השירשור השבועי

החתולית

New member
רופטופ מלון ממילא - תפריט חורף חדש

מסעדת רופטופ - מסעדת השף של מלון ממילא בירושלים, משיקה את תפריט החורף החדש של השף קובי בכר.

בין המנות בתפריט:
  • סלמון קונפי בקראסט גרעיני דלעת וחמנייה, סלט חם של דגנים מונבטים ואיולי לימון כבוש (72 ₪),
  • סלט שעועית לימה בויניגרט שאלוט וחומץ יין אדום, ירקות חורף צלויים ופטה שקדים מושחמת (54 ₪),
  • צלעות טלה בגריל פחמים לצד תבשיל פריקה, קרם ארוגולה, לימון כבוש, ירקות חרוכים פיסטוק חלבי ושקדים (186 ₪),
  • פילה בר ים צרוב נח במרק חיטה, פטריות וירקות שורש ארומטי, קרפצ'יו שמפניון כמהין ורוקט (170 ₪),
  • ניוקי ישראלי עם ארטישוק, עגבניות, זיתי קלמטה, חציל קונפי וטחינה של בצלים שרופים (92 ₪),
  • מח עצם צלוי בטאבון בליווי סלסה עשבי תיבול, אגוזי ברזיל, שקדים, שום, קברנה מצומצם ולחם כוסמין בגריל (70 ₪).
גם תפריט הקינוחים של המסעדה התחדש במנות חדשות, ומציע בין היתר:
  • פאי לימון עם קרם ליים, עוגיית לואיזה, דפי נענע פריכים ומרנג מושחם (45 ₪),
  • מלבי של עוגית וניל הל, סלסה של פירות העונה, גלידת היביסקוס, צנוברים מקורמלים וקציפת ורדים (45 ₪).
תפריט הקוקטיילים הותאם גם הוא לחורף, ונוספו לו קוקטיילים עונתיים:
  • קוקטייל דרך הבשמים הכולל ג'ין, רום מתובל בזעפרן, עלי בזיליקום, תפוחי גראן סמית', תה לואיזה ולימון (52 ₪),
  • קוקטייל דאקירי סלרי הכולל רום לבן, סירופ סלרי, טימין ומיץ ליים טרי (48 ₪).

מסעדת רופטופ, מלון ממילא, ירושלים. טלפון: 02-5482230





 

החתולית

New member
TYO - עסקית סוף שבוע חדשה

&nbsp
TYO היא מסעדה יפנית תל-אביבית, בראשה עומד יאמה סאן - שף יפני שהוא המאסטר סושי היחידי בישראל.
&nbsp
TYO מביאה לתל-אביב את המטבח היפני, בדגש על אוכל יפני מסורתי עם טוויסט עכשווי.
&nbsp
לאחרונה השיקו ב- TYO עסקית סוף שבוע, שכוללת ראשונה ועיקרית לבחירה ב-90 שקלים.
&nbsp
אם תבחרו ללוות את הארוחה עם אלכוהול, ישנה אפשרות להזמין קוקטיילים במחיר מוזל של 39 שקלים למשקה.
&nbsp
&nbsp
TYO
מונטיפיורי 7, תל אביב 03-9300333
מתי: שישי 16:00-12:00, שבת 17:00-12:00
&nbsp
 
למעלה