TNF

y63s

New member
TNF

מעניין מה הייתה הטמפ' הפעם...

אבל ברצינות, סן דייגו נתנו משחק נהדר, התקפית והגנתית.
גם במשחק הקודם הם שיחקו באותו סגנון משחק, להחזיק בכדור כמה שיותר ולמנוע אותו מפייטון.
רק שכמו שריברס ציין בסוף המשחק, בפעם הקודמת כל הדרייבים הארוכים הסתיימו בלי נקודות.

הפעם לא רק שהם סיימו דרייבים בצורה טובה הם עשו הגנה מצוינת.
חבל שהם עדיין רחוקים ממקום פלייאוף ובולטימור/מיאמי קרובים.

y63s

New member
שלושה אנשים נדקרו בחניה אחרי המשחק

שניים במצב יציב, אחד קריטי. יש אפשרות לדקור רביעי שטרם אותר.
שלושה אנשים הובאו לחקירה אבל עדיין אין חשודים רציניים.

לא ידוע בינתיים מה הוביל לאירוע והאם זה קשור למשחק אבל זו כמובן אפשרות שנבדקת.

y63s

New member
מערכון של החמישיה הקאמרית, רצוי לדעת תוצאה

Yo-man

New member
דנבר-סן דיאגו

קודם כל - וואו.
3 דרייבים רצופים של 3 & out מצד פייטון לסיום המחצית.
וההגנה של דנבר עם עבירה בבעיטת הרחקה מתוך האנדזון... אלה דברים שלא ראינו כל השנה מדנבר. מאוד מוזר.

עכשיו נראה שאם איכשהו קנזס סיטי יצליחו לעקוף את דנבר (בשביל זה דנבר צריכים להפסיד לאוקלנד או לטקסנז, מה שלא מאוד סביר), אז פייטון יצטרך לשחק משחק וויילד קארד באינדיאנפוליס

לא נראה לי שזה יקרה, אבל אם כן, זה יהיה לוהט!

לקייסי יש עוד מפגש עם סן דיאגו בשבוע האחרון של העונה, ולפני זה עוד עם אוקלנד והקולטס. הם יכולים להפסיד עוד משחק אחד, אז גם אם דנבר לא ינצחו את המשחקים הקלים שמולם, זה לא הסוף.

אבל זה היה יום מתסכל.

DEJ

New member
כנ"ל

זו לא הבעיה האמיתית, לדעתי.
הבעיה היא שעכשיו אם ניו אינגלנד מנצחים את כל מה שנשאר להם, דנבר יצטרכו לעבור בפוקסבורו בשביל להגיע לסופרבול. זה צריך להטריד אותם לא פחות מאשר קנזס סיטי.

eran113

New member
ספוילר המשך

מסכים עם DEJ, אם אכן הפאטס ינצחו את שאר המשחקים שלהם הם יזכו ביתרון הבתיות לאורך כל הפלייאוף.
למרות שאני חושב שלאחר הפציעה של גרנק יהיה להם קשה לנצח את שאר המשחקים במיוחד שמחכה להם משחק בבולטימור שנלחמים על הפלייאוף.
בנוגע למשחק, צריך להוריד את הכובע בפני סאן דייגו ששיחקו מעולה בשני צדי המגרש. בהגנה הם הצליחו לעצור את פייטון יותר מפעם אחת ועוד ברציפות. בהתקפה עם דרייבים ארוכים שגם הסתיימו בנקודות.
קשה להוכיח את זה אבל נראה כאילו דנבר לא נותנים 100% מעצמם ושסאן דייגו פשוט רוצים יותר.

Shachar Manor

New member
ספוילר

דנבר לא נותנים 100%? לא חושב, הבעיה האמיתית זה הפציעה של ולקר, הוא דורש הרבה תשומת לב מההגנה מה שהופך את גוליוס תומאס להרבה יותר קשה לשמירה. ניו אינגלנד לא ינצחו את כל מה שנשאר להם, יותר סיכוי שהם יאבדו את המקום השני לסינסינטי.

y63s

New member
הפציעה של וולקר? באמת?

דקר ושני התומאסים לא מספיקים?
לרוב הקבוצות יש רסיבר/טייט אנד אחד ברמה של דנבר.
אז ממש מסכנים, ירדו מארבעה לשלושה.

לסיאטל אין רסיבר אחד נורמלי, לקנזס וסן פרנסיסקו בקושי יש קב וכמובן שבתור אוהד פטריוטס הדוגמא המוצשלמת ברורה.
הגנה מלאה ברוקיז מחליפים, אין רסיברים "גדולים" וגרונק פצוע. התוצאה? 10-3 וסיכוי טוב לביתיות (למרות שגם אני קצת פסימי).
השבוע הייתה כתבה על יכולת ההישרדות של הפטריוטס השנה וב-2008 (הפציעה של בריידי ועוד שליש סגל), משפט המפתח: "Suck it up".
שווה לקרוא,
http://www.nfl.com/news/story/0ap20...reparation-mentality-key-to-patriots-survival

שורה תחתונה, להגיד שבגלל שחקן אחד הקבוצה הפסידה זה תירוץ. דנבר קבוצה מצוינת אבל אין בפוטבול (לפחות נדיר מאוד) קבוצה שאין דרך לנצח. רק תראו את הסופרבול של פטריוטס-ג'יאנטס (כואב לי לכתוב את זה אפילו).
לא משנה מה חשבו או חושבים על דנבר, שלוש קבוצות "חסרות סיכוי" ניצחו אותה.

RoyBehar

New member
דנבר סאן דייגו

טוב, זה היה מתסכל...
כמה דברים:
האובדן של וולקר בהחלט היה משמעותי. ראו את זה בעיקר במסירות הקצרות אינסייד. המון השמטות וחוסר סינק. זה בדיוק הספוט של וולקר. לא אומר שזה תירוץ להפסד, אבל כל הדרייבים שנתקעו ברבע השלישי היו יכולים להיראות אחרת.
מלאאאא טעויות של ההגנה והספשל טימס. הכי כאבה האופסייד בפאנט שהאריכה לדולטס את הדרייב שהפך את היתרון ל14
השבוע הקצר נתן את אותותיו בטעויות האלה.
אבל שוב - שבוע קצר זה לא תירוץ, שתי הקבוצות עברו את אותו הדבר, אבל מייק מקקוי הגיע עם תכנית מעולה והצליח לעצור את דנבר. כל הכבוד לו. וכואב לי להגיד את זה.

קנזס סיטי הם עדיין לא איום לדעתי. הם לא הבעיה העיקרית של הברונקוס כרגע. הבעיה היא, כמו שכתבו פה כבר, ניו אינגלנד.
לא מאמין שהפכו אותי לאוהד בעל כורחי של מיאמי ובולטימור (על הבילס אין לי מה לבנות...)
למרות ש... המשחק הקודם בפוקסבורו היה מאוד צמוד והפאטס יהיו בלי גרונק בפלייאוף, אז גם אם בסוף הברונקוס יצטרכו להגיע לניו אינגלנד, עוד מוקדם להספיד אותנו.

השלמה לדברים של רועי ובכלל.

מסכים שדברים לא נופלים וקמים על וולקר(ואם כן-מגיע לכם) - אבל לגיטימי להגיד שהוא שחקן שגם הטלאי הכי יעיל שתשים יהיה רק 60% אפקטיבי.
ג'.תומאס הוא עדיין לא הגרונק - וזה גם מעמיד בפרופורציה את ההשוואה בין 2 צימדי ה QB/TE מחד, וגם נותן לבריידי את הקרדיט הראוי על איך שהוא סחב איתו עד עכשיו.
התוספת העיקרית שלי לדיון היא לשים את האצבע על מה שקרה בליינים:
לא בעונה הקודמת,ובטח לא בנוכחית, לא ראיתי את דנבר מובסים כך בחפירות..
בהתקפה: שום ריצה דרך האמצע,כלום! על קנזס עם POE רצו פי אלף!
ובהגנה: KNIGHTON משותק,הPASS RUSH לא קיים והריצות דרך האמצע..אלוהים אדירים,הריצות דרך האמצע..

למעלה