תמונות
סבסטיאנה רולי Member 18/3/19 #8 מבאס אותי שבאהבה אין חוקים לא זכה בכלום לא יודעת איך Amar a muerte אבל באהבה אין חוקים גם הגיע לזכות. מחכה בכיליון עיניים לעונה שנייה.
מבאס אותי שבאהבה אין חוקים לא זכה בכלום לא יודעת איך Amar a muerte אבל באהבה אין חוקים גם הגיע לזכות. מחכה בכיליון עיניים לעונה שנייה.
elall Member מנהל 17/3/19 #6 ואם מישהו תהה מה עבר על שמלה של אנג'ליק בוייר.... אז מסתבר שאנג'ליק לבשה בטעות את השמלה שלה הפוך, ורק במהלך האירוע הבינה זאת, והלכה להחליף מאחורי הקלעים (כן המחשוף הענק הזה אמור להיות בגב).
ואם מישהו תהה מה עבר על שמלה של אנג'ליק בוייר.... אז מסתבר שאנג'ליק לבשה בטעות את השמלה שלה הפוך, ורק במהלך האירוע הבינה זאת, והלכה להחליף מאחורי הקלעים (כן המחשוף הענק הזה אמור להיות בגב).
F faery18 New member 17/3/19 #7 עם כל הסימפטיה שלי לאנג'ליק כדאי שתשאיל כמה שמלות מהמלתחה של קלאודיה מרטין שנראה שהיא היחידה שלבושה שם בצורה נורמאלית וגם בטוב טעם. ברכות לזוכים ולAMAR A MUERTE!
עם כל הסימפטיה שלי לאנג'ליק כדאי שתשאיל כמה שמלות מהמלתחה של קלאודיה מרטין שנראה שהיא היחידה שלבושה שם בצורה נורמאלית וגם בטוב טעם. ברכות לזוכים ולAMAR A MUERTE!