יחסית לפרק עם אתגר יחיד לא יותר מידי קרה השבוע-
אצל הפייבוריטים זה נהפך "למופע השבועי של פיליפ וברנדון", עם פיליפ,זה עושה רושם שהברית שלו נותנת לו להנות משגעון הגדלות של עצמו,אני משער שעם השעמום באי זה לפחות נותן להם איזשהו בידור.
לגבי ברנדון הוא פשוט המטרה הקלה ביותר להדיח ברגע שהפייבוריטים יפסידו שוב, מצחיק לראות את אריק לגמרי מעודד את ברנדון להשתגע,כנראה בתקווה שהוא יסמן את עצמו כמטרה אפילו גדולה יותר.
למרות שבניגוד לפיליפ, אני מרחם על הפייבוריטים שצריכים להקשיב ולהסכים עם החפירות של ברנדון, ברור לגמרי שמדובר בבנאדם לא לגמרי מאוזן נפשית.
שאר הפייבוריטים מקבלים הרבה פחות זמן מסך, דון ממשיכה להיות מעייפת, למלקולם היה רגע נחמד עם השיחה עם פיליפ (שנראה כמו איזשהי סצינה מ"המשרד").
משני הפרקים האחרונים נהיה גם ברור מהי נקודת התורפה של מלקולם- הוא פשוט מאבד את הריכוז לגמרי בכל דבר שהוא כמעט מצליח בו- בפרק הקודם הוא לגמרי הפסיד את האתגר אחרי שהוא כמעט ניצח בו, ובפרק הזה הוא הצליח כמעט לנצח את האתגר לבדו עד לזריקה האחרונה, אם הפער שלהם על המעריצים לא היה כל כך גדול הוא גם היה מפסיד את האתגר הזה. (מסביר גם את הכשלון שלו באתגר האחרון בעונה הקודמת)
חוץ מזה קצת מאכזב שהנוכחות של קורין וברנדה כמעט לא קיימת העונה, אני בטוח שקורין מספקת לתחקירנים הרבה חומר טוב לעבוד איתו , חבל שהעורכים בוחרים להשמיט את הוידווים שלה.
אצל המעריצים, שרי לקחה את האסטרטגיה שלה לצעד הבא, והחליטה לנכס לעצמה את שאמר בתור "הפיליפ שלה" (מעניין אם היא היתה קוראת לו ככה אם הוא היה לבן?), אבל בניגוד לאסון שהייתה האסטרטגיה של ריינולד בשבוע שעבר, היא הצליחה לא רע להגן על שאמר תוך כדי שהיא משיגה את הנאמנות שלו ולא גורמת לעצמה להראות קשורה מידי אליו.
גם לורה פעלה בצורה,יחסית, דיי מוצלחת הפרק שהיא בחרה לסמן דווקא את אלי כמטרה, שבאמת הכירה את הסידרה טוב יותר מרוב האנשים בשבט המעריצים. למרות שהחשיפה של ריינולד במועצה הייתה דיי אומללה, היא לא הרוויחה מזה יותר מידי והיא רק גרמה לעצמה להיות מטרה של ריינולד בהמשך.
אני חושב שזאת מסוג העונות שדיי תרוויח מאיזשהו ערבוב שבטים מוקדם, אחרת אנחנו בדרך לכמה פרקים דיי צפויים, בשני השבטים קיימים,על הנייר, מודחים דיי ברורים- ברנדון אצל הפייבוריטים והופ אצל המעריצים, ערבוב שבטים לפחות ישנה את הדינמיקה, למרות,שמלבד מייקל,לורה ושרי, עושה רושם שבמקרה של ערבוב, המעריצים יהיו טרף קל בשביל הפייבוריטים.