TAR סיום עונה 21

גםצופה

Member
מנהל
TAR סיום עונה 21

אז איך אתם מסכמים את העונה ?
איך היו הפרקים האחרונים ??

גםצופה

Member
מנהל

אז ככה...

היה מדהים לראות איך שלושת הזוגות ששיתפו פעולה מההתחלה שמחו שאייבי וריאן הודחו... הם פשוט לא ספרו את ג'וש וברנט (שהיו בעצם הזוג שקיבל את העונש של ה-4 שעות בגלל שלא עמדו במשימה, אך לא הודחו בגלל שזוג אחר איבד את הדרכון...)

הפרק הלפני אחרון היה כ"כ צמוד- אמנם הבנתי לפני כן (דרך הויקיפדיה של העונה...) שלזוג התאומות יש 'פס האטה' ולכן הנחתי שזאת הסיבה שהן הודחו - אבל את הפס ההאטה הן סיימו די מהר וכל הפרק היה מאד מאד צמוד עד להדחה שלהן...

בסוף הפרק (זה עדיין לא ברור לי מדוע בארץ לא מציינים את שעת היציאה של הזוגות...) היה פער של 4 בין הצוותים הראשונים לזוג האחרון - אבל כאשר יש טיסה (מצרפת הם טסו לניו-יורק..) כל הפערים מצטמצמים....

אמנם זוג הבנים הגיע שני למשימה האחרונה - משימת הזכרון הייתה מאד מעניינת ומאתגרת (היה עליהם לזכור איך אומרים שלום ותודה בשפות השונות לפי הארצות בהם הזוגות התארחו...) - אבל סיים ראשון את המשימה !

ותהיה קטנה - האם זאת העונה הראשונה בו זוג האנדרדוגי זוכה במירוץ ???

בארץ לא מציינים הזמנים כי זה מפריע לקומבינות

בגרסה הישראלית לא שומרים על הכללים מאחר וכפי שכבר צויין בעבר - התוכנית בישראל היא יותר תיאטרון מאשר תחרות ספורט.

לזמנים אין משמעות
הטיסות זהות לכולם
אין שמירה של 12 שעות מנוחה מדוייקות ומופרדות בין קטע לקטע
ההזנקה היא בהפרשי זמן זהים בלי קשר לפערים של הלג הקודם (אלא רק למיקום)
אין הקפדה על עונשי זמן

מדובר בשני סוגים שונים של תוכניות

(ולשאלך האחרונה - כבר היו אנדרדוגים בעבר אבל מקרה כזה מעולם לא היה.... זה לא רק היותם אנדרדוגים אלא העובדה שכל מהותם בתחרות היתה לוזריות מובהקת והם עדיין נצחו)

.

גםצופה

Member
מנהל
רוב האנדרדוגים

מתחילים בד"כ בסוף עם כל מיני צרות.
אני זוכרת את הזוג מעונה 13 (אנדרו ודן) שתמיד ניצלו מהדחה רק בזכות זה שלזוג לפניהם היתה איזה תקלה כלשהי... (בלג הלפני אחרון הם באמת הגיעו לגמר כי הזוג של האמא והבן שהיו חזקים איבדו מסמכים...)
אבל לא זוכרת זוג שגם זכה במירוץ

כמה זוגות שאני זוכר....

מנצחים כמו בעונה 21 לא היה (גם לא סביר שיהיה. זה הצריך צרוף מקרים בלתי מתקבל על הדעת)

אבל אני זוכר את עונה 16 שבה ניצחו החנונים הבלתי נסבלים את ג'ט וקורד הקאובואים.
הם היו זוג שסיים כמעט את כל הקטעים במקומות האחרונים ואז המזל שיחק לטובתם. הם הצליחו להתברג לצמרת ואז לגמר ובסוף ניצחו

גם באחת העונות הראשונות (4, 5 או 6) היה זוג שניצח את אחד הזוגות החזקים בתולדות המירוץ (כריס וג'ון) אבל שם היה מדובר בזוג סביר.

בטח יש עוד אבל כאמור קרנף זה לא פיל והזכרון קצת מתעתע.

.

גםצופה

Member
מנהל
לגבי העונה ה-16

אמנם הזוג שזכה לא היו הזוג הכי חזק - אבל סה"כ הם היו זוג לא כ"כ גרוע...

בעונה ה18 של המירוץ ('עסקים לא גמורים'...) זוג הבנות (
הן אחיות) שזכה גם כן לא זכה באף לג של המירוץ (הן סה"כ זוג חזק, אבל באותו מירוץ הן לא זכו באף לג...) וזכו בקטע האחרון שהיה בשבילן הכי חשוב

(אגב, לגבי זוג הבוקרים - הם תמיד אהבו לעבוד לבד, בלי לשתף אף אחד... בעונה ה-16 זה לא ממש בלט - אבל בעונה ה18- זה די גרם להם להדחה...)

choco2602

New member
הם באמת בלתי נסבלים..

אבל הם די הפציצו במשך כל המירוץ ממש לא היו רעים.
אני לא אהבתי אותם כי הם קצת עצבנו וחפרו, לא יודעת לא מהמועדפים שלי..

- אני חולק עליך לחלוטין

הם ממש לא הפציצו.
את שני הלגים הראשונים הם סיימו במקום ה - 8
את השליש והרביעי במקום ה - 6

הם נשרכו מאחור, עשו טעויות מחרידות, רבו ופקשקשו בלי הפסקה ובעיקר ניסו לשחק מלוכלך לאורך כל הדרך וללא הצלחה

רק בלג השביעי הם הגיעו סוף סוף לצמרת (מקום 2) בזכות טעויות גדולות של הקאובואים ושל צמד הלסביות השנוא
אבל בלג שאחרי הם שוב סיימו במקום הלפני אחרון וניצלו בעור שיניהם מהדחה.

המזל שיחק להם שוב בלג התשיעי - הם הימרו על קיצור דרך (לא היה להם מה להפסיד) ומסתבר שאף זוג שקדם להם לא ניסה לקחת אותו.
הקיצור דרך נתן להם מקום ראשון וגם יתרון גדול בלג שאחרי וכך הם הגיעו לגמר (כמובן כל פעם מהמקום הלפני האחרון).

בגמר שוב היה להם מזל גדול (ובעיקר משימה קלה) והם ניצחו והפתיעו את כולם.

זאת היתה עונה עם משימות קלות יחסית, צוותים חלשים והרבה מזל.
לפעמים גם זה קורה.

.

choco2602

New member
אתה מדבר פה על זוג אחד בשני שמות שונים..

ג'ט וקורד זה הקאובוים. אין גם ג'ט וקורד וגם הקאובואים. זה אותו זוג.
יכול להיות שלא הבנתי את מה שכתבת..
בכל אופן ג'ט וקורד עליהם דיברתי, שהם היו סוג של זוג בטוח לניצחון ואם אני לא טועה לקחו בסוף מקום שני (בראש שלי היה תקוע שהם זכו משום מה..).
אלו שניצחו היו 2 אחים אני חושבת. קצת מוזרים וכן זוג די מקרטע אבל די אהבתי אותם..

אני חושש שהבילבול אצלך

מי שניצח במירוץ 16 אלו הווירדוז (או ה"חנונים")
השרשור עוסק בהם והביא אותם כדוגמה לזוג אנדרדוג שהצליח לנצח בהפתעה זוגות חזקים מהם.

תקראי שוב את השרשורים ותראי שזה מסתדר (ג'ט וקורד הם הקאובואים ואין בשום מקום בשרשור הזה משהו שמתייחס אליהם אחרת)

.

choco2602

New member
רואים שהייתי עייפה אה?

קראתי את זה "שבה ניצחו החנונים הבלתי נסבלים ג'ט וקורד את הקאובוים" מפה התחיל הבלגן.. חח

דווקא אהבתי את החנונים, אבל ממש לא חשבתי שינצחו.. הייתי בטוחה שג'ט וקורד יקחו.

retard boi

New member
אל תתן לאמריקאים להטעות אותך

הם עורכים את זה טוב יותר ומציגים את זה כאילו הכל כשר אבל תוכנית ריאליטי זו תוכנית ריאליטי זה לא ספורט. הקטע של הטיסות שאתה קובע בעצמך באמת חסר לי בגרסא הישראלית, אני מניח שהורידו את זה כי זה מגביר עלויות וגורם לבלאגנים בהפקה. בכל מקרה אגב יש אחרי הטיסה נקודה שבא כולם מחכים ל"שעות פעילות" ככה שאלא אם אתה ממש ממש מעפן ועשית טעויות איומות בתיכנון נסיעה שלך (בעונה הזו היו צוותים מספיק מטומטים בשביל לעשות את הטעות הזו מס' פעמים) לרוב כולם מתחילים מאותה נקודה גם.

היה אגב סיכסוך של האחיות הסרי לנקיות עם ההפקה בגלל הפרק הלפני האחרון כי ככל הנראה הן הגיעו במקום השלישי והוחזרו בחזרה אחרונה מסיבה מסתורית וזה לא הגיע לתוכנית בניגוד לרוב הפעמים שזה קרה אז אני מניח שמשהו לא כשר באמת התנהל שם.

להיפך - אני בפירוש נותן לאמריקאים להטעות אותי

זה בדיוק העניין.
הם נותנים לי תוכנית מהודקת ומתוסרטת עם עלילה הגיונית ומעניינת.
בתוכניות שלהם כמעט ואין חורים והפורמט שומר על אחידות לאורך כל הדרך.

מאחר וכבר כתבתי כאן כמה פעמים שהדבר היחיד שהוא באמת real ב"ריאליטי" זה הקהל הרי שאני לא ממש מתרגש מקומבינות כאלה ואחרות כל עוד המוצר שאני מקבל הוא מעניין ותואם את הצפיות שלי ממנו.

TAR הרבה יותר קרוב לתחרות ספורט וגם אם השופט קצת מרמה הוא עושה את זה בלי שהצופים ירגישו או אפילו יקחו את זה כאפשרות. זה עונה בדיוק על מה שאני מצפה

ה"מירוץ-ישראל" נתן תחושה שגם הוא הולך בכיוון הזה אבל אז שבר בכח שמאלה והתחיל לספק פרקים מטרידים, עלילות הזויות, טוויסטים מפוברקים ורמאויות שרואים מהמקפצה.
תוסיף לזה את ההתעקשות לניפוח חסר פרופורציות של המימד הטלנובלי של הדמויות וקבלת מוצר ירוד, משעמם, חסר מעוף ובעיקר מתיש.

המירוץ-ישראל פשוט אבדה את זה. היא כבר הרבה יותר תיאטרון מאשר ספורט ולמרבה העצב היא אפילו תיאטרון נחות.

זה חבל כי זה היה בעיני ה"ריאלטי" הכי מוצלח בישראל בלי שום מתחרים וכרגע היא עברה להציג מוצר אחר לגמרי ממה שציפיתי ממנו מלכתחילה.

.

למעלה