דבר המנחה
עבורי זה המפגש הרביעי אצל העונה החמישית, וזה רק הולך ומשתבח עם הזמן. אני לא זוכר מתי נדחסו כל כך הרבה אנשים בסלון אחד (ובנוחות ), אירגון חלל מופתי של בעלת הבית ( אויש, גם לי יצא מופתי... ). ואם גם אחרי זה לא נותר מקום לאחרונים, זה רק מעיד על מוצלחות המקום.
כמקריא הרשימות העיקרי, המשימה הפעם היתה די קלה, כי ברוב הזמן הקראתי דף אחד בזמן שהדף הבא אחריו התמלא. היה אומנם קשה להתגבר על הרעש והצורך שכולם ישמעו, אבל אחרי כמה שירים זה כבר "זרם". גם העזרה הטכנית שקיבלתי מריקי אחותי שישבה לידי הקלה במשימה.
שני דברים שיוכלו להקל עלי במפגשים הבאים:
1. כשרצו להתחיל לשיר התברר שאין עדיין רשימה, זה למרות שבמשך חצי שעה לפני זה כבר הפצרתי בחברים לבחור שירים. אז אנא ממכם, בואו למפגש עם לפחות שיר אחד שאתם מעוניינים שיהיה בהתחלה, ובזמן הבליסה והפטפוטים תקדישו דקה למילוי הרשימה.
2. הייתי שמח עם יהיו כאלו שיקחו על עצמם את האחריות על הכנת הרשימה. אם יהיה מישהו שאצלו יהיו הדפים והוא גם זה שיפנה לאנשים למלא אותם, אז אני ועמיתי הקריינים נתעסק בהקראה נטו ונוכל גם להנות יותר מהשירה עצמה.
מעבר לתודה הגדולה לעונה החמישית על האירוח הנהדר, יש להודות גם לנגנים שהפליאו בנגינתם, לשלושת מארגנות המפגשים על עוד מפגש מוצלח שעמלו עליו, ולכל האופים ומארגני המטעמים. תודה גדולה לסקאלי שהחליפה אותי להפסקה ולמוגג שהחליף אותי כשנאלצתי לפרוש. תודה גם לאודליה שהנעימה לי את הדרך והקלה על הנהיגה אחרי יום עמוס.