survivor 25X06

אורישקי

New member

ארטיס ואבי ממש ממש ממש מעצבנים, היה להם את כל הזכות להגיד מה דעתכם, אני מסכים שהעסקה הייתה ממש מיותרת אבל ממש לא כפו עליהם כלום. מטומטמים.
העריכה של משימת הפרס הייתה קורעת
ובכלל זה מעצבן שדווקא במשימה כזו עושים עסקה זה ממש משעשע.
חבל על קאת'י היא דווקא מותק, היה מושלם אם קרטר היה עף, בכל אופן הם עשו את ההחלטה החכמה. עכשיו אם יש משימה יהיה להם סיכוי לנצח ואם יש מיזוג אז מלקולם יכול להצטרף תודות לדניס או משהו.
דניס מדהימה ומעניין שהיא בכלל לא קיבלה קול נגדה למרות שהיה יכול להיות לקאת'י יותר פשוט לכוון דווקא נגדה.
מה שיהיה בפרק הבא ממש לא ברור אבל אני מקווה שמעניין!

Uri04

New member

פרק בנאלי.. הדחה צפוייה.. פרובסט הוא מיזוגן שחולם להתחתן עם מלקולם.

דניס, מלקולם ופנר לניצחון.

תורת האבולוציה של דרווין

כצופה ותיקה של הישרדות, אני חשבתי לעצמי שלאחר צפייה ב25 עונות של הישרדות, והכרות לא רצויה עם דמויות כמו: נאונקה, דרימז וסירי פילדס, שיש לי את הכלים המתאימים לפגוש כל סוג של שורד, לא משנה עד כמה בזוי הוא יהיה. אבל אז באה לה אבי מריה גומס והפריכה את כל התיאוריה שלי.

ביקורת משולבת עם אורן קרבל:
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=730464&blogcode=13525271

בקרוב: גם בשפה האנגלית.

bamboozled

New member

~תגובה שנועדה להגביר זעם כנגדך על השימוש שלך בשם סירי פילדס לרעה~

Nameless One

New member

בהישרדות יש את הפרקים האלה שאפשר לדעת מי יהיה מודח עוד לפני שהפרק מתחיל, זה היה אחד מאותם פרקים, זמן מסך אפסי ועריכה כללית דיי מזעזעת לא השאירה יותר מידי ספק שקייטי תודח בפרק הזה.
זה גם פתר את "תעלומת קאלבאו" לגבי למה רק ג'ף ופנר קיבלו זמן מסך בפרקים הראשונים, פשוט אף אחת מהבנות בקאלבאו לא היו רלבנטיות לעלילה של העונה, ולשמוע את קרטר מנסה לבטא איזשהי מחשבה זה פשוט כואב, למרות שהשיחה שלו עם פנר הייתה קלאסית -"Penner what do you want to do katie or penner?".

חוץ מזה שלהדיח את פנר והאליל שלו זה החלטה מאוד טיפשית,לקראת מיזוג בו הסיכוי היחיד של קאלאבו זה שימוש חכם באליל,למרות שלא ברור כמה מאוחדים יהיו מטסנג (אם בכלל) כדי לבצע פאגונגינג שלם בלי להתפתות להתחיל לפנות אחד נגד השני.
על פניו נראה שיש חומר למיזוג דיי מעניין עם מספיק פיבוריטים מובהקים (מלקלום,דניס פנר),כמה "רעים" (פיט,אבי מריה וארטיס) ושאר הקאסט גם לא רע,(מלבד קרטר) צריך להיות מעניין...

retard boi

New member

קרטר זה השורד הכי פחות כריזמטי שהם הביאו כבר הרבה מאוד זמן. גם שהוא מדבר באיזשהו הגיון הוא מדבר בצורה כל כך מונוטונית שזה פשוט לא עובר מצלמה. בכל מקרה הדילמה של השבט לא היתה צריכה להיות קייטי או פנר אלא דניס או דניס. זו היתה פשוט החלטה גרועה, עכשיו היא ומלקום הולכים לעשות לכולם שם בצפר.
"תעלומת קלאבו" נובעת מכך שכל שבט קלאבו כנאה לא יתרום לעלילה באופן כללי. ג'ף ופנר הם סלבריטיז ולכן הוא מקבלים את הזמן מסך שהם מקבלים. פנר לא שורד חכם ולא מעז מספיק בשביל להשתמש באליל באופן יעיל. לדעתי ג'ף וקרטר יעופו במיני פגואינג בשני פרקים הבאים ופנר ישרוד עוד מספר פרקים עד שיצליחו להעיף ממנו את האליל ע"י הקרבה של חבר שבט זניח (ארטיס?) ע"י פיצול קולות.

Nameless One

New member

התרחיש שלך נשמע הגיוני בצורה מדכאת, מקווה שהפיצול במטסנג יהיה מוקדם יותר.
למרות שאני לא חושב,שמנקודת המבט של קאלאבו, אי הדחתה של דניס הייתה טעות, קאלבאו מגיעים למיזוג בעמדת נחיתות ודניס היא אולי הסיכוי שלהם להשיג את מלקולם, ככה שסיכוי קטן לשרוד עדיין עדיף משום סיכוי בכלל.

לגבי פנר, אני דווקא כן חושב שיש לו הבנה טובה לגבי המשחק, במיקרונזיה הברית שלו הייתה בעמדה מצויינת להמשך המשחק, ובעונה הנוכחית ליוצאי קלאבאו יש דווקא דברים טובים להגיד על פנר בראיונות.
הבעיה שלו היא המוניטין שלו כשחקן לא אמין, בעיקר בגלל מהלך הmutiny בקוק איילנד, יש לי הרגשה שמה שיקרה זה שבמקום להכנס למיזוג עם משחק אגריסיבי,כמו ראסל בסמואה, הוא יכנס למיזוג במחשבה שהוא ישיג ברית עם מלקולם, מלקולם יעדיף לחכות עם הפירוק של מטסנג וג'ונתן יעוף בבליינד סייד יחד עם האליל שלו... מקווה שאנחנו נתבדה, אחרת המשך העונה נראה דיי צפוי.

אורישקי

New member

אתה מתבלבל בין מטסינג וטנדנג. מטסינג זה השבט הנכחד

בכל אופן אני חושב שלהשאיר את דניס הכי נכון, היא אולי יכולה להשיג את מלקולם, היה עדיף להם לקחת את הסיכון.
פנר כן מבין את המשחק אבל הוא אף פעם לא היה שחקן גדול, במיקרונזיה היה לו מזל שנפצע אחרת היה מודח וכולם היו יודעים שהוא סתם פקה פקה, אתם באמת חושבים שנטלי ואלקסיס היו מעיפות את פארווטי על פניו אחרי שהן נתנו לה ככה את המשחק? בינתיים הוא דווקא משחק טוב וכמובן הוא דמות גדולה.
אני מקווה שנראה את טנדנג מפסידים ונפטר אפילו מסקופין, ובמיזוג נראה את דניס ומלקולם מתמרנים בין כל הבריתות כמו שצריך (וגם RC שנראית אנדרדוגית בברית המעצבנים של פיט בשבט שלה יכולה להצטרף)

ככל הנראה יש עוד פרק לפני המיזוג, ואני מקווה שטנדנג יפסידו, כי מיזוג בכוח של 7-3 יבטיח הידרדרות מהירה של העונה.

Nameless One

New member
פרומו לפרק הבא

הפרומו לפרק הבא, יש מיזוג. נראה הרבה יותר מבטיח ממה שהראו בסוף הפרק הקודם (למה? הם מנסים לגרום לצופים לא לראות את הסדרה?).

niro62

New member
זו הפעם הראשונה ניראלי

שהמועצה הראשונה של שבט שלם תיהיה בשבט המאוחד

niro62

New member
זו הפעם הראשונה ניראלי

שהמועצה הראשונה של שבט שלם תיהיה בשבט המאוחד

Nameless One

New member

אני זוכר את הסידרה הזאת,גם שרליןן פן מטווין פיקס וטים קרי שיחקו שם.
לגבי והמשפט הזה,זה יכול להיות פנר על ליסה או ליסה על פנר, מכניס אותם לסיכון בפרק הבא, בד"כ שמות הפרקים בהישרדות קשורים לאתגרים או למודח של אותו פרק.

maya567

New member

זה היה משודר בערוץ 3 בימי שבת בחצות, אני זוכרת שחשבתי שהוא חתיך רצח בזמנו, וקצת התאכזבתי בקוק, כי הוא כבר לא כזה חתיך

למעלה