עונה

איזה עונות של איידול הכי אהבתם? 6,7,8 והעונה עם היילי ריננהארט, נדמה לי שזה היה 10 אבל כבר מי זוכר.
מי מתמודדי איידול האהובים עליכם? אדם למברט
, היילי ריינהארט, קריס אלן, מלינדה דוליטל, דיוויד קוק.
מי השופטים האהובים עליכם, מכל השופטים שהיו עד עכשיו? סיימון. הארי קוניק ג'וניור בהתחלה (אח"כ קצת נמאס), קית' אורבן רק בגלל שהוא חתיך. את ג'יי לו בעונות מסוימות שנאתי ממש ובאחרות דווקא חיבבתי. פאולה עבדול - דיברה הרבה שטויות מביכות, אבל היום זוכרת אותה די בנוסטלגיה האמת.

מה השלב בתוכנית שאתם הי נהנים ממנו? (אודישנים/הוליווד/טופ-24/12 וכו')
כשמתחילות ההופעות המלאות על הבמה.
הוליווד - מחבבת, יש קטעים חביבים, אבל בתכלס כבר מאוד חוזר על עצמו ולא יודעת אם העונה יהיה לי כוח.
הכי שונאת את הפרק שהמועמדים ה"סופיים" באים לשופטים אחד אחד לשבת לשמוע את גזר הדין אם נכנסו לתוכנית (ואז עושים להם את הקטע של כאילו אנחנו עצובים לומר לך... אבל השנה יש הרבה טובים ונאלצנו לעשות בחירות קשות... אבל... הפתעה! אתה בפנים! איזה קטעים עבדנו עליך בקטע בכלל לא צפוי שעשינו רק 564564 פעמים עד עכשיו בתוכנית ואנחנו עדיין משוכנעים שזה מרגש ומפתיע את הצופים שלנו!!)
תכלס פרק של מריחה אינסופית וקיטש שחורג מכל הגבולות האפשריים + ה"דו-קרב" הבלתי נמנע |מקיא| בחייאת כמה אפשר למחזר.

והאם נראה לכם שאם יהיה רייטינג מספיק גבוה, FOX ישנו את דעתם ויחדשו את איידול?
לא.
אישית אני בעד שכל ז'אנר הריאליטי המוזיקלי כבר יעלם מהמפה, כי "מיצינו" זה לא מילה שמתחילה לתאר אפילו את דרגת המיצוי שהגענו אליה.
אפשר לשאול אם ככה למה אני עוד מתכוונת לצפות בעונה הזאת - כי זו איידול - התוכנית היחידה בז'אנר שבאמת עשתה לי את זה (פעם), ולכן תמיד נשארת בי עוד תקווה קטנה שהם יצליחו לעשות לי את זה שוב. לפחות בפעם האחרונה. אמן.