מסכמ"ש
המדגישומטיק שוב נעלם.. מה נסגר איתם?
משהו טוב שקרה השבוע: לא יודע אם להגדיר את זה כטוב אבל אחותי התגייסה השבוע (וכבר יצאה את הסופ"ש הזה).. זה ממש מוזר לחשוב עליה כחיילת! חחח
משהו רע שקרה השבוע: אתמול בערב היה לי ריב מאוד גדול עם אחי ואני לא מתכוון לדבר איתו עד שהוא התנצל על הדברים שהוא אמר. יש גבול למה שאדם יכול להגיד במסגרת ריב אבל הוא עבר את הקווים האדומים מבחינתי.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש לי 3 ימי מילואים משני עד רביעי, בקטנה כזה.. מקווה שלא יהיה קר מדי כי ממש לא בא לי לקפוא! חחח
התחדשות השבוע: ממשיך להנות מהדברים שחברה שלי קנתה לי ליום השנה שלנו
סרט השבוע: ראיתי הבוקר את "הבלתי אפשרי", או "הסרט על הצונאמי", והוא די על הפנים. מאוד אמריקקי (במובן הלא טוב של המונח), אובר מעושה לדעתי, משחק לא מלהיב או סוחף של השחקנים הראשיים (על מה נעמי ווטס קיבלה מועמדות לאוסקר?) ובעיקר לא מעניין בצורה רציפה. אז כן, יש לו צילום יפהפה ואפקטים טובים וכמה קטעים מעניינים (בעיקר הקטעים המכאיבים) - אבל אלה מעטים ולא בהם הסרט מתעסק אלא בסיפור של המשפחה שחבריה מחפשים אחד אחרי השני, וחבל שהסיפור הזה פשוט לא מועבר כראוי.
סדרת השבוע: איזו סדרה מפגרת בערוץ הילדים על 2 זוחלים מטומטמים שעושים הרבה שטויות.. זה כל כך מפגר במכוון אבל זה די מצחיק! חחח
ספר השבוע: ):
שיר השבוע: Somewhere Only We Know של לילי אלן, חידוש יפהפה, נעים, מקסים וכובש לשיר המצוין של קין. עבודה מעולה!
אלבום השבוע: החדש של פול מקרטני, New, אלבום סוחף ומהנה מאוד. מומלץ!
מאכל השבוע: אכלתי חומוס טעים עם חברים מהלימודים שלא ראיתי הרבה זמן.. יאמי!
ציטוט השבוע: אוח, אני והזיכרון הנוראי שלי. לא זוכר שום דבר מעניין
תמונת השבוע: פחחח
תכניות לסופ"ש: אתמול בערב נשארתי בבית כי חברה שלי לא הרגישה טוב בכלל, למרות שחשבנו לעשות משהו. כרגע היא מרגישה טוב יותר וזה מה שחשוב. חוץ מזה אני עכשיו בעבודה (עד 15:00) ככה שחצי יום הולך לי על העבודה חח.. אני לא זוכר מתי לאחרונה קמתי ב-6 בבוקר בשבת!
אחר (או: מסר חשוב לאומה): להפסיק להתרגש מדברים מסוימים - המלצה חמה.