S26E02

אורישקי

New member
S26E02

אחלה של פרק. שרי אכן מלכה וגם את לאורה ממש אהבתי! למרות שאני העדפתי שאלי תשאר ומהרביעיה שלה יודחו הופ/אדי המעפנים יותר.
הברית שנוצרה בפייבוריטים בלתי נסבלת ואני אוהב שם רק את מלקולם. לא יכול לסבול את דון יש בה משהו מתחסד וצבוע לגמרי וזה מעצבן.
התחלתי דווקא לחבב את ברנדון

באסה שברנדה ואריק וגם קצת מלקולם נעלמים. הם היחידים שאני אוהב מהפייבוריטים.

ושמר בלתי נסבל לגמרי!
 

Nameless One

New member


יחסית לפרק עם אתגר יחיד לא יותר מידי קרה השבוע-
אצל הפייבוריטים זה נהפך "למופע השבועי של פיליפ וברנדון", עם פיליפ,זה עושה רושם שהברית שלו נותנת לו להנות משגעון הגדלות של עצמו,אני משער שעם השעמום באי זה לפחות נותן להם איזשהו בידור.
לגבי ברנדון הוא פשוט המטרה הקלה ביותר להדיח ברגע שהפייבוריטים יפסידו שוב, מצחיק לראות את אריק לגמרי מעודד את ברנדון להשתגע,כנראה בתקווה שהוא יסמן את עצמו כמטרה אפילו גדולה יותר.
למרות שבניגוד לפיליפ, אני מרחם על הפייבוריטים שצריכים להקשיב ולהסכים עם החפירות של ברנדון, ברור לגמרי שמדובר בבנאדם לא לגמרי מאוזן נפשית.

שאר הפייבוריטים מקבלים הרבה פחות זמן מסך, דון ממשיכה להיות מעייפת, למלקולם היה רגע נחמד עם השיחה עם פיליפ (שנראה כמו איזשהי סצינה מ"המשרד").
משני הפרקים האחרונים נהיה גם ברור מהי נקודת התורפה של מלקולם- הוא פשוט מאבד את הריכוז לגמרי בכל דבר שהוא כמעט מצליח בו- בפרק הקודם הוא לגמרי הפסיד את האתגר אחרי שהוא כמעט ניצח בו, ובפרק הזה הוא הצליח כמעט לנצח את האתגר לבדו עד לזריקה האחרונה, אם הפער שלהם על המעריצים לא היה כל כך גדול הוא גם היה מפסיד את האתגר הזה. (מסביר גם את הכשלון שלו באתגר האחרון בעונה הקודמת)
חוץ מזה קצת מאכזב שהנוכחות של קורין וברנדה כמעט לא קיימת העונה, אני בטוח שקורין מספקת לתחקירנים הרבה חומר טוב לעבוד איתו , חבל שהעורכים בוחרים להשמיט את הוידווים שלה.

אצל המעריצים, שרי לקחה את האסטרטגיה שלה לצעד הבא, והחליטה לנכס לעצמה את שאמר בתור "הפיליפ שלה" (מעניין אם היא היתה קוראת לו ככה אם הוא היה לבן?), אבל בניגוד לאסון שהייתה האסטרטגיה של ריינולד בשבוע שעבר, היא הצליחה לא רע להגן על שאמר תוך כדי שהיא משיגה את הנאמנות שלו ולא גורמת לעצמה להראות קשורה מידי אליו.
גם לורה פעלה בצורה,יחסית, דיי מוצלחת הפרק שהיא בחרה לסמן דווקא את אלי כמטרה, שבאמת הכירה את הסידרה טוב יותר מרוב האנשים בשבט המעריצים. למרות שהחשיפה של ריינולד במועצה הייתה דיי אומללה, היא לא הרוויחה מזה יותר מידי והיא רק גרמה לעצמה להיות מטרה של ריינולד בהמשך.

אני חושב שזאת מסוג העונות שדיי תרוויח מאיזשהו ערבוב שבטים מוקדם, אחרת אנחנו בדרך לכמה פרקים דיי צפויים, בשני השבטים קיימים,על הנייר, מודחים דיי ברורים- ברנדון אצל הפייבוריטים והופ אצל המעריצים, ערבוב שבטים לפחות ישנה את הדינמיקה, למרות,שמלבד מייקל,לורה ושרי, עושה רושם שבמקרה של ערבוב, המעריצים יהיו טרף קל בשביל הפייבוריטים.
 

retard boi

New member


המעריצים ממש הפתיעו אותי לטובה. מהערכת הקאסט הראשונה יצאתי ברושם מאוד גרוע אבל כרגע נראה שרובם באמת מכירים את המשחק ועושים עבודה טובה. שרי הפתיעה אותי במיוחד ואחרי קריאת עריכה וטייפ קאסט של כל כך הרבה עונות קשה מאוד לשחקן לתפוס אותי לא מוכן. להוריד את הופ ואדי באופן מפתיע המעריצים הפעם הם באמת מעריצים.
ואגב, עריכה צפויה, הסרטון היכרות של אלי פשוט צעק לי מודחת ראשונה. CBS צריכים להיות יותר מקוריים בליהוק שלהם או לפחות באופן שהם עורכים אנשים כי בשלב הזה יש 4 או 5 אנשים שקיבלו וידוי אחד במקרה הטוב (או אפס במקרה של קרטר, סליחה, ג'ולי) וזה די ברור שהם לא הולכים להוות פקטור משמעותי העונה או לנצח.

ופיליפ מעצבן. אני שונא שחקנים שדורשים באופן תמידי צומי מהמצלמה. גם כל הקטע של להעיף את פרן ראשונה פעמיים היה די אכזרי.
 

Oukami Kun

New member


what. the. fuck.

מה ראיתי עכשיו?
שאמאר ישן 19 שעות ביום והם אשכרה לא הדיחו אותו? לשרי כנראה יש מוג'ו עצבני על הבנות ועל שני הווירדוז. שאגב ממש לא ברור לי למה מאט, ובטח מייקל, מעדיפים להישאר עם שאמאר מאשר עם הצעירים.
אבל ריספקט לשרי, יש לה ראש. לגבי הבחורה שחשפה את האיידול של ריינולד (לורה?), טעות בעיני. לא היה לו שום השפעה על המשחק כל כך מוקדם והעובדה שעכשיו הוא בחוץ וריינולד הראה שהוא יודע שהוא לא בסכנה כל עוד זה שלב השבטים רק שם אותה יותר בסיכון.
ולגבי הפייבוריטס... איפה קורין? למה מעלימים לי אותה בעריכה? ברנדה? אריק? מלקולם??? אז או שזה סימן רע שאומר שהם מודחים בקרוב (לפחות חלקם), או שזה סימן שפשוט פיליפ וברנדון עושים המון עש עכשיו ויהיה להם מקום אחר כך (בתקווה, כשפיליפ וברנדון יודחו).
דון מעצבנת אותי כרגיל, מזכירה לי את קורין מפאלאו (
). קוקרן די נעלם הפעם ואנדריאה בתפקיד הקלי של השבט הזה.
סך הכל נהנתי אבל באמת שהמעריצים הולכים לאכול אותה כשיהיה סוויצ'.

והנאום פרידה של אלי היה פשוט קורע לב.
 

Nameless One

New member
אגב

כמו בכל העונות האחרונות אפשר למצוא ביוטיוב קטעים נוספים מתוך הפרק שירדו בעריכה.
לקורין היה וידוי דווקא דיי מעניין, בו היא מזכירה את ההתחרפנות של ברנדון אחרי המועצה, שעושה רושם, צונזרה כמעט לגמרי...
נראה כאילו שהעורכים נורא מתאמצים לגרום לברנדון להראות סימפטי.
 
למעלה