אושרה תביעה יצוגית כנגד חברת נטוויז'ן

cheif

Member
מנהל
אושרה תביעה יצוגית כנגד חברת נטוויז'ן

אחרי דיונים שנמשכו כמעט 4 שנים, אושרה בשבוע שעבר תביעה ייצוגית כנגד חברת נטוויז'ן, בטענה כי נמנעה מלנתק לקוחות מסוימים בתוך פרק הזמן שנקבע בחוק, ברישיונות ובחוזה ההתקשרות.

השופט, פרופ' עופר גרוסקופף מבית המשפט המחוזי בלוד, קבע שהתובעים הוכיחו כי התקיימה בחברה מדיניות פסולה של אי-ניתוק לקוחות במקרים בהם לא נוצר קשר עם הלקוח או שנוצר עמו קשר אולם המשא ומתן לא מוצה.

(תיק: תצ (מרכז) 30759-02-13)

מצ"ב תקציר תקציר ההחלטה של השופט בקובץ PDF.

תקן אותי ... אישור תביעה ייצוגית אינה פסק בין.

תהיה תביעה ייצוגית .. ורק אז השופט יקבע את אשר יקבע.
&nbsp
השמחה לאיד מוקדמת מידי.

dani666

New member
יש לך מושג על מה אתה מדבר ? נסה להראות היכן ...

.. בהודעות של צ'יף יש "שמחה לאיד".
&nbsp
אבל זה בסדר. אתה ממשיך להיות עצמך. אז עזוב. אל תסביר דבר.

cheif

Member
מנהל
תודה על התמיכה

אני הפסקתי להתייחס לשאלות ולתגובות שלו ואני חושב שכדאי גם לך. אולי ככה הוא יבין שכדאי שישנה את דרכיו.

dino_din

New member
חבל שזה לוקח כל כך הרבה זמן

4 שנים רק דיונים להחליט אם בכלל תאושר התביעה.
&nbsp
עכשיו רק יתחיל המשפט עצמו.
&nbsp
עוד ארבע שנים אולי יהיה פסק דין.
&nbsp
מי יזכור עד מה היה? כמה אנשים היו מחוברים? למי זה יעזור?
&nbsp
חברה שנראה שכל הקיום שלה היה מושתת על כיבוי שריפות מול לקוחות שנפגעו ממנה (על פי כמות התלונות פה ובפורום צרכנות לפני שהם חברו לסלקום. זו חברה שמלאה לבדה דפים שלמים של תלונות בפורומים) ועדיין היא קיימת... עצוב.
&nbsp
(אישית, מאז שאני נדפקתי על ידם, לפני... לא יודע, אולי עשר שנים... לא התחברתי אליהם וגם בני המשפחה שלי לא חוברו אליהם וגם לא נתחבר).

cheif

Member
מנהל
אני מאמין שעכשיו זה יקח פחות מ-4 שנים

בתביעה יצוגית, המכשול האמיתי הוא להשיג את האישור שלה כיצוגית. מהרגע שהתביעה מאושרת ככזו, התהליכים הרבה יותר מהירים ולחברה הנתבעת יש גם רצון להגיע לפשרה. אני מאמין שהתהליך יקח בין שנה לשנתיים ויתכן שבסופו של דבר יהיו כאלה שאפילו יקבלו פיצוי כספי. בכל מקרה, בתביעה הזו יש גם מימד של הרתעה וזה הדבר החשוב - אני בטוח שחברות אחרות עוקבות אחרי התפתחות הנושא ויזהרו עתה עוד יותר כדי שלא לא להיות מעורבות בסוג של תביעה שיש עליה תקדים.

למעלה