TUF S16 E02

• פותח הנושא BT24
  • פורסם בתאריך

BT24

New member
TUF S16 E02

מישהו פה ידע ששיין קארווין מהנדס?

yomichae24

New member
מכונות

Mechanical Engineering from the Colorado School of Mines as well as a bachelor's degree in Environmental Technology from Western State College.[5]

THE G1

New member
עושה רושם שנלסון חרא של מאמן...

גם עשה בחירה די מחורבנת מבחינת הקבוצה שלו בהתאמה לקרב...

Vizmo

New member
על נלסון וקרווין

הגעתי למסקנה, בין היתר מהפרק הזה, שהוא שכונה וכל הקריירה שלו מבוססת על כשרון וסנטר. נכון שיש לוגם BJJ טוב אבל יש את זה להרבה אנשים. בשביל להיות HW מצליח (ואני מחשיב אותו ככזה), צריך יותר מזה.
לי עושה רושם שהוא כשרוני ואולי השיטה שלו עובדת לעצמו אבל זה בעיקר כי יש לו נתונים פיזיים שמאפשרים לו להיות כזה (KO POWER יכולת ספיגה). בתור מאמן הוא נראה דיי גרוע...
אני תמיד אהבתי אותו אבל יש לי תחושה שהקבוצה שלו פה הולכת לסבול.

מנגד,
כל הכבוד לשיין. הרשים אותי מאוד. גם בגישה שלו לספורט בכללי, גם בתור מאמן וגם שהוא לא מטומטם כמו הרבה מהלוחמים שאנחנו רואים.
לא אכפת לי שהוא לא "צבעוני" כמו רמפייג' למשל (לא, לא התכוונתי בקטע גזעני). אתה רואה בן אדם עם ראש על הכתפיים שרוצה להצליח ורוצה שהסובבים אותו יצליחו ובא בגישה טובה אז אתה גם נדבק בזה ורוצה שהוא יצליח. לפחות אני...

yair_bar

New member
מנהל
אבל זה אחד הפרדוקסים המוכרים

מי אמר שלוחם טוב נהיה מאמן טוב ומי אמר שמאמן טוב היה לוחם טוב בעברו? אין לזה שום קשר. לכל אחד נדרשים כישורים שונים לחלוטין

THE G1

New member
תהייה(מבקש את דעתכם)

כמה לדעתכם למאמן יש חלק בזהות המנצח בתוכנית? האם היה מאמן שבאמת השפיע? האם לדעתכם במידה והיו עושים טורניר בין המתחרים ללא המאמנים התוצאות היו דומות?

moriarty

New member
מאמנים משפיעים מאד

החל משלב בחירת מאמני המשנה, המשך בשלב הבחירה של הלוחמים, דרך שלב האימון שלהם, וכלה בקרב עצמו, שבו המאמן עוזר בעצות ואסטרטגיה.
אני זוכר מאמנים שבלטו בבחירת לוחמים, כמו צ'אק לידל מול רנדי קוטור ונגד טיטו אורטיז, מאמנים שבלטו לרעה באימון כמו רמפייג', לסנר, ועכשיו כנראה גם ביג קאנטרי, ואני זוכר מאמנים שבלטו במיוחד בעצות במהלך הקרב כמו טיטו אורטיז ומאט סרה.
ברור שהכישרון והכושר של הלוחם לא ישתנו ב-180 מעלות במהלך העונה, אבל אפשר לשפר ואפשר לעזור באסטרטגיה ובהחלטה על מאצ'אפ.

למעלה