S25E11

אורישקי

New member
S25E11

סבבה.
פנר מותק אבל תכלס די הביא את זה על עצמו בפרק הקודם.
אבי שיחקה אחלה הפרק והיא הרסה אותי עם הלשון לדניס
היא חולה.
מפחידה אותי קצת העריכה שדניס מתחילה לקבל, ואם היא תפסיד מול ליסה זה יהיה גזל.
ליסה מעצבנת ברמות קשות.

מקווה לניצחון של מלקולם/דניס ואם לא אז סקופין.

Uri04

New member
אתה מאחל לניצחון של

סקופין? באמת? למה? הבן אדם מקבל עריכה של אידיוט מושלם. והוא גם טיפוס דיי משעמם, ונראה לי שגם קצת אנטיפת. כשאני נזכר בזה עכשיו, הדבר הכי טוב שקרה לו ב"הישרדות" היה כשהוא התעלף לתוך המדורה.

אורישקי

New member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני לא אהבתי אותו באוסטרליה אני מחבב אותו העונה.
בכל אופן הוא הרבה פחות טוב מדניס ומלקולם.

willo

New member

האמת התגובות של אבי היו מצחיקות אבל הפרק עצמו היה משעמם. משום מה אני עכשיו בעד קרטר שיזכה בחסינות בחמישיה ויכניס קצת עניין כי זה נראה כמו נצחון קל של דניס/מלקולם (שכבר אמרתי בהתחלה שמזכירים לי את טינה וקולבי של עונה 2) והייתי רוצה שהם יתאמצו קצת..

Jason2

New member
אתם לא חושבים

שדניס היא הגרסה הנשית של ברודי מהומלנד?

חבל לי על פנר, אני חושב שהיה עדיף לליסה ללכת איתו ועם אבי.
מלקולם/דניס באמת במצב טוב מדיי.

ליסה מצחיקה. היא אשכרה סיפרה לפנר הכל, ויצאה מזה יפה

אני חושב גם שפנר יצא הרבה פחות כועס מאשר אם היתה מעיפה אותו בבליינדסייד, שזה חכם.

ליסה לג'ף: It's too personal.
ממש אהבתי
סוףסוף ג'ף לא הצליח לסחוט מידע רגיש ממישהו!!!

אבי: "יש לי איידול.." מלקולם: "אה באמת?... מגניב"

ליסה - אם אני אשמע עוד וידוי.. עזבו וידוי, את הקול של ליסה - אני אירה בעצמי. לא מסוגל לשמוע אותה - גם כשהיא לא מתכיינת בכוונה, היא נשמעת מתבכיינת וצדקנית מהסוג הגרוע ביותר. ליל מעונה 7 עדיפה עליה!!111 אני מרגיש כאילו בכל פרק בארבעת הפרקים האחרונים, ליסה קיבלה זמן מסך יותר מכל האחרים ואולי אפילו 50% מהוידויים. אני ממש ממש ממש חושש לניצחון שלה.

דניס - היא המלכה של העונה מבחינתי, ועצוב על כך שהיא מתחילה לקבל עריכת "טווילה" אפילו שאסטרטגית היא SMASHING את האסטרטגיות של כל האחרים. זה התחיל בסוף הפרק הקודם, והמשיך עכשיו. אפשר לצייר גרף של עריכה חיובית לליסה עולה, ועריכה חיובית לדניס, שהייתה בתחילת העונה, יורדת. אני ממש ממש ממש ממש מקווה שאני אתבדה והיא תיקח את העונה הזו, ולא תהיה לי עוד אכזבת הולי. כיוון שמאז עונה 21 לא הייתה לי פייבוריטית כמוה (גם בעונה 23 היו לי פייבוריטים, אבל שם זה היה אנשי שבט שלם - סבאי).

מייקל - אם לא דניס, אז אשמח לניצחון של מייקל שנראה בפרקים האחרונים כאילו יחסי האנוש שלו משתפרים.

מלקולם - אני מאוד אוהב אותו!! משחק פיקס כמו דניס. נראה כאילו יש לו קשר טוב עם שאר החמישיה שנותרה במשחק. אם לא דניס, אז מלקולם גם בא לי טוב בתור מנצח.

פנר - בפרק הזה ראו כמה הטעות שלו מהפרק הקודם להתנהגות "דולי" פגעה בו. זה עלה לו בהדחה כואבת. חיבבתי אותו! אבל אף פעם לא רציתי שינצח בעונה הזו, אז טוב שהוא עף.

אבי מריה - . בפרק הקודם ממש חיבבתי אותה, אפילו שהיא השטן בהתגלמותו. בפרק הזה חזרתי לשנוא אותה- בגלל דניס.

"קרטר" - .

דירוג:
1. דניס
2. מייקל
3. מלקולם
----
4. "קרטר"
5. אבי-מריה
6. ליסה

Oukami Kun

New member

מלקולם ודניס הם -ה-הצלחה של העונה הזאת. אני צנצנת אם הם לא חוזרים בעונה כלשהי בעתיד כשכל אחד מהם מוביל שבט אחר, סטייל בובי-ג'ון וסטפני מפאלאו, שחזרו לגווטאמאלה (שהיא אחת העונות האהובות עלי, גילוי נאות).

מעבר לזה, קרטר יכול להיות מוכרז כ'קלי' הזכר הראשון?

למעלה