מה בפינה - זוגיות ברילוקשיין

מה בפינה - זוגיות ברילוקשיין

רובנו בפורום נמצאים בזוגיות, אם עברנו בתור משפחה או לא, זוגיות טובה חשובה ביותר בכל מצב. האם כאשר נמצאים רחוק מהמשפחה וכל מה שמוכר, הזוגיות משתנה?

שאלה שעלתה ע"י אחת מחברות הפורום, ומתחברת למה שהעלתה CheniNanny בשבוע בעבר - מה קרה לזוגיות שלכם בעקבות המעבר לחו"ל?

איך מתגברים על תקופות משבר בזוגיות? האם זה שונה ממשבר שקורה כשחיים בארץ?

וכרגיל, כל מה שנראה לכם מתאים לנושא, זה המקום

AlicePJ

New member
לא זוכרת שהיה משבר בזוגיות עם ההגירה

לפחות לא משהו שקשור בהגירה. אני חושבת שהזוגיות שלנו התחזקה ונעשינו מאוד קשורים אחד לשני, אפילו יותר מקודם. כשזה רק אנחנו נגד כל העולם, אנחנו מתחזקים.
אני חושבת שזה קשור לזה ששנינו רצינו לעבור והיינו מוכנים לזה. כשרק אחד מבני הזוג רוצה לעבור והשני רק מתגעגע להורים ולחברים ולעבודה שהיתה וכו', זה הרבה יותר קשה. זה גם קשה כשעוברים עם ילדים מול מעבר בזוגיות.
&nbsp

אצלנו הזוגיות מאוד השתבחה והשתפרה

בארץ חיינו חיים די נפרדים- הוא היה בעבודה שעות מטורפות וכמעט ולא נפגשנו ופה, שעות העבודה יותר נורמליות והגיוניות וזה נדיר שהוא נשאר עד מאוחר.
&nbsp
פה מאחר ואין משפחה- אנחנו ממש מרגישים שאנחנו פה אחד למען השני וזה מאוד כיף להרגיש ככה. אפשר לומר שברילוקיישן הזה הכרנו אחד את השני מחדש ולומדים כל יום דברים חדשים אחד על השני.

אנחנו פה רק שלושה חודשים...

לפני שבאנו פחדתי מאוד שארגיש תלויה באיש כל הזמן בגלל השפה והתרבות,
אבל בפועל זה לא מרגיש ככה בכלל.
ממש כייף לנו וטוב לנו ואני מקווה שימשיך ככה.
בכלל, באופן משפחתי אנחנו במקום אחר לגמרי,
כי בארץ גרנו ליד המשפחה שלי וכל הזמן היינו עם אחים, גיסים ובני דודים.
לראשונה בחיים אנחנו תקופה ארוכה רק המשפחה שלנו לבד וזה פשוט נהדר.

אני כבר כמה ימים נסה לענות על השאלה הזאת

בלי לחשוף יותר מידי.

בעלי הוא סקוטי שחי בארץ תקופות שונות. כאשר התחתנו, היה ברור שאנחנו חיים בארץ, אבל זה ממש לא הסתדר לו. הוא היה תלוי בי בכל דבר קטן: סופר, הליכה לרופא וכד'.
כאשר הגענו לסקוטלנד, התהפכו היוצרות, אני פיניתי את המקום והייתי אמא במשרה מלאה, והוא היה אחראי לכל האדמינסטרציה סביבנו, רק שאני לא צריכה שיתאמו לי תור לרופא ובטח לא שילך איתי, תודה לאל

הזוגיות שלנו מאוד השתנתה, המרחק מהחברים הקרובים והמשפחה, או חוסר ההבנה שלהם בנושאים שהתמודדנו איתם, יצרה הזדמנות שלנו להתמודד עם זה לבד, רק שינינו, מה שאני לא הייתי רגילה לו, בעלי דווקא כן ומעדיף את זה ככה. זה עשה לנו הרבה טוב.

למעלה