לא יאמן שעושה שנה לועזית נגמרה
מה אתה מרגיש שקיבלת השנה? הרבה זריקות
וברצינות: אני מרגישה שקיבלתי הרבה אהבה מהילדים בגן, שקיבלתי עוד חיזוק לזוגיות שלנו.

על מה אתה מצטער? אני מצטערת שלא עברתי לרופא הנוכחי שלי עוד לפני זה ועברתי כל כך הרבה טיפולים לא מתאימים מרופא שסמכתי עליו. אין ספק שעכשיו אני לא אעשה את הטעות הזו-אני עוקבת אחרי הכל,מודעת להכל ונלחמת כמו לביאה על הזכות להביא ילד לעולם.

מה היית עושה אחרת? הייתי מחפשת מקום עבודה יותר מתאים. סה"כ טוב לי אבל אין ספק שאני לא ממצה את עצמי שם ולא מרוויחה מספיק כיאה למה שאני משקיעה. גם ככה הגן כנראה נסגר אז נראה מה נעשה בהמשך
לא בוכים על חלב שנשפך...

האם אתה מרגיש שאתה מסיים את השנה בסיפוק? סה"כ כן, אני מרגישה שהתקדמתי בכל מיני מישורים ומצד שני-גם נותרתי מאחור אבל אין ספק שהשנה הזו הייתה מאוד משמעותית ומאוד ביגרה אותי. עם כל הקושי והכאב שהיה לי השנה- זו הייתה שנה שהפכה אותי לאישה חזקה ומלאה בעוצמה.

במה אתה מרגיש שאתה צריך להשתפר? צריכה להיות פחות רגישה, פחות לפחד מדברים ביוקרטיים, לסמוך יותר על עצמי ועל היכולת שלי לתפקד ולהתנהל באנגלית.

מה אתה מגדיר כנקודת שיא השנה? המעבר לטיפולי IVF- זה ממש הרגיש כמו קפיצה לעולם המבוגרים, ביגר אותי מאוד וגרם לי להרגיש שהבחור יותר מעורב.

מה היית רוצה שיהיה שנה הבאה אחרת? אני מאוד רוצה בשנה הבאה להיות כבר אמא ושנהפוך להיות משפחה.

ממה התאכזבת השנה? התאכזבתי מהרבה דברים, לצערי לא יכולה לכתוב על זה פה.

במה היית גאה השנה? הייתי גאה בכך שמצאתי מקום עבודה ושאני מבטאת את עצמי ואת היצירתיות שבי ומעיזה לעשות דברים שלא חשבתי שאעשה בעבר. גאה בעצמי שעוברת הכל ולא נשברת למרות שקיבלתי הרבה סיבות להישבר במהלך השנה.