ולכן חשוב שג'אד הוא שיחזור. זו הנקודה שבה המשחק שלה כבר לא בטוח, ואם היא תודח זה ללא ספק יהיה חלקית באשמתה, כי רק היא העבירה את ארין לצד השני. תיקון טעות, כולם רוצים לחגוג על הדם של אמנדה, יכול להיות שכבר מאוחר מדי. עכשיו באמת יש רק שלושה לצד אמנדה וארבעה (לא משנה מי יחזור) נגדה. בשבוע הבא כנראה אוכל להגיד שהייתה אימפריה. יהי זכרה ברוך. אמנדה היא המודחת הבאה.

למעלה