ה-FTC (רשות הסחר האמריקאית) תובעת את חברת D-LINK

• פותח הנושא cheif
  • פורסם בתאריך

cheif

Member
מנהל
ה-FTC (רשות הסחר האמריקאית) תובעת את חברת D-LINK

ה-FTC (רשות הסחר האמריקאית) הגישה תביעה כנגד D-LINK, אחת מיצרניות ציוד התקשורת הגדולות בעולם.

ה-FTC טוענת כי אמצעי אבטחה המיושמים בנתבים ובמצלמות האינטרנט של החברה, פגיעים לתקיפות של האקרים ומסכנים את פרטיות המשתמשים בהם.

התביעה הזו מגיעה על רקע ההשבתה של שירותי חברת DYN על ידי נוזקת Mirai לפני כמה שבועות.

באמצעות תביעה זו מנסה ה-FTC לעורר את מודעות חברות התקשורת לאחריות שלהם לגבי הצורך באמצעי אבטחה חזקים ויעילים יותר.

https://www.ftc.gov/news-events/pre...ink-put-consumers-privacy-risk-due-inadequate

azaria

New member
ומה הלאה? תביעה על מקרר שהדלת שלו יכולה להיסגר על היד?

לקוח קונה מוצר שיחבר אותו. רוצה - ישאיר אותו פתוח לכל. יעדיף לסגור ולהגן -בבקשה! שיתקין ויקנפג ויעשה מה שנראה לו. למה זה קשור ליצרן הציוד?
מה, אני בא לקבלן שבנה לי בית בתלונה למה גנבים נכנסו לי דרך החלון הפתוח שהשארתי?
אני מתלונן לרב בריח למה הדלת שלהם לא עמידה בפני פורץ עם רתכת? מצפה מן המזדה-3 לספק מיגונים כמו מרצדס של ראשי מדינות?
&nbsp
אני אומר: מי שיש לו דברים שצריך לשמור עליהם, שידאג להגנות מתאימות. ואם התרשל בתפקידו וקנה ציוד שלא עומד בדרישות האבטחה המתאימות לרגישות החומר שלו - זו אחריותו ולא אחריות יצרן הציוד. הרי הכל גלוי וידוע מה רמת המוגנות של ציוד כזה או אחר.
ובסופו של דבר -אם מישהו ממש רוצה, מגיעים גם לצנטריפוגות בתוך הכור האטומי השמור באיראן.

למעלה