השרשור הפרסומי

טאוֹ

New member
השרשור הפרסומי

ניתן לפרסם כאן סדנאות, הרצאות ואירועים שיתקיימו בזמן הקרוב, וכן ספרים, סרטים ואתרים בתחום.
נא לא לפרסם כאן מטפלים ומוצרים - את אלה ניתן לפרסם בלוחות הפורום.

טאוֹ

New member
תזונה ומתכונים לעור בריא - סקירת ספר

דוד פרלה הוא מטפל מנוסה בעל וותק של למעלה מעשרים שנה בבעיות עור, וכותב שהוציא שני ספרים העוסקים בדרמטולוגיה ברפואה הסינית. ספריו מיועדים בעיקר למטופלים אך מצאתי שהם רלוונטים גם למטפלים, בדיוק כמו הספר החדש שלו, 'תזונה ומתכונים לעור בריא'.

טאוֹ

New member
מעגלי רפואה לניצולי שואה

"כבר בסיום ההכשרה העוצמתית של AWB ישראל הרגשתי צורך לעשות משהו עם הכלי המרגש שקיבלתי- מעגל הרפואה בדיקור. התרוצצו במוחי רעיונות למקומות בהם ניתן לשלב את צורת העבודה הזו. יותר מכל רציתי להתנדב במסגרת שקרובה אלי פיסית ורגשית. לשמחתי הסתבר שבישוב בו אני גרה (רמת-ישי) מתקיימים מפגשים שבועיים של קבוצת תמיכה לניצולי שואה. לאחר פגישה עם הגורמים המתאימים בקהילה, נוצר קשר ביני לבין מנחת הקבוצה, העובדת הסוציאלית סמדר הרוש. סמדר שהכירה את הטיפול בדיקור באופן אישי, שמחה מאוד על היוזמה והזמינה אותי להיפגש עם ניצולי השואה ולספר מה בדיוק אני מציעה. בפגישה המקדימה עם הקבוצה החברים היו סקרנים וקשובים, אך עם זאת, באופן מובן בפרט לצל הטראומה שחוו, היו גם חשדניים. למרות זאת הסכימו שנקיים מעגל ניסיון. חשתי הקלה גדולה, הרגשתי שהדלת נפתחה."

בין התאריכים 19-21.5.16 יתקיים ריטריט ההכשרה השלישית של AWB ישראל בקיבוץ ענבר שבצפון.

פרטים

טאוֹ

New member
היכרות עם שיטת אבן

השאלה איך האדם והקוסמוס קשורים אחד לשני בערה בי כבר מגיל העשרה, ונראה היה שלרפואה הסינית יש תשובה. אנחנו משתמשים בדיקור כדי להחזיר את הגוף לפעול בהתאמה למחזורים הטבעיים האלה. טכניקת טיפול נוספת שנמצאת בארגז הכלים שלנו, ובעיניי לא מקבלת מספיק תשומת-לב, היא הטיפול באלקטרו: שימוש בזרמים חשמליים עדינים שמגרים את נקודות הדיקור.

המשך המאמר באתר סינית

למעלה