WAS @ PHI

erezc11

New member
WAS @ PHI

צ'יפ קלי דיבר על זה שזמן אחזקת כדור זו סטטיסטיקה ממש לא חשובה. לפחות עד עכשיו הוא ממש צודק

philadelphia76

New member
was @ phi

וואו איזה משחק.
היה חם ונפיץ ממש מהרגע הנכון, הכל סביב דשון גקסון שהבעיר את האווירה.
מזמן לא ראיתי הרחקות במשחק פוטבול והכניסה בניק פולס - כל כך מאוחרת וכל כך מכוערת.
וחבל - כי וושינגטון קבוצת הגנה טובה מאוד (בעצם בעיקר נגד הריצה), מצאה אני מאמין את הק"ב שלה אחרי הניסיון עם RG3 השברירי ויש לה כלים התקפיים לא רעים בכלל.
פילדלפיה נשארה אחרי ההרחקה ללא מחליפים בדפנסיב ליין, וושינגטון איבדה את דיאנג'לו הול עם פציעה.
בתחרות הפורום אמרתי שפילדלפיה כנראה מיצתה את מכסת המזל... אבל איך קיקר מחמיץ מ - 33 יארדים אחרי שהוא הכניס בקלות מ- 44 ו- 49? לא שיש לי תלונות

ההגנה של פילדלפיה מדאיגה.
המחצית הראשונה היתה מטורפת - החזקה בכדור ומספרי התקפה אדירים של וושינגטון... והיא ירדה למחצית בפיגור נקודה

שבוע הבא בסן פרנסיסקו

RoyBehar

New member
ברונקוס-סיהוקס, סופרבול רימאץ׳

איי איי איי זה כאב...
זה הרגיש כמו אחד המשחקים הכי קשוחים וכואבים שראיתי. כמות הקסדות שהתעופפו שם באויר הייתה מוגזמת לגמרי והיו שם כמה פגיעות (חוקיות ברובן) שהיה ברור שהשקיעו בהן קצת אקסטרה.
ובהתאם, גם הניקוד היה נמוך מאוד. ההגנות עשו את המשחק הזה. למרות הדרייב המנצח של סיאטל בהארכה, אין לי טענות להגנה של דנבר, הם נתנו פייט רציני ואם לא כמה טעויות בהתקפה, הם היו משאירים את סיאטל על סקור הרבה יותר נמוך.
בסה״כ, עם כמה שזה מבאס לצאת לשבוע ביי עם הפסד כזה (ועוד עם הפאקינג דולטס באותו מאזן), אני די מעודד מהמשחק הזה. זה היה פייט במלוא מובן המילה והברונקוס הוכיחו שמה שקרה ביום ראשון השחור בפברואר לא יחזור גם השנה.
בתכלס, אני באמת חושב שהשחקן ה-12 ניצח לסיאטל את המשחק הזה. אם המשחק היה בדנבר, הוא היה נגמר אחרת. היו גם שלוש שריקות תמוהות עד מזעזעות (אופסייד של מייל וחצי שהשופטים הרימו אחריו את הדגל כאילו לא קרה כלום, פי.איי גס וברור שלא נשרק ועוד אחת שאני לא זוכר, אבל ממש הרגיזה אותי בלילה), אבל לא באתי להתעסק בתירוצים.
בגדול, לא רואה את סיאטל חוזרים לסופרבול השנה, אלא אם יצליחו להשיג יתרון ביתיות לכל הפלייאוף (ובשביל זה צריך לנצח גם בחוץ לא מעט במהלך העונה), וגם אם כן, ואם דנבר יהיו אלה שיחכו להם שם, התוצאה תהיה שונה מאוד.

omrili77

New member
WAS@PHI

אתה טיפה משוחד, מה בדיוק היה מאוחר בכניסה הזאת? הכדור היה חי והוא היה מתקל פוטנציאלי.
מכוער כן, מאוחר ממש לא. העיפו אותו כי הוא נכנס ב-QB מאחור.
כש-DE של פילי דרס את קאזינס אחרי השריקה ולא קיבל כלום כי הוא "לא שמע את השריקה" היה הרבה יותר מגוחך.

philadelphia76

New member
WSH@PHI

ראשית - ברור שאני משוחד ולכן יותר נוטה לראות דברים לטובת הקבוצה שלי ואני לא מתימר להיות אובייקטיבי כאן.
מצד שני.. מעניין שבייקר בחר לראות דווקא בניק פולס חוסם פוטנציאלי ולהיכנס בו מאחור ולדלג על כל ערימת השחקנים האחרים שהיו שם...
וזה היה האבא של המאוחר - תבדוק בהילוך החוזר כמה שניות שלמות עברו מהרגע שפולס שחרר את הכדור ועד שהוא הוחזר לאיזור ע"י שחקן וושינגטון וגם באיזה מרחק היה ניק פולס (אפשר גם לדון איזה ק"ב נעל בית היה מסתכן בפציעה כחוסם פוטנציאלי במקרה שכזה כאשר יש כל כך הרבה שחקנים אחרים בסביבה)..
לגבי הכניסה בקזינס - אתה צודק לחלוטין - היתה כניסה מאוחרת והיתה טעות של השוטפים שלא שרקו. חד וחלק - בלי שום אבל.
בכלל השופטים לא היו בשליטה במשחק הטעון הזה מהרגע הראשון וחבל, לא ראו הרבה דברים לשני הכיוונים.
כי בסך הכל ידידי - להוציא את השיפוט ואת העוינות שקיבלה ביטוי רב מדי - היה משחק באמת אדיר לשתי הקבוצות.

RoyBehar

New member
פילי - וושינגטון

אני חושב שאני דווקא כן אובייקטיבי, ראיתי רק חלקים מהמשחק ברד זון ולא הייתה לי קבוצה מועדפת (אם כי בדקות האחרונות שראיתי כשזה היה המשחק היחיד שעוד היה בו עניין, הייתי בעד הסקינס) ואני חייב להסכים שהכניסה הזו נראתה לא טוב.
גם מאוחרת, גם מיותרת ובעיקר מכוערת.
לא יודע אם זה הצדיק את הקטטה ההמונית שפרצה אח"כ, אבל יפה ו/או ספורטיבי, זה לא היה לדעתי.

philadelphia76

New member
פרשנות די מטופשת לטעמי שמעקרת כל כניסה מאוחרת בק"ב חוץ מבראש

ותלישת איברים פנימיים.
אבל זה כבר מים מתחת לגשר - פילי בכיינים ו-וושינגטון קיבלה בראש בבית ... מאיליי מאנינג no less
הגיע הזמן לקצת אש בפורום

שנה טובה ידידי

philadelphia76

New member
ועדיין בושינגטן נבנית יופי של קבוצה

אני חושב ש- RG3 לא צריך להיות הק"ב מוביל חרף המשחק הנורא של קזינס מו ניו יורק.
מאוד הפתיעה אותי התוצאה.
&nbsp

למעלה