"Previously On" לפרק של מחר שדלף, ודיון לקוראי הספר

tomashi1

New member
"Previously On" לפרק של מחר שדלף, ודיון לקוראי הספר

Previously On של הפרק האחרון דלף לרשת ומצורף בהמשך.
כמה נקודות שמעניין להתעכב עליהן לקראת השידור.
1. קודם כל, מזכירים לצופי הסדרה למה אריה שונאת את מרין טראנט- ודי ברור מה הולך לקרות בהמשך הפרק...
2. העובדה שמזכירים שוב את סאנסה והנר על החלון, למרות שהמחלצת שלה מתה. זה בשילוב עם הפרומו- האם זה סימן לכך שמחר בריאן תציל אותה?
3. גבירותיי ורבותיי! שובו של בנז'ן סטארק!, ופה הדיון האמיתי! אני באמת מאמין, שלמרות שבסדרה הם בנו את הסצנה מעט אחרת, אנחנו חוזים בהתגשמות של תיאוריית קוראים מרכזית ולפיה הדוד סטארק היקר הוא לא אחר מאשר cold hands! ובפרק הזה נגלה את זה, ביחד עם סוג של קליף הנגר לקראת העונה הבאה והסיפור של בראן שאולי קצת נשכח משאר הקוראים.
אפשרות אחרת, קלושה יותר לדעתי, היא שנגלה שבנז'ן הוא מלך הלילה או משהו כזה- פחות אפשרי בעיקר משום שאנחנו יודעים שהאחרים מקימים מתים לתחייה אבל הופכים רק תינוקות חיים לאחרים בפני עצמם. אולי נגלה משהו חדש.

בקיצור, אני צופה פה אישור תיאוריה+ספויילר נוסף לקוראי הספרים.

מחכה למחר!

והקישור:

https://www.youtube.com/watch?v=1btOBSM9mrk&feature=youtu.be

tomashi1

New member
אני מניח שהרגע עלבת בי בכינוי שאני לא מכיר...

איך נפלו גיבורים...
אני מניח שלספר לך שלפני שנתיים וקצת הציעו לי לנהל את הפורום הזה לא יעשה רושם על זאב חורף שכמוך

בכל מקרה, תודה (גם על ההתנשאות, זה נחמד לחוות את זה מדי פעם מהצד השני).

שלך,
אביר החורף (שבאמת נמצא פה קצת פחות כשאין ספרים חדשים או עונה חדשה)

אין לי תיאוריה חלופית טובה.

בסופו של דבר, ד&ד יודעים את ההמשך המתוכנן של הספרים, וגם אם קר-ידיים (שהושמט מהסדרה) הוא לא בנז'ן, בנז'ן עדיין יכול להיות חי, בין אם הוא מלך החורף ובין אם לאו. אז עם כל הכבוד לי, גם שריצה כאן במהלך החורף לא נתנה לי יותר תובנות מאשר לך.

סתם תיאוריה שהמצאתי על המקום: בנז'ן חוזר לטירת שחור מייד אחרי ההתנקשות בג'ון, ונבחר להיות הלורד-המפקד ה-999.

נ.ב.
בספר השני, קייטלין כינתה את אבירי רנלי בגשר-מר "אבירים של קיץ, שלא ראו עדיין מלחמה אמיתית". מה שכן, אני יותר מאשמח לראות אותך פעיל פה גם בין עונה לעונה. אני בטוח שיש לך הרבה לתרום כאן, וכמובן גם לקבל.

Stark Bannermen

New member
או שזה הטרולינג הנוראי ביותר

מאז שבע מאות הרפרנסים לליידי סטונהארט (כולל סצנת הסיום של העונה הרביעית עם השוט של הנהר) או שזה וואחד ספויילר.

למעלה