- עזרו לי לסדר את הראש

kinging123

New member
- עזרו לי לסדר את הראש

אוקיי, אז העניין הוא שאני לא עוקב עד כדי כך אחר החדשות והעדכונים של דוקטור הו ואין לי בעיה עם ספוילרים קטנים רק שאני לא אובססיבי על לדעת כל דבר חדש. ולכן אני קצת מבולבל לגבי זהות הדוקטור הבא:
בפרק האחרון של העונה השביעית כשהדוקטור אוסף את קלרה הם רואים שם דמות חשוכה כזאת, ואני לא זוכר את הציטוט המדויק אבל אני זוכר שמאט התעלם ממנו ובסוף הפרק אחרי הסוף היה מעין כזה קדימון עם התמונה של אותה הדמות החשוכה. היא נראית די זקנה ובזמנו חשבתי שזה הדוקטור הבא(ולא היה לי משהו נגד זה, זה עשוי להיות די נחמד) אבל בימים האחרונים אני שם לב שפיטר קפלדי(שזה שחקן שאני לא אוהב, אפילו בטורצ'ווד הוא היה קצת צולע לדעתי) הוא הדוקטור הבא. אבל הדמות החשוכה שלי מופיעה גם בטריילר!
אז מה נכון? האם הדמות החשוכה והזקנה היא קפלדי באיפור וזקן? או שקפלדי הוא הדוקטור אבל הדמות החשוכה היא משהו אחר? ואם כן אז מה?

תודה!
(אה, ואגב, ראיתי את המיני אפיסוד לילה הדוקטור והיא היתה די טובה אבל לא הבנתי איך זה מתחבר לסיפור הכללי - אנשים דיברו קצת בתגובות(גם ביוטיוב וגם פה) על הקשר בין Will it hurt? -yes. -good לג'ון הורט. מי זה John Hurt?)

Lhuna1

New member
(במקומך לא הייתי קוראת...)

1. ג'ון הארט הוא השחקן שראית בסוף הפרק האחרון בתור "הדוקטור" החשוך והזקן.
(שחקן קולנוע אגב מאוד ידוע ומוערך!)

2. האם הוא הדוקטור הבא? לא. כפי שכבר הבנת, פיטר קפאלדי יהיה הדוקטור הבא.

3. מיהו הדוקטור של ג'ון הארט? זה אמור להיות סוד שנגלה בספיישל ה-50.
לפי התיאוריות, הרמזים של מאט בסוף הפרק האחרון (מה שאמר לקלרה) והטריילרים - מדובר ב"גלגול" של הדוקטור שעשה דברים נוראים כלשהם, ולכן הוא העדיף לשכוח/להדחיק/להסתיר אותו, ולא להתייחס אליו כאל "הדוקטור".

Lhuna1

New member
ואחרי night of the doctor

אחרי הצפיה בזה אפשר גם להבין שהתיאוריות היותר ספציפיות על מעשי הדוקטור של הארט היו נכונות... הוא כנראה הדוקטור שסיים את מלחמת הזמן.

timetraveler900

New member
לא חושבת שיש קשר

אני חושבת שזה בא מהתיעוב שלו כלפי עצמו. הוא אכזב את עצמו ולא רואה בו כדוקטור יותר. אז הוא סוג של מכה את עצמו - להרגיש שבאמת הוא משתנה, דרך הכאב...

ודרך אגב, מאוד אהבתי את המיניסווד הזה, זה לקח צעד אחורה מכל הרעש והצלצולים והעלילות המסובכות ופשוט סיפר סיפור מאוד עצוב בפשטות מאוד יפה. סיפור שטומן בחובו המון.

kinging123

New member
כן, סביר להניח שאין

אבל זה מה שאנשים כתבו בתגובות ביוטיוב.

למה סימנת את התגובה שלך כספוילר אם אין בה שום פרט מפליל?

timetraveler900

New member
אההה.. כשבאתי לכתוב את ההודעה

חשבתי שאכניס פרטים כאלה... מסתבר שלא יצא

למעלה