"Into the Wild" 4X13

"Into the Wild" 4X13

איך אף אחד לא פתח שרשור עדיין?!

מה אתם חושבים יקרה עם דיימון?

לי נראה שהוא איכשהו ימות ואז סיאלס יחזיר אותו לתחייה והוא יהיה אנושי... אבל אין לדעת

חוץ מזה אהבתי ממש את הקטע של קרוליין וקלאוס וסטפן ורבקה

כל אלה היו ממש טובים...

mikej007

New member
ספוילר עצבני לא בטוחה שאמיתי

קראתי בפייסבוק שדיימון אמור למות סילאס יעיר אותו והוא יהיה אנושי כמה פרקים ואז יבקש מאלנה לערפד אותו חזרה

יעלי1232

New member
היה בינוני.

אלנה מעצבנת, ילדודתית ומטומטמת. באמת. עוד פעם אחת עם ה - רבקה רצתה להרוג אותי- ואני באמת שוקלת להשמיד אותה. אקסטרמינייט . הם יעשו את זה יותר טוב

גם הקטע שלה עם דיימון נראה כל כך לא אמין. אני באמת לא מאמינה לה שהיא אוהבת אותו. היא פשוט נראית אנמית . והכל כזה לא ברור ויבשושי. שתהיה כבר אנושית או משהו . אה, בעצם אם דיימון ימות אז הסייר בונד ישבר. אז אולי זו גם אופציה.

רבקה הייתה מדהימה. גם כשהראתה פתאום רגשות, וכשאמרה לסטפן שהיא ואלנה לא שונות בכלל, ושאלנה אחראית למוות של שני אחים שלה. ובסוף כשהיא מצילה את אלנה. לדעתי לא הגיע לאלנה בכלל. ורבקה ממש התעלה על עצמה.

סוף סוף ראינו את טיילור וקרוליין. אהבתי איך שהיא דיברה אל קלאוס. אני מקווה שהיא לא התכוונה לזה לגמרי ושהיא כן הולכת לתקוע לו סכין בגב כי נמאס לי שהוא מרושע כבר. אני בעד שהחבר'ה יחזרו עם הריפוי והוא יברח למקום לא נודע (ושם יתחילו את סדרת האוריגינלס. שזה בעצם.. הוא, רבקה ואלייז'ה?! )

סה"כ פרק די בינוני. חוץ מרבקה שמאוד אהבתי, וגם קרוליין. הוא באמת היה משעמם.

MAAYANAH

New member
אהבתי את קרולאוס! -ספויילר

הפרק היה בינוני ומטה
אהבתי את הקטעים של קרולאוס מקווה שקרוליין תעזוב את הסדרה
ותעבור יחד עם קלאוס לניו אורלינס שאליינה תתפגר שקת'רין תחזור ותהיה עם סטפן ושדיימון יהיה דיימון שוב.
ואת בוני לא צריך בכלל להזכיר כי מי זוכר אותה בכלל....וגם את ג'רמי לצורך העניין. אה ורבקה ומאט יחדיו תחת השמש. חחחח

בקיצור הפרק מעפן...אליינה פשוט משעממת אותי היא לא דמות מעניינת.

silverMoon1

New member
אני מסכימה איתך על הכל חוץ מ...

שקת'רין תהיה עם סטפן?!

הם כל כך.. שונים...

Karina85

New member
אהבתי!!!

היה פרק ממש מעניין לדעתי, לא שיעמם לי בכלל!
אהבתי הכל בפרק הזה!
בדרך כלל כשהם עושים טיולים הפרקים מעניינים :)

silverMoon1

New member
אליינה. סתמי. פשוט סתמי כבר!!

אני מקווה שסיילס יתן לאליינה בעיטה מסובבת ישר לפנים!!

היא כועסת על רבקה בגלל שהיא ניסתה להרוג אותה.
היא כועסת על סטפן בגלל שהוא הזמין את רבקה.
היא כועסת על זה שהוא שכב איתה.

תגידי לי את רצינית??
כשרבקה מנסה להרוג אותך, כל העולם אמור לרחם עלייך ולנשק את כפות רגליך?

דיימון ניסה להרוג את ג'רמי יותר מפעם אחת, ואת סלחת לו. ושכבת איתו. והתאהבת בו.
רבקה ניסתה להרוג אותך בשביל לעזור למשפחה שלה. (בעצם אני לא זוכרת למה היא ניסתה להרוג אותה, אבל אני זוכרת שהיא אמרה שזה בשביל לעזור למשפחה שלה).
את שברת לסטפן את הלב, ועכשיו הוא מנסה לעבור הלאה. ומה את ודיימון אומרים מאחורי הגב שלו? אתם אומרים שהוא הביא אותה סתם בשביל
לגרום לכם להאמין שהוא ממשיך הלאה. תפסיקי לכעוס על סטפן כבר! אפילו אמרת לו בפרק הקודם שהוא מנסה להעניש אותך!

דיימון מבין שהם לא יכולים להיות ביחד... אם היא תהפוך לאנושית, רק אז הוא ידע אם היא אוהבת אותו באמת.
אבל, אם היא באמת תהפוך לאנושית, היא תזדקן ותמות אחרי כמה שנים. היא רוצה שהוא יהיה אנושי והוא לא מסכים..
כמו שדיימון אמר לקראת סוף הפרק: "זה לא אני... זה סטפן".

silverMoon1

New member
אני מעתיקה לפה ציטוט מיוטיוב:

את הציטוט הזה כתבה bleachfan178
היא פשוט מתארת באופן מושלם את הרגשות שלי, אז אני מעתיקה את זה לפה:

What Upsets me THE most is that Damon in the sneak peek 4x13 Damon says Stefan is using Rebekah to get into Elena's Skin and and Since Damon told Elena this she Agreed because she is sired. Typical, Judge mental , Hypocrite , Damon =_=. I'm Done with fucking Stelena.Stebekah, Steroline, Steferine all the way <3 I don't care what Girl Stefan falls in love with . I just hope it isn't Elena. He deserves to be happy not pining over a girl who fucked his brother a day he broke up with her. Stebeka

silverMoon1

New member
סטבקה

אם עוד בן אדם בעולם יחבר שמות של שני אנשים ביחד, אני ימות.
זה לא חמוד, זה מעצבן.

shaharEB

New member
חחחחח זה פשוט מקצר את השם ומכניס אותו

בכותרת של התגובה וזהו

הבנתי את השם חח זה סטפן וקת'רין

TheSnowQueen

New member
אין אני פשוט לא יכולה להפסיק לראות

את הקטע שקלאוס מציל את קרוליין.
הם כל כך חמודים יחד! וזה כזה סיפור בעייתי...:-\
אבל אין.. הקטע הזה שהיא אומרת לו שאפשר להציל אותו, והוא נושף כאילו היא בול מצאה את הנקודה ללחוץ עליה.. והוא שיחק ממש יפה! שניהם

ואלנה ודיימון

פשוט כיף לראות אותם יחד. אני שמחה שהעונה אנו זוכים לקצת נחת בגזרה הזו...

TheSnowQueen

New member
כן זה הרג אותי!

זה כזה שובה לראות אותו ככה..
ואיך שהיא פגעה בו אז הוא נשך אותה, ואיך שהיא מודה שהיא היתה רוצה שזה יהיה אחרת..
אני מתה על איך שהוא ליטף לה את השיער! כזו מחווה של אהבה מצידו..

shaharEB

New member
היא רוצה שזה יהיה אחרת...אבל למרות

שאני ממש ממש רוצה שיהיה ביניהם משהו..איך זה הולך לקרות בדיוק
?

למעלה