kinging123
New member
![](http://timg.co.il/f/Emo58.gif)
![](http://timg.co.il/f/Emo68.gif)
אוקיי, אז העניין הוא שאני לא עוקב עד כדי כך אחר החדשות והעדכונים של דוקטור הו ואין לי בעיה עם ספוילרים קטנים רק שאני לא אובססיבי על לדעת כל דבר חדש. ולכן אני קצת מבולבל לגבי זהות הדוקטור הבא:
בפרק האחרון של העונה השביעית כשהדוקטור אוסף את קלרה הם רואים שם דמות חשוכה כזאת, ואני לא זוכר את הציטוט המדויק אבל אני זוכר שמאט התעלם ממנו ובסוף הפרק אחרי הסוף היה מעין כזה קדימון עם התמונה של אותה הדמות החשוכה. היא נראית די זקנה ובזמנו חשבתי שזה הדוקטור הבא(ולא היה לי משהו נגד זה, זה עשוי להיות די נחמד) אבל בימים האחרונים אני שם לב שפיטר קפלדי(שזה שחקן שאני לא אוהב, אפילו בטורצ'ווד הוא היה קצת צולע לדעתי) הוא הדוקטור הבא. אבל הדמות החשוכה שלי מופיעה גם בטריילר!
אז מה נכון? האם הדמות החשוכה והזקנה היא קפלדי באיפור וזקן? או שקפלדי הוא הדוקטור אבל הדמות החשוכה היא משהו אחר? ואם כן אז מה?
תודה!
(אה, ואגב, ראיתי את המיני אפיסוד לילה הדוקטור והיא היתה די טובה אבל לא הבנתי איך זה מתחבר לסיפור הכללי - אנשים דיברו קצת בתגובות(גם ביוטיוב וגם פה) על הקשר בין Will it hurt? -yes. -good לג'ון הורט. מי זה John Hurt?)