ליסה - אם אני אשמע עוד וידוי.. עזבו וידוי, את הקול של ליסה - אני אירה בעצמי. לא מסוגל לשמוע אותה - גם כשהיא לא מתכיינת בכוונה, היא נשמעת מתבכיינת וצדקנית מהסוג הגרוע ביותר. ליל מעונה 7 עדיפה עליה!!111 אני מרגיש כאילו בכל פרק בארבעת הפרקים האחרונים, ליסה קיבלה זמן מסך יותר מכל האחרים ואולי אפילו 50% מהוידויים. אני ממש ממש ממש חושש לניצחון שלה.
דניס - היא המלכה של העונה מבחינתי, ועצוב על כך שהיא מתחילה לקבל עריכת "טווילה" אפילו שאסטרטגית היא SMASHING את האסטרטגיות של כל האחרים. זה התחיל בסוף הפרק הקודם, והמשיך עכשיו. אפשר לצייר גרף של עריכה חיובית לליסה עולה, ועריכה חיובית לדניס, שהייתה בתחילת העונה, יורדת. אני ממש ממש ממש ממש מקווה שאני אתבדה והיא תיקח את העונה הזו, ולא תהיה לי עוד אכזבת הולי. כיוון שמאז עונה 21 לא הייתה לי פייבוריטית כמוה (גם בעונה 23 היו לי פייבוריטים, אבל שם זה היה אנשי שבט שלם - סבאי).
מייקל - אם לא דניס, אז אשמח לניצחון של מייקל שנראה בפרקים האחרונים כאילו יחסי האנוש שלו משתפרים.
מלקולם - אני מאוד אוהב אותו!! משחק פיקס כמו דניס. נראה כאילו יש לו קשר טוב עם שאר החמישיה שנותרה במשחק. אם לא דניס, אז מלקולם גם בא לי טוב בתור מנצח.
פנר - בפרק הזה ראו כמה הטעות שלו מהפרק הקודם להתנהגות "דולי" פגעה בו. זה עלה לו בהדחה כואבת. חיבבתי אותו! אבל אף פעם לא רציתי שינצח בעונה הזו, אז טוב שהוא עף.
אבי מריה - . בפרק הקודם ממש חיבבתי אותה, אפילו שהיא השטן בהתגלמותו. בפרק הזה חזרתי לשנוא אותה- בגלל דניס.
"קרטר" - .
דירוג:
1. דניס
2. מייקל
3. מלקולם
----
4. "קרטר"
5. אבי-מריה
6. ליסה