MNF

PACK PACK

New member
ספוילר mnf

אני ממש מבואס מהפציעה של רודג׳רס ואני חייב להגיד שהתגובה שלך מגעילה אותי!
תגובה אופיינית ללוזר ששמח על פציעה של היריב במקום לאתגר את עצמו ולנסות ולקוות לנצח את היריב בשיא כוחו, כך ורק כך הנצחון מתוק באמת.
אני יכול להבטיח לך שאני לא שמחתי כשקאטלר נפצע או כשקלווין גונסון לא שיחק מולנו.
ובגמר ב-2010 כשקאטלר הושפל בתקשורת על עצם זה שהוא נפצע ולא עלה לשחק, מאד ריחמתי עליו.
לטעמי אתה לא אוהד של המשחק, אלא כמו אחרון אוהדי הכדורגל בארץ.
אני די מבואס כי באמת האמנתי שזו קבוצה לאליפות. אבל לא ציפיתי לתגובה כל כך לוזרית וילדותית בפורום הזה.
לצערי אני לא יכול להתנחם בזרועות קבוצה אחרת כמוך...

underdog36

New member
MNF

אני מסכים לגמרי עם כל מילה שלך לגבי התגובה של אביתר ואין לי מה להוסיף מעבר לזה!
בכל אופן, איזה זין עם הפציעה של רודג'רס!

עכשיו הבית עם 3 קבוצות במאזן 5-3, ויחד עם הפציעה של רודג'רס שייעדר בטח 3 שבועות והתפקוד העלוב של סנקה who וואלאס אנחנו במצב די קשה.
נקווה שמשחק הריצה המשודרג פלוס פלוס של הקבוצה השנה ישאיר אותנו בתמונה. אני בד"כ לא מסתכל על הסטטיסטיקות הקבוצתיות של גרין ביי, אבל מסתבר שאנחנו במקום השני בליגה ביארדים בריצה!
הלו"ז לשבועות הקרובים אמור להיות יחסית לטובתנו, כי חוץ מפילי בשבוע הבא, שבטח יהיה משחק קשה, אח"כ מתארחים אצל הג'איינטס שרחוקים מלהרשים השנה, ואחריהם מארחים את מיניסוטה שסופר רחוקים מלהרשים... אני מקווה שרודג'רס יחזור עד המשחק בדטרויט.
בקיצור, נקווה לטוב, כרגיל...

pavelger

New member
MNF לא מבין מה אתם רוצים ממנו

הוא סך הכל הביע את השמחה שלו על הניצחון הוא אפילו לא הזכיר את רודג'רס.
מה בדיוק הוא היה אמור לעשות להיות עצוב? אני בטוח שאחרי שקאטלר נפצע במחצית גמר ה-NFC ועליתם לסופרבול הייתם ממש מאוכזבים.

בקיצור אני מבין את האכזבה שאתם מרגישים מהפציעה, בתור אוהד שיקגו זה קרה לנו יותר מדי פעמים אבל זה לא סיבה להוציא עצבים על אחרים, אולי במקום זה עדיף שתסתכלו על הקבוצה שלכם, איך יכול להיות שהם לא דאגו למחליף אפילו בינוני לרודג'רס, כי בסופו של דבר אחרי שהוא נפצע שתי הקבוצות היו במצב שווה בלי הק"ב ובלי שחקן ההגנה הכי טוב שלהם (מת'יוס ובריגס).

underdog36

New member
NMF

כנראה שלא קראת את התגובה שלי אם אתה אומר ש"עדיף שנתסכל על עצמנו", כי זה בדיוק מה שכתבתי עליו, וספציפית בנושא הק"ב המחליף.
בכל אופן, בהתחשב שזו פציעה שכנראה תשבית אותו ל-3 שבועות בערך אני לא חושב שיביאו ק"ב מחליף. פשוט ישחקו הרבה על הקרקע ויקוו לטוב. ובטח לא יביאו את פלין כפי שמישהו הציע כאן, מהסיבה המקורית בגללה שחררו אותו -
כסף
.

omrili77

New member
גם לי לא ברור איך הגעתם למסקנה הביזרית הזו

לי, לפחות, נראה די ברור שהוא שמח על הניצחון במשחק כשהוא ציפה להפסד ותו לו (כאילו, רבאכ, יהושע מק׳ליצן)

eran113

New member
MNF

נכון, הפציעה של רוג'רס ביאסה את אוהבי המשחק (לפחות את רובם). בתור אחד שבא לראות את המשחק התאכזבתי מאוד שהוא נפצע.
אני לא אוהד של אף אחת מהקבוצות והאמת היא שלא ממש מחבב אף אחת מהן. בנוסף לכף, גם שיחקתי נגד רוג'רס בפנטזי השבוע (נגדך) ובכל זאת לא אהבתי את הפציעה.

עם זאת, באמת אביתר לא אמר שום דבר שקשור לפציעה ומהצד זה נראה שהוא רשם הודעת שמחה לגיטמית מצידו. אין לא הכרות אישית איתו או עם אוהדי הפאקרס שרושמים פה ואולי אתם יודעים משהו שאנשים מהצד לא יודעים.

ברמה המקצועית, אני חולק עליך בנוגע לסיכוי של הפאקרס לזכות השנה בסופרבול. גם בלי הפציעה, עד כה העונה גרין ביי לא הציגו יכולת מרשימה. אני חושב שכרגע ב NFC יש מספר קבוצות טובות יותר (סיאטל, NO). רוג'רס באמת הציגה לרוב יכולת גבוהה מאוד אבל שאני בוחן את כל הקבוצה עדיין היה חסר משהו.
יכול להיות מאוד שככל שהעונה תתקדם הייתם גם משתפרים ומשתווים ברמה לקבוצות החזקות יותר, אבל את זה אנחנו לא יודעים כרגע.

המשחקים הבאים של הפאקרס לא נגד אריות הליגה אבל בהחלט יכולים להוות מכשול. מעניין לראות האם Flynn יחזור או אם יביאו מישהו אחר שיכול לעזור לקבוצה לשמור על הסיכוי לפלייאוף עד שרוג'רס יחזור.

PACK PACK

New member
תגובה

אם אביתר יכתוב שלא התכוון לפציעה של רודג׳רס, אני אתנצל ואפילו ארגיש מפגר. אבל נראה לי שהבנתי אותו נכון.
לגבי הפאקרס- אני מניח שזה ההבדל בין מי שראה את כל המשחקים ויודע ועוקב אחרי כל מהלך וניתוח שלו, לבין מי שרואה כמה משחקים ולא מקדיש את מירב המשאבים למעקב אחרי אותה קבוצה. כמו שאני לא אדע טוב ממך מה הולך עם הג׳איינטס.
כתבתי כבר פה למה אני חושב שהפאקרס כל כך טובים השנה.
חוץ מזה, מי כן מרשים אותך באנ אף סי? אותי אף אחת.

eran113

New member
תגובה לתגובה

מסכים איתך בנוגע לכך שמי שעוקב אחר הקבוצה יודע יותר טוב למה היא מסוגלת וליכולות שלה. אבל צריך לקחת בחשבון את כל הנושא של המוערבות הרגשית שיש לנו בתור אוהדים.
מי מרשים אותי ב NFC. אני חושב שסיאטל יכולה להיות גורם מאוד משמעותי. נכון שהיכולת ההתקפית שלהם לא בשמיים ויש מה להשתפר. אבל צריך לזכור שבמידה ויהיה להם יתרון בתיות, זה יתרון מאוד משמעותי (ווילסון עדיין לא הפסיד משחק בית). בנוסף אליהם אפשר להוסיף את ה 49ers שמראים שיפור ביכולת בשבועות האחרונים ובמידה והפצועים/שחקנים בשיקום יחזרו הם בהחלט יכולים להגיע שוב לסופר בול.

לא שמתי לב אם אתה מתכוון להגיע למפגש של הפורום אבל באותו שבוע הג'איננטס משחקים נגד הפאקרס אז אתה מוזמן להגיע ולהנות מקבוצתך רומסת את שלי (מקווה שהמנחוס יעזור...
)

PACK PACK

New member
המשך

המעורבות הרגשית שלי לא עשתה אותי אופטימי כמו השנה ב-2011 כשדרסנו את הליגה.
משחק ריצה דומיננטי כל כך לא היה מאז ימי אהמן גרין העליזים לפני 10 שנים.
גם ההגנה טובה מספיק ברגע שיחזרו סוללת הפצועים.
לגבי סיאטל - כמעט הפסידו לקלמנטס!!!! מול הראמס ושבוע לאחר מכן היו צריכים להפסיד לבאקס!!! בבית. מאז שבוע 2 כשהם דרסו את SF עבר הרבה זמן. הם מאד לא מרשימים לאחרונה.
SF ברצף נצחונות מול קבוצות תחתית. מול הקבוצות הטובות הם הפסידו (בהרבה מאוד). גם לא מרשים. קו ההתקפה שלהם פחות טוב השנה וכך גם ההגנה.
ניו אורלינס הפסידו לג'טס!!!! הם משחקים לא טוב בחוץ. גם לא מרשימים.
לגבי ההצעה שלך, אני תוהה אם היית מציע אותה אם רודג'רס היה משחק...

וברצינות - עוד לא החלטתי. יש לי 2 ילדים קטנים שקמים מוקדם בבוקר + עבודה. אבל אני בהחלט שוקל.

Chi Town

New member
אמממ.. סלחו לי שאני ככה מתפרץ אבל

מה לא בסדר בתגובה של אביתר? גם אני שמחתי עד לתקרה לראות את הדובים מנצחים השבוע, אני לא מבין איך זה מתקשר לפציעה של רודג'רס? אני יכול לומר לכם כאוהד שיקגו שאני האחרון שישמח בפציעה של שחקן בכל ענף שבו אני צופה. ואני מתמיד אעדיף לראות את היריבים שלי מפסידים במגרש. אבל ראבק הקבוצה שלו ניצחה את הפאקרס עם פאקינג ג'וש מק'קאון (מתי בפעם האחרונה זה קרה?) מה אתם רוצים שהוא יכנס לדיכאון? ואני מתאר לעצמי שאם הוא בעניינים הוא גם קיבל הקנטות מהאוהדים הקלאסים בויסקונסין במהלך השבוע על ההשפלות שהקבוצה שלו הולכת לספוג במשחק הזה שבטח לא הוסיפו, ואתם יודעים טוב מאד כמה הם הרימו את האף ...

בקיצור, אביתר מותק. מותר לך לשמוח ...

ורק בריאות לרודג'רס באמת, הוא יותר מידי חשוב למשחק.

וואו!
PACK ו- UNDER (קשה לי לפנות אליכם לא בשמותיכם, ולא מבין למה 36 לא מופיע ב roster..
)
בכל מקרה,
לא רק שלא כתבתי את ההודעה ביחס לרודג'רס - למעשה לא היה לי מושג לגבי רודג'רס...
אני התמוטטתי הרוג בלילה שלפני ובבוקר חצי מת דידתי תוך כדי ארגון של הילדים להציץ ולראות את גודל הצינור שחטפנו - & BEHOLD ...!!!!
בתערובת של שמחה על הנצחון, בושה על שלא נשארתי ער כדי לצפות בו ושל צעקות "אבא,הוא משפריץ עלי" מחדר אמבטיה - הזדרזתי להוכיח לעולם כי גבנ"צ זה משהו שדובים אוכלים - ואצתי לעמל יומי..
צר לי קצת שלא עלה בידי ליצור את הרושם אצלכם שאני לחלוטין לא הטיפוס שיהיה מסוגל לשמוח על פציעה של שחקן.
[ברצינות.אפילו לא ריוורס,גייטס או נדמקונג סו]
יתרה מזאת,
יש תחושת הישג מאד מוגבלת בנצחון על יריב בהרכב חסר.
בכל מקרה,עזבו אתכם,
כאב קצת יכול לטשטש את השיפוט - ואין ספק שכאבתם באותו הבוקר.
הכל בסדר,חזל"ש. (למפגש הפורום,בכל מקרה,תצטרכו להגיע בתחפושת של דובי..
)

PACK PACK

New member
התנצלותי הכנה...

אני בדיוק אוכל את כובע הגבינה שלי.
מצטער אם פגעתי.
בדרכי לסדנת anger management.

underdog36

New member
גם אני מתנצל מאוד!

לא הבנתי נכון את ההודעה שלך ואני מתנצל מקרב ליבי, ותוך כדי זה שמח לדעת ששמחת רק מניצחון הקבוצה שלך. מצטער ששפטתי אותך מהר מדי.

בכל מקרה, אני מקווה שעד המפגש הבא (במחזור האחרון) שתי הקבוצות יהיו בהרכב מלא ואז נקרע אתכם (למרות שהמשחק בשיקגו)!!!
שוקל עדיין אם אני בא למפגש הפורום, אבל אם כן אני אביא לך גבינה צהובה

underdog36

New member
אה, ולגבי 36

אני לא ברוסטר כמעט 3 שנים, אבל הכינוי עדיין נשאר (ויש גם כובע ומדים למזכרת...).
אני עדיין שוקל אם לבוא עם החולצה הזו או עם חולצה של גרין ביי למפגש.

למעלה