אפשר להכין בלעדיו בהקפצה אבל יפה וטוב כשיש אירוח גדול
וצריך גם להתעסק עם זה בנוסף לגריל.
דברים נוספים:
- שיפוד עם מנוע חשמלי אם אין לו מובנה בגריל.
- פלנצ'ה לצליה ואפיה להנחה בגריל.
- מד חום לבשר.
- רשתות לצלית דגים.
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-icecreammachine&db3881616=4784522&db55171=129546
כמובן שנשאלת השאלה מה התקציב...
אפשר סכין שף טובה. "קליבר" (גרזן קצבים טובה של צבילינג בלגעת באוכל עולה כמו המכשיר שווארמה.
לטעמי השאלה המכשיר הזה, היא לכמה סועדים שווה להכין שיפוד שווארמה.
זה לא נראה לי כמנה "אישית". אצל חזאן בעיר (חיפה, רח' יפו, מול פורד) הוא מניח ב-11 בבוקר שיפוד בגודל של 2 מ' ועובי של מטר+ ועד סוף היום זה נגמר...
בימים של משחק כדורגל בסמי עופר או חג הוא שם 2 כאילו (בקר) ועוד אחד הודו.
לדעתי חבל להכין שיפוד בבית לפחות מחצי תריסר איש...(כ-2 ק"ג בשר).