Survivor 2606

Oukami Kun

New member
Survivor 2606

ברגע שראיתי ששמו את הפתיח המלא לפרק הבנתי שהולך להיות פרק משעמם. כשהתחילו עם צילומי חיות מפורטים ומלא נוף הבנתי שהמצב יהיה חמור.
ואכן היה חמור.
מהפרקים המשעממים שזכורים לי. סוויצ'רו בדרך כלל יוצר הרבה עניין אבל כאן זה נראה כאילו כולם קיבלו את המצב כמו שהוא והיו מרוצים מזה. מקווה שזה ישתנה.
נקודת האור היחידה בפרק הזה הייתה קורין שהייתה משעשעת וביצ'ית בוידויים שלה, סוף כל סוף. מקווה שזה סימן שהיא נשארת פה עוד הרבה.

מה שממש עצוב, זה שהמקום ה-16 קיבל יותר וידויי אסטרטגיה מחצי מהמתמודדים שם, כולל ברנדה, דון, מאט (הוא אמנם יזם את ההדחה שלה אבל לורה חשבה בצורה יותר מתקדמת), קוקרן (רוב הוידויים שלו הם על היותו מעריץ) ובעצם כולם חוץ משרי, מייקל, מלקולם ופיליפ - אבל האחרון מעצבן אותי ולכן אני שונא אותו, וככל שהוא משחק טוב יותר ככה אהיה עצוב יותר.

Nameless One

New member
מילת המפתח היא "יחסית"

בגלל שביקאל הם עלובים והאתגרים נגמרו מהר אז הוקדש יותר זמן מסך לשאר הקאסט, היו דיבורי אסטרטגיה לקראת המיזוג וקורין קיבלה יותר זמן מסך. אז הפרק הזה היה סביר בעונה עם אחד משלבי הטרום המיזוג הגרועים בהיסטוריה של התוכנית. (שני אולי רק לפיג'י)

biסk

New member

פרה מרג' פשוט משעמם. אני ממש מכריח את עצמי לראות את הפרקים כמו בעונות 21-23.
אחרי 24 ו25 המעולות העונה הזאת היא פשוט נפילה ומה שיותר עצוב שהיא נחשבת עונת "אולסטאר", פשוט ביזיון.
חייב לקרות משהו ממש מדהים במיזוג כדי שאני בכלל אזכור את העונה הזאת...

למעלה