לעיתים נדירות אלבום כמו זה של דילן

לעיתים נדירות אלבום כמו זה של דילן

שירר פוגע כל כך חזק. יצירת מופת פסיכדלית שנכנסה ישר לטופ 10 שלי. חסר לכם שלא תקשיבו לו מההתחלה ועד הסוף

LadyG

New member
לגמרי

בארטי כל כך ,נוגע ללב, עדין במידה המאד מדוייקת ומתחת סערת נפש.

theconflict

New member
שמעתי את כל הדיסק כולו

מדהים בעיני המלודיות היפיפיות
שנשמע כאילו הם נוגעות ולא נוגעות
כל כך סיד בארט מדהים ...
כאילו הנשמה עשתה טרנספוזיציה עם מותו של האיש ..
אחלה תודה אני מתכוון לצלול יותר לעומק הערב

Jflyaway

New member
יש פה ניסיון מתוכנן הייטב

הבחור מנסה לחקות את הסיגנון של בארט, גם בכתיבה ובהלחנה, גם בביצוע, וגם בעבודת אולפן שהיא חיקוי די מדוייק . זה הסאונד של ההקלטות של בארט, אפילו הווקאל המוכפל בכל השירים עם ה SLIGHTLY OFF בהכפלה.
התוצאה נהדרת בלי שום קשר לדמיון לבארט.... הבחור פשוט מוכשר, כל כך מוכשר עד שנשאלת השאלה - למה להתעסק בחיקוי באובססייה כל כך מוחלטת? מר. דילן אתה מלחין ומבצע מספיק מדהים בשביל להרגיש בטוח בערך שלך עם מי ומה שאתה, גם בלי לאכוף עלינו את הזיהוי עם בארט!
אגב מאוד מאוד מזכיר גם משהו באלבום של דייויד אלאן GOOD MORNING

ובהזדמנות זו כבוד גדול ליוסי על שהוא חופר וחופר ודולה כל הזמן פנינים נפלאות, וחולק את זה איתנו כל יום כמעט, ובכמויות.

יוצר חמקמק

כמו דודל שחזר לרגע רק על מנת להעלם שוב. לי הוא מזכיר את רוברט ווייאט, לו הוא מזכיר את בארט ולהם הוא מזכיר את קייל ואלאן. אולי הוא פשוט הוא בלי שום קשר להשפעות ולדימיון? קשה לי להאמין שאחרי 50 שנות רוק אפשר להיות מקורי לגמרי.

תודה יואל על המחמאה אבל לפעמים אני מצטער שאני חופר ודולה כי לא תמיד אני זוכר. בחיפוש קל נזכרתי שיש לי את התקליט הראשון שלו........

זאת אומרת שאם הייתי מקדיש קצת יותר זמן

לתקליט הראשון שלו אולי הייתי זוכר שקניתי אותו. במקום זה אני מדלג מקניה לקניה ומפספס תקליטים ששמעתי פעם או פעמיים. פורים שמח.

למעלה