S25E12

אורישקי

New member

ליסה
נהייתה ממש מציקה.

מלקולם מלך
פשוט מלך ויש לי הרגשה שהיה נשאר גם בלי החסינות ובלי שימוש באליל.

דניס
הייתי בטוח שהיא עפה לפי משהו שראיתי שרשמה בפייסבוק (No Regrets) ושמח שטעיתי.

טוב שקרטר היה זה שעף, הוא הכי מיותר מכולם.

Oukami Kun

New member

או סנאפ! זה הפתיע אותי.

אני מאד נהנה מהעונה הזאת. אין לי פייבוריט מאז שהדיחו את פיט, אבל כולם מעולים. לא יפריע לי זכיה של אף אחד מהם, ואני אפילו אשמח אם ייתנו לאבי את הניצחון, למרות שלא סביר.
ליסה מקבלת טונות של עריכה חיובית, זה גורם לי לחשוב שהיא תנצח. לא שאני אתאכזב אבל מבחינת משחק מלקולם ודניס היו מדהימים. זה שהשבט שלהם הפסיד כל תחרות והם עדיין שם זה סופר מרשים. ואגב, חוסל כל השבט האדום.
סקופין לא מעצבן אותי בכלל, הוא מעין אתנחתא קומית. אני מקווה, לטובת המשחק, שהוא יודח בהדחה הקרובה ואז יהיה פיינל פור משוגע. במיוחד אם אבי תיקח חסינות.
רק שלא ייגמר משעמם!

Uri04

New member
LOL

קרטר קיבל זמן מסך בערך בפעם הראשונה מאז.. לפני המיזוג? ברגע שהוא פתח את הפה הקטנטון שלו היה ברור שאם נתנו לו קונפשונל הוא מודח. חח איזה פורסט גאמפ הזוי הוא. אתגעגע אליו ואל הפרצופים המכוערים שהוא עושה והעורכים ה"חביבים" טורחים להכניס כל אחד ואחד מהם

חוצמזה, מלקולם צריך לזכות. זה יהיה צעד גאוני מבחינת ליסה להדיח אותו, אני רק לא אהיה מסוגל לראות אותה בוכה אחר כך. המורמונים האלה מצליחים להוציא אותי משלוותי עם הגישה הפוריטנית הזאת! תפסיקו להתפלל כל פעם לאלוהים. אלוהים לא קיים, וגם אם הוא קיים, הוא לא שם זין על זה שאתם מתמודדים בתכנית ריאליטי ומבקשים ממנו שיעזור לכם לזכות במיליון דולר. זה אגוצנטרי ולא אמור להעסיק אותו כשכמה קילומטרים מכם בטח מתים כמה ילידים ממחלות או מרעב! עכשיו כשאני חושב על זה, ניצחון של ליסה או סקופין יהיה אחד הניצחונות האיומים שיהרסו עונה טובה.
פרשתי לאכול קרמבו

למעלה