אתגר השבוע הוא: חד (SHARP)

xfwind

New member
אתגר השבוע הוא: חד (SHARP)

יש למילה עוד כמה הקשרים...אבל הכותרת מספיק חדה כדי ליצור לנו משהו מעניין. יאללה, תנו בפיקסל
עד סוף יום ראשון 24-5-2020 הבא עלינו לטובה רבה.

steiff

New member
טכס קציר העומר

קבלה היא מאבותינו. מצויין מדי שנה במוצאי חג ראשון של פסח. תמונת ארכיון. השנה הטכס לא התקיים בשל חג הסגר.

xfwind

New member
מקום שני
הייתי חותך מעל לראשים ומקבל דגל וחרמשים

תתפלא - אבל יש לי סדרה גדולה של צילומים מחגיגות שבועות אצלכם שצילמה כלתי לפני כמה שנים

steiff

New member
הנה עוד תמנה מהסדרה - בערך מה שביקשת. (יש עוד...)

וחוץ מזה שבועות זה טכס ״פושט״ לעומת טכס ״העומר״. בשנה הבאה, אם תרצה הקורונה, למחרת ליל הסדר. מתחיל כשעה לפני שקיעת החמה משום שאת ריקוד הסיום ״עומר זה הניפו״ רוקדים כאשר החמה נושקת לרכס הכרמל, ממתינים לרוכבים שדוהרים לאחר שהדליקו את כתובת האש בפאת השדה, ו...״התקווה״.

נהדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לגמרי מזכיר לי את הקיבוץ. אהבתי את התלבושות וכנראה לא משתנות עם השנים. בנחשון הן כן משתנות וחבל. אבא שלי ז"ל שנים הנחה את הטקסים האלה - דמעות!!!!!!

xfwind

New member
מקום ראשון

אכן יותר טוב מהראשון. עדיין - אני חושב שישנו חיתוך יותר טוב. הפרשי החדות בין ה"חד" בתוך המסגרת לבין מה שמסביב - צריך להיות יותר גדול/דרמטי.

steiff

New member
תודה

יש בתמונה הזו מעין משחק על חדות, חדות ראיה, אות מוזיקלית # ואות שהיא גם ראיה או לראות C.

xfwind

New member
מקום שלישי
למרות שהשיער הוא הכוכב הגדול של הצילום

איזה יצורצ'יק מצחיק - לא יודעים אם בא או הולך...

xfwind

New member
צילום יפה ואולי האהוב עלי מכולם - אבל מרגיש לי "רך" ומלטף

steiff

New member
בקשה לחדד את העפרונות... שבוע ארכה.

או חמישה מתמודדים - מה שבא קודם. תזכורת לתקציר הנוהלים: - עד שתי תמונות למשתתף. - לפחות חמישה משתתפים באתגר. - מינימום שבוע, הארכה אוטומטית לשבוע נוסף אם יש פחות מחמישה משתתפים. - לא מעלים תמונות שזכו באתגרים קודמים, אבל מותר להעלות תמונות שהשתתפו באתגרים קודמים ולא זכו. - מותרות תמונות מהארכיון הפרטי ובלבד שאלו תמונות שצילם המשתתף. - הניסוח בלשון זכר לצורך שטף הקריאה אבל הטקסט מתייחס לכל המגדרים והזהויות.

למעלה