שרשור מקוון ליום שלישי

נעליים נוחות

מסכימה עם הקלישאה שאת הכי יפה כשנוח לך, ומופתעת לטובה מהדגמים היפים והלא-דודתיים שבקישור (כי יש מותגי נוחות שנוטים להיות דודתיים...)
&nbsp
מניסיון אישי, blowfish ואירוסולס אכן מעולים

Rosie52

New member
Not my cup of tea וגם לא כוס השוקו שלי

לא מסוגלת ללבוש את אותו הבגד ללא כביסה יום אחרי יום.
תהרגו אותי לפני שזה יקרה

ג'אקט, מעיל או קרדיגן שאינו נוגע בגוף אין לי בעיה איתם אבל מכנסיים וחולצה אין מצב בכלל

רוזי

Happy Goth

New member
גם מכנסיים?

לא פלא שאת כל היום מכבסת תולה מקפלת

אצלי חולצה כמעט תמיד נזרקת לכביסה, בגלל זיעה מטורפת (גם בחורף
) וגם בגלל ריורים ופליטות של התינוק

Rosie52

New member
כמעט כל ערב אני מעמידה מכונה אחת

בשישי ובשבת בדר"כ שתי מכונות בכל יום.

גם לי כמו רוזי

מפריע בעיקר עניין הכביסה.
כעקרון החלק הזה יכול להיות פתיר -
מיד בחזרה מהעבודה לכבס (היא ציינה שהיא לובשת את הבגדים גם אחה"צ, אז נגיד לכבס בערב) ולתלות עד הבוקר. אבל יכול לעבוד רק עם בדים מסוימים ובקיץ.
אם יש מייבש כביסה אז בכלל אין בעיה.
&nbsp
האמת בחורף האחרון כמעט הגעתי לזה, היה לי איזה אאוטפיט שחרשתי עליו שהפך להיות הGO TO שלי :)
זה היה סריג בהדפס צבעוני (לכן בולט כשממחזרים), עם חצאית ומגפיים מסוימים.
אבל גם אז לא בקיצוניות שלה, מכמה סיבות:
- אם לבשתי יום אחרי יום זה היה בעיקר בבית או ליציאה קצרה (=לא הזעתי הרבה), ובימים סמוכים כן החלפתי אחד מהפריטים (במקום חולצת בסיס ועליה הסריג הקצר, הסריג הקצר ועליו קרדיגן).
- אם לבשתי את אותו דבר בדיוק זה היה בהפרש של לפחות כמה ימים (=עבר כביסה), ועם אנשים שונים שלא ראו אותי.
מודה שהיה לי די נחמד :)

הרבה מהלוקים נראים די טרנדיים האמת

שילוב הדפסים, או למשל חולצת הפיג'מה נראית כמו משהו שאפשר למצוא במודקלות' וכאלה :)
&nbsp
אני חושבת שעצם זה שרואים שהבחורה מטופחת (איפור, שיער) ושהפריטים במצב טוב יוצר את ההבדל. וגם עצם זה שזה על המסך ולא בלייב גורם לזה לעבור יותר טוב.
&nbsp
אין ספק שאם הייתי חוזה בה במציאות הייתי מתפחלצת קשות.
(לא נעים לי להגיד אבל יש לי חברה שעל הגבול של זה ואני לא יודעת איך לומר לה את זה בעדינות...
)

למעלה