S25X2

אורישקי

New member

טוב בואו נסכם לפי השבטים ככה יהיה יותר קל:

האדומים:
לא שבט מעניין חוץ מהקטע עם פנר שמסתמן כמודח ראשון מהשבט שלו אלא אם כן הוא ישתמש נכון באליל, הוא קורע אבל לא אוהב את איך שהוא משחק. ג'ף מתגלה כשחקן לא רע אבל משהו בו לא זורם לי.

הצהובים:
מה נסגר עם אבי מאריה המטומטמת הזו? מאיפה זה בא אני מחבב את אר סי ואני מקווה שהיא לא תדפק בגלל האהבלה הזו.
סקופין... נחמד.
פיט הזה לא מורגש.
ליסה עוד תהיה הולי/דון הבאה, אני מחבב אותה דווקא.
וארטיס בכלל מיותר

הכחולים:
מלקולם קצת איכזב בפרק הזה הוא היה צריך לדעת ששואומנס כזה ברור לא עוזר במיוחד בשבט של 5, מזלו שרוקסי לא עשתה רושם טוב גם כן ודניס סומכת עליו. אנג'י בכלל הוכיחה שהרושם הראשוני עלייה היה די צודק.
דניס שחקנית מעולה ואני בעדה, את ראסל אני לא סובל למרות שהוא לפחות מנסה לעשות משהו וחבל על רוקסי, היא קורעת

ורק לי הפריעה ההתנהגות של ג'ף במועצה?

Nameless One

New member

הגשם בפרק הזכיר לי את רצף "הפרקים הגשומים" בסמואה, ועושה רושם שהוא גם השפיע על חלק מהמתמודדים-
בשבט הצהוב אבי מריה מתגלה כסכיזופרנית גמורה, יש לי הרגשה שRC קצת מתחרטת על הברית המהירה שהיא כרתה איתה, לא זכור לי מצב שמישהו נכנס לכזאת פרנויה בשלב כל כך מוקדם במשחק, בזמן שהוא במצב כל כך טוב בשבט.
גם על ליסה המזג אוויר השפיע כך שהיא שממשיכה את המסורת של הולי ודון ועסוקה בלהרחיק את עצמה משאר השבט תוך כדי שהיא מסמנת את עצמה כמטרה ענקית.
בינתיים "בשבט של פנר" העורכים עדיין לא נותנים לאף אחד שם עריכה, חוץ מג'ף, אני לא חושב שאפילו שמעתי את קארטר מדבר מאז שהעונה התחילה, אבל היי, לפחות פנר מוצא את האיידול תוך כדי שהוא לא מעורר "שום חשד" ("הוו כן העדשות!, הן נפלו*) אבל נו, אם הוא כבר יודע שהוא המועמד הוודאי לעוף מהשבט הזה, כבר עדיף לו למצוא את האיידול ולפחות לקוות לשרוד עד הערבוב המחודש של השבטים.

במועצה ג'ף מתחרפן כשאנג'י עונה לו "cookies" ולא יורד ממנה, כמובן שאם מתמודד (ממין זכר) כמו פביו היה עונה לו עם אותה תשובה הוא היה פשוט צוחק ועובר הלאה, לא במקרה של אנג'י, למרות שאני מוכרח להודות זה היה דיי משעשע לראות את רוקסי נכנסת בה, "שלום" גם לך רוקסי!

Oukami Kun

New member

אני אוהב את סקופין ובכללי את השבט הצהוב. הם מספיק מעניינים אבל עדיין לא קוקו.

ראסל מעצבן ויעוף לדעתי עוד לפני המיזוג.

פנר מיותר.

ובכללי החלוקה לשלושה שבטים עושה רק טוב. חוץ מבשבט האדום שרואים עדיין רק את פנר, בשאר השבטים כמעט כולם מקבלים זמן מסך.
אני מקווה שיהיה ערבוב בפרק-שניים הקרובים.

למעלה